Tanja odgovarja

»Dopust«, »Strelec«, »Portugalska«, »Ljubezen«

Pozdravljeni. Zanima me, kar se tiče dopusta: je že znano potovanje še vedno v igri v mesecu avgustu – glede na situacijo? Ali se morda motim? Odločila sem se za potovanje na Azore. Prvič grem sama. Kako bo potekalo potovanje? Zgodila se mi je zelo zanimiva stvar v ljubezni. Fant. Osebno mislim, da je zgodba zaključena. In mislim, da nadaljevala ne bova nikoli več.

Najprej: dopust bo takšen, kot ga načrtujete in bo v vseh pomenih enkraten. Ne glede na situacijo. Prehitro ga bo konec. Slabih plati ne bo, samo dobre in načrtovanje prihodnosti. Vse, kar se vam dogaja v ljubezni, je bilo doslej samo pot k temu, kar si resnično želite. Do zdaj še ni bilo tisto pravo, ste pa zoreli, če ne drugega v ugotavljanju, česa si res želite. Vse ima začetek in vsega je enkrat konec. Ljubezen vas čaka v tujini in takoj boste vedeli, da je tisto pravo, brez skrbi. Prehitevati nihče od nas ne more, ko pride pravi čas, se preprosto zgodi. Želim vam vse dobro.

»Nada«

Rada prebiram vašo rubriko, vedno sem bila vesela vašega odgovora. Spet bi rada, da mi odgovorite. Želela bi, da mi pogledate v karte glede službe, odnosov doma in zdravja. Najlepša hvala za vaš odgovor in vse dobro vam želim.

Če do zdaj še ne, boste službo dobili zelo kmalu, in to tako, ki vam bo odgovarjala, brez skrbi. Pred poletjem. Sprva se boste morali prilagoditi, a sčasoma bo postalo lažje. Vaša sestra ima svoj prav in težko jo boste premaknili iz njenih temeljev, za katere je ona prepričana, da so edini pravi. Zato so vse vaše besede ali mnenja brezpredmetna. Svetujem vam, da se umaknete in počakate, da spregleda, kar tudi enkrat bo. Do takrat pa se ne obremenjujte, saj si s tem delate samo škodo. Pri zdravju ne vidim posebnosti, razen starih oziroma kroničnih težav. Lepo vas pozdravljam in srečno.

»Hči in vnuk «

Spoštovana gospa Tanja. Iskreno se zahvaljujem za vaš odgovor v Gorenjskem glasu. Hvala lepa za vaš čas in energijo, da ste pogledali v našo usodo in prihodnost. Še enkrat hvala za vaš trud. Želim vam še veliko energije, zdravja in želje pomagati ljudem v stiski. Želim vam lepo pomlad.

Rada bi vam samo povedala, da sem v mislih z vami. Sem verna in ni me sram priznati. Verjamem, da takrat, ko smo nemočni, nam Bog pomaga, da zmoremo tudi tisto, za kar smo prepričani, da ne zmoremo. Sami ne, z njegovo pomočjo pa. Verjamem in tudi vidim, da se bo vaša res težka zgodba zaključila dobro. Denar je sveta vladar, ampak če nimamo pravih vrednot, denar ne pomeni čisto nič. Slabi ljudje na koncu vedno dobijo tisto, kar jim pripada. Ne glede na vse. Saj veste, mi obračamo, Bog obrne tako, da je prav. In tudi neverni: vesolje ali pa narava naredita svoje. Ostanite takšni, kot ste, kajti taki ste najboljši. Lepo vas pozdravljam.

Oddaj svoj komentar

Kranj 16°

pretežno oblačno
vlažnost: 80 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

12/26

nedelja

12/27

ponedeljek

12/29

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

GLASBA / Bohinjska Bela, Radovljica, 16. junij 2024

Koncert MPZ Triglav Lesce Bled

GLEDALIŠČE / Predoslje, 16. junij 2024

Martin Krpan

PRIREDITVE / Naklo, 16. junij 2024

Cesarjov špancir po Naklem

OBVESTILA / Šenčur, Preddvor, 17. junij 2024

Umovadba, tombola

IZLETI / Kranj, 18. junij 2024

Kolesarski izlet DU Kranj

GLEDALIŠČE / Predoslje, 18. junij 2024

Martin Krpan

OBVESTILA / Žabnica, 18. junij 2024

Ogled poskusa in uporabe brezpilotnih letalnikov

OBVESTILA / Šenčur, Preddvor, 18. junij 2024

Umovadba, tombola

 

 
 

 

 
 
 

Objavili predlog nadgradnje proge / 08:11, 16. junij

Vprašati se je treba, ali je sploh dovolj prometa za tako drago investicijo, kot je predor pod Ljubljansko cesto.

Janša pozval Goloba k odstopu / 22:39, 12. junij

Kako Janša rad poudarja svoje preteklo delovanje in z njim obtožuje druge.

Požar na strehi osnovne šole / 09:26, 10. junij

Sedaj naj se izprsi "država". Njegova ideja je, da naj bi vsi na strehe dali panele, da bomo "samooskrbni". Solar se veseli.

Znani prvi neuradni delni izidi referendumov / 23:17, 9. junij

Trije dnevi predčasnih volitev proti enodnevnim rednim volitvam nikakor ni primerljivo in pošteno. Ni zastonj ugotovitev, da levičarji niso nikoli zmagali pošteno.

Subvencije za e-kolesa že na voljo / 20:25, 8. junij

Namesto za poplavljence, se denar razmetava za nepotrebna draga električna kolesa.

Prodaja Panvite ali kako levi in desni mešetarji razprodajajo Slovenijo / 11:57, 3. junij

Glede prodaje Mercatorja pa tole. Vlada JJ je prodala del Mercatorja domačinoma Šrotu in Bavčarju. Bratuškova pa vse skupaj Hrvatom. Ne poz...

V dvorcu Visoko na voljo električna kolesa / 10:29, 3. junij

Zavod Poljanska dolina ima preveč denarja, da ga zapravlja za draga električna kolesa. Običajna kolesa bi zadostovala, pa še za rekreacijo je poskrbljeno.