Tanja odgovarja

»Ocean«

Tanja, od vas sem že dobila odgovore, bila sem jih vesela, vendar je trenutno videti vse tako čudno, da me resno skrbi. Govorim o partnerskem odnosu in sodbi na sodišču. Vesela bom vašega odgovora, za katerega upam, da me lahko vsaj malo pomiri.

Na sodišču se bo razprava rešila vam v korist. Žalostno, da se dogaja kar se. Nič kriv, nič dolžen. Vzponi in padci so stalnica, sploh na osebnem področju. Tišina ubija. Ne vidim, da se vajina zveza prekine, saj vas ima rad, ne zna pa tega pokazati in se primerno obnašati. Ostanite taki, kot ste, in ko bo pripravljen na pogovor, se odzovite. Še vse bo dobro. Imejte se radi in se začnite postavljati na prvo mesto. Noben začetek ni lahek, ko pa veste, kaj vas čaka na cilju, nič ni težko. Srečno.

»Dediščina, rakica 76«

Pozdravljeni, Tanja! Zanima me, kako bo z dediščino in kdaj se bo to končalo. Leta 2018 se je začela moja kalvarija na sodišču. Oče je prodal nekaj parcel in ta denar je vzela mama, bratu naredila dve novi hiši na ključ in mu iz tega denarja kupila tudi nove kmetijske stroje. Že prej je po dedku dedoval celo kmetijo Želi pa še po očetu dobiti vse. Meni pa so prodajo parcel prikrivali, da slučajno ne bi prosila za kakšen denar. Vse to pravdanje in laži, ki prihajajo na dan, me bremenijo psihično in tudi finančno. Zanima me, kdaj se bo to končalo in kakšen bo razplet, pozitiven ali negativen? Vedno rada prebiram vaše odgovore in se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Imate zanimiv rojstni datum, osebno poznam že dva, ki sta rojena na isti dan. Sem vam pogledala in kaj naj vam rečem. Vse to, kar se je že zgodilo, se sploh ne bi smelo. Ker niste bili fizično prisotni, so se dogajale stvari vam v škodo. Za nazaj je vsak lahko pameten, ne obremenjujte se za preteklost. Pomembna je prihodnost. Le zakaj ne bi tudi vi dobili dediščine, ki vam po zakonu pripada? Zato ne smete odnehati. Vse do konca in nič drugače. Za vas se bo zaključilo pozitivno in dobite vse, kar je prav, samo ne smete odnehati. Seveda je vse to na vas slabo vplivalo in imate zaradi tega psihične težave, ampak ni vredno. Veste, nekdo, ki ima vse, hoče še več in nikoli ni dovolj. Žal. Bodite močni. Hvala za lepe besede, lepo vas pozdravljam in srečno.

»Zaskrbljena«

Sem vaša redna bralka. Zanima me moje in moževo zdravje ter odnosi v družini. Izgubila sem zlat prstan. Ga bom kdaj našla? Hvala vam.

Zdravje naj bi bilo na prvem mestu in prav je tako. Hvala bogu ne vidim nič kaj slabega, samo tako naprej in bo v redu. Stare tegobe se bodo umirile in bo lažje za oba. Prstan vam ni bil odvzet. Našli ga boste, ko boste najmanj pričakovali in ga ne boste iskali. Spotoma ste ga odložili in nekaj položili čezenj, da ni viden. Odnosi v družini bi lahko bili boljši, vendar vi ne morete nič spremeniti. Ne bo pa slabše, to pa je tudi nekaj. Lepo vas pozdravljam.

Oddaj svoj komentar

Kranj 23°

pretežno jasno
vlažnost: 66 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

15/31

četrtek

15/34

petek

15/28

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

IZLETI / Kranj, 20. junij 2024

Kopalno-glasbeni izlet

IZLETI / Kranj, 20. junij 2024

Planinsko-pohodniški izlet DU Kranj

PRIREDITVE / Primskovo, 20. junij 2024

Šahovski turnir na Primskovem

DELAVNICE / Naklo, Preddvor, 20. junij 2024

Ustvarjalna delavnica, umovadba, pohod

IZLETI / Naklo, 20. junij 2024

S kolesom do Cerkelj

PRIREDITVE / Vodice, 21. junij 2024

Poskočnih deset s prijatelji

DELAVNICE / Naklo, Preddvor, 21. junij 2024

Ustvarjalna delavnica, umovadba, pohod

GLASBA / Kranj, 21. junij 2024

Škrinja uerehova

 

 
 

 

 
 
 

Janša pozval Goloba k odstopu / 15:35, 19. junij

Upravičeno! Glej naprej!

Objavili predlog nadgradnje proge / 21:56, 18. junij

Vprašati se je treba ali določenim dovoliti komentiranje in volilno pravico, saj ljudje bodisi niso obveščeni, so površni ali celo politično motivirani.

Objavili predlog nadgradnje proge / 08:11, 16. junij

Vprašati se je treba, ali je sploh dovolj prometa za tako drago investicijo, kot je predor pod Ljubljansko cesto.

Janša pozval Goloba k odstopu / 22:39, 12. junij

Kako Janša rad poudarja svoje preteklo delovanje in z njim obtožuje druge.

Požar na strehi osnovne šole / 09:26, 10. junij

Sedaj naj se izprsi "država". Njegova ideja je, da naj bi vsi na strehe dali panele, da bomo "samooskrbni". Solar se veseli.

Znani prvi neuradni delni izidi referendumov / 23:17, 9. junij

Trije dnevi predčasnih volitev proti enodnevnim rednim volitvam nikakor ni primerljivo in pošteno. Ni zastonj ugotovitev, da levičarji niso nikoli zmagali pošteno.

Subvencije za e-kolesa že na voljo / 20:25, 8. junij

Namesto za poplavljence, se denar razmetava za nepotrebna draga električna kolesa.