Tanja odgovarja

»Prihodnost 24«

Pozdravljeni, draga Tanja, že velikokrat sem se obrnila na vas. Vedno so bili vaši odgovori pravilni. Zahvaljujem se vam za pretekle odgovore in vas najlepše prosim, če mi odgovorite na naslednja vprašanja. Kako in ali sploh se bodo reševale zadeve na sodišču? Poleg tega sem psihično na tleh še zaradi očeta, ki ni dobrega zdravja, od mene pa zahteva vse mogoče, kot da sem vsemogočna. Mislim, da je moje zdravje že resno načeto. Želim vam vse dobro in da bi nas še dolgo razveseljevali z odgovori.

Moj pogled v karte kaže, da se v zadevo, ki bo seveda še potekala na sodišču, ne vmešavate več, kot bo nujno treba. Vaša odločitev, da niste privolili v določene omejitve, je bila zelo pametna. Ko se bodo ponovno obrnili na vas, saj še ne bodo odnehali, preprosto odgovorite, da je za vas zadeva zaključena in vas ne zanima. Nekdo bo prej ali slej moral sprejeti odgovornost za stvari, ki so se dogajale. Ampak to niste vi. Glede vse te situacije ste lahko mirni, in kot sem že rekla: pustite vse skupaj pri miru, tako bo za vas najbolje. Glede vašega očeta je tako, da ste ga navadili na to, da ste mu vedno na voljo, ne glede na vse. Dokler bo, in bo še kar nekaj časa, bo od vas pričakoval čisto vse – in tukaj ne morete čisto nič spremeniti. Edino to, da se zaradi njega ne obremenjujete in sprejmete vse skupaj takšno, kot je. Naložite mu kakšno manjše delo, toliko da se bo še počutil pomembnega in nenadomestljivega. To, da ne zmore fizično vsega, kar je v preteklosti zmogel, ga zelo bremeni, a tega ne bo priznal. Lažje mu je, da nagaja – toliko kot mu vi sami dovolite. Zdravstveno seveda ni v redu, vi pa morate kdaj tudi poskrbeti zase, saj dobro veste, kaj vse prinaša stres. Hvala vam za lepe besede, tudi jaz vam želim vse dobro.

»Moja družina«

V preteklosti ste mi že večkrat pomagali z odgovori. Že nekaj časa sem samska, saj sem potrebovala kar nekaj časa, da sem prebolela prejšnjega partnerja, za katerega sem bila prepričana, da je tisti pravi. Trenutno pa se mi zdi, da počasi izgubljam upanje. Si bom sploh kdaj ustvarila družino in imela otroke ali pa bom za vedno ostala sama?

Vse imate dobro premišljeno in vedno veste, do kod segajo vaši cilji, ste pa preveč kritični do sebe. Ne smete vedno iskati napake pri sebi, kajti naredite tako, kot ste prepričani, da je najbolj prav. Kot vidim, je prav, da se prejšnja zveza ni obdržala, saj na dolgi rok ne bi bili srečni in bi jo prej ali slej zaključili. Torej je že bolje, da prej kot pa prepozno. Ljubezen vam pride na pot v tem poletju. Kmalu zatem se vam obeta vse, česar si želite. Torej partner in otroci. Zadnji vlak še zdaleč ni odpeljal. Le do zdaj ste vi čakali na napačni postaji. Upanje pa vedno moramo imeti, kajti brez upanja ni nič. Lep pozdrav in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 23°

pretežno jasno
vlažnost: 66 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

15/31

četrtek

15/34

petek

15/28

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

IZLETI / Kranj, 20. junij 2024

Kopalno-glasbeni izlet

IZLETI / Kranj, 20. junij 2024

Planinsko-pohodniški izlet DU Kranj

PRIREDITVE / Primskovo, 20. junij 2024

Šahovski turnir na Primskovem

DELAVNICE / Naklo, Preddvor, 20. junij 2024

Ustvarjalna delavnica, umovadba, pohod

IZLETI / Naklo, 20. junij 2024

S kolesom do Cerkelj

PRIREDITVE / Vodice, 21. junij 2024

Poskočnih deset s prijatelji

DELAVNICE / Naklo, Preddvor, 21. junij 2024

Ustvarjalna delavnica, umovadba, pohod

GLASBA / Kranj, 21. junij 2024

Škrinja uerehova

 

 
 

 

 
 
 

Janša pozval Goloba k odstopu / 15:35, 19. junij

Upravičeno! Glej naprej!

Objavili predlog nadgradnje proge / 21:56, 18. junij

Vprašati se je treba ali določenim dovoliti komentiranje in volilno pravico, saj ljudje bodisi niso obveščeni, so površni ali celo politično motivirani.

Objavili predlog nadgradnje proge / 08:11, 16. junij

Vprašati se je treba, ali je sploh dovolj prometa za tako drago investicijo, kot je predor pod Ljubljansko cesto.

Janša pozval Goloba k odstopu / 22:39, 12. junij

Kako Janša rad poudarja svoje preteklo delovanje in z njim obtožuje druge.

Požar na strehi osnovne šole / 09:26, 10. junij

Sedaj naj se izprsi "država". Njegova ideja je, da naj bi vsi na strehe dali panele, da bomo "samooskrbni". Solar se veseli.

Znani prvi neuradni delni izidi referendumov / 23:17, 9. junij

Trije dnevi predčasnih volitev proti enodnevnim rednim volitvam nikakor ni primerljivo in pošteno. Ni zastonj ugotovitev, da levičarji niso nikoli zmagali pošteno.

Subvencije za e-kolesa že na voljo / 20:25, 8. junij

Namesto za poplavljence, se denar razmetava za nepotrebna draga električna kolesa.