Pogrešanega Milana Seršena so v Stražišču že v petek iskali tudi s pomočjo vodnikov reševalnih psov.

Skrivnostno Milanovo izginotje

V Stražišču že več dni pogrešajo 57-letnega domačina Milana Seršena. Na kmetiji, kjer so ga nazadnje videli, so našli kri, telefon in njegov čevelj. Policija za zdaj še molči.

Med vaščani so se hitro pojavile govorice, da naj bi pogrešanega ali ubili ali ugrabili, in z vsako nadaljnjo uro, ki je pretekla od začetka iskanja Milana Seršena, naj bi tudi pri policistih zrasli sumi, da se je pri Grebenarju najverjetneje zgodilo kaznivo dejanje.

Kranj – Prebivalce Stražišča pri Kranju že več dni vznemirja skrivnostno izginotje 57-letnega domačina Milana Seršena. Na seznamu pogrešanih oseb na spletni strani Policije sicer piše, da je uradno pogrešan od sobote, a iščejo ga že vse od petka. Ta dan naj bi po naših podatkih sosed na kmetiji pri Grebenarju, ki jo je pogrešani Milan šele pred meseci skupaj s sestro podedoval po pokojnem stricu, naletel na lužo krvi, ob kateri naj bi ležala tudi telefon in čevelj pogrešanega. Vse odtlej Milana intenzivno iščejo. Že v petek so aktivirali vodnike reševalnih psov, ki so pregledali širše območje Stražišča, a za njim so izginile vse sledi.

Na Policijski upravi Kranj za čuda o Milanovem izginotju javnosti še niso obvestili. Zakaj so se tako odločili in za pomoč niso zaprosili občanov, ki so v preteklosti policistom že večkrat uspešno pomagali v podobnih situacijah, nismo izvedeli. Med vaščani so se sicer hitro pojavile govorice, da naj bi pogrešanega ali ubili ali ugrabili, in z vsako nadaljnjo uro, ki je pretekla od začetka iskanja, naj bi tudi pri policistih zrasli sumi, da se je pri Grebenarju najverjetneje zgodilo kaznivo dejanje.

O pogrešanem 57-letniku sovaščani povedo, da je ločen in živi sam v stanovanjski hiši v Stražišču. Spomladi je skupaj s sestro po pokojnem stricu, ki ni imel otrok, podedoval kmetijo pri Grebenarju, na kateri še vedno živi teta Tončka, prav tako brez otrok, ki je privezana na posteljo. Podedovana kmetija naj bi predstavlja precejšnje premoženje, saj razpolaga z več velikimi nepozidanimi stavbnimi zemljišči po Stražišču, na katerih je dovoljena stanovanjska gradnja.

Oddajte svoj komentar

Kranj 10°

jasno
vlažnost: 95 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

12/28

ponedeljek

12/29

torek

14/31

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

OBVESTILA / Šenčur, Preddvor, 17. junij 2024

Umovadba, tombola

IZLETI / Kranj, 18. junij 2024

Kolesarski izlet DU Kranj

GLEDALIŠČE / Predoslje, 18. junij 2024

Martin Krpan

OBVESTILA / Žabnica, 18. junij 2024

Ogled poskusa in uporabe brezpilotnih letalnikov

OBVESTILA / Šenčur, Preddvor, 18. junij 2024

Umovadba, tombola

IZLETI / Cerklje, 18. junij 2024

Planinski izlet DU Cerklje

PRIREDITVE / Škofja Loka, 18. junij 2024

Zbornik Škofja Loka 1050

GLEDALIŠČE / Predoslje, 19. junij 2024

Martin Krpan

 

 
 

 

 
 
 

Objavili predlog nadgradnje proge / 08:11, 16. junij

Vprašati se je treba, ali je sploh dovolj prometa za tako drago investicijo, kot je predor pod Ljubljansko cesto.

Janša pozval Goloba k odstopu / 22:39, 12. junij

Kako Janša rad poudarja svoje preteklo delovanje in z njim obtožuje druge.

Požar na strehi osnovne šole / 09:26, 10. junij

Sedaj naj se izprsi "država". Njegova ideja je, da naj bi vsi na strehe dali panele, da bomo "samooskrbni". Solar se veseli.

Znani prvi neuradni delni izidi referendumov / 23:17, 9. junij

Trije dnevi predčasnih volitev proti enodnevnim rednim volitvam nikakor ni primerljivo in pošteno. Ni zastonj ugotovitev, da levičarji niso nikoli zmagali pošteno.

Subvencije za e-kolesa že na voljo / 20:25, 8. junij

Namesto za poplavljence, se denar razmetava za nepotrebna draga električna kolesa.

Prodaja Panvite ali kako levi in desni mešetarji razprodajajo Slovenijo / 11:57, 3. junij

Glede prodaje Mercatorja pa tole. Vlada JJ je prodala del Mercatorja domačinoma Šrotu in Bavčarju. Bratuškova pa vse skupaj Hrvatom. Ne poz...

V dvorcu Visoko na voljo električna kolesa / 10:29, 3. junij

Zavod Poljanska dolina ima preveč denarja, da ga zapravlja za draga električna kolesa. Običajna kolesa bi zadostovala, pa še za rekreacijo je poskrbljeno.