Tanja odgovarja

»Dvomi«

V zadnjem času se soočam s težko situacijo. Prosim vas, da se osredotočite na moje napisane težave. Vesela bom vašega pogleda v karte in kakršne koli usmeritve.

Določena ženska, s katero ste na neki način povezani velik del svojega življenja, je z lastnim nezadovoljstvom zelo težko gledala, kako ste se povzpeli v karieri. Temu je sledilo širjenje lažnih govoric o vas, kar vas je prizadelo bolj kot kar koli, saj ste mislili, da imate ob sebi pravo prijateljico. Zaradi slabega mnenja o sebi je le stežka videla, kaj je v ljudeh dobrega – in tega ni znala spoštovati. Težko bi rekla, da bi tukaj prišlo do sprememb. Preprosto se boste morali oddaljiti od te osebe. Naj poišče svojo pot in si najde svoje mesto v družbi, saj je bilo tolerance z vaše strani več kot dovolj. Kar se tiče dogajanja na vašem osebnem področju, bodo te skrbi kmalu pozabljene, saj je pred vami polno novih ciljev, ki jih boste dosegli. Sčasoma se boste začeli zavedati, kaj je v življenju res pomembno, in ljudem ne boste več dovolili, da vas izkoriščajo. Iskrica, ki je preskočila pred kratkim, je na vaš obraz znova prinesla nasmeh. Če se prijetno in sproščeno počutite v prijateljevi družbi, imate vse možnosti, da iz tega zraste uspešna zveza. Karakterno sta si precej podobna in povezujejo vaju enake vrednote. Svoj odnos bosta še okrepila, saj bosta vsak dan sproti za to nekaj naredila. Zavedate se, da je za vsako stvar potrebnega nekaj truda, tudi za tiste sladke stvari. Zaupajte vase in drugim malo manj. Srečno.

»Tašča«

Konflikt, v katerega sem vpletena, me močno utruja. Zanima me, kako bo v nadaljnje. Prosim tudi, da pogledate, ali lahko pri financah pričakujem spremembe.

Noben konflikt nam ne prinese sreče, a vendar je treba priznati, da se iz vsakega lahko ogromno naučimo. Predvsem o sebi. Pri vas se določena trenja ponavljajo že daljši čas in lahko bi rekli, da ste v tem že dobro utrjeni. Postali ste trpežni in ne vrže vas vse kar takoj iz tira. Situacija pa je postala neznosna v trenutku, ko so v spore postali vpleteni tudi otroci. Tukaj ste se še odločneje postavili po robu, saj ste zelo zaščitniški do njih. Pripeljalo je do tega, da nikakor ne najdete skupnega jezika in niti najgloblji pogovori ne dajejo rezultatov. V mesecu decembru pričakujte dogodek, ki vam bo na neki način odprl oči. Situacija bo postala znosnejša in končno boste z družino zaživeli, ko bo na vašo stran stopila moška oseba iz družinskega kroga. Sčasoma se bodo odnosi umirili, a zavedajte se, da boste vedno vi tisti, ki boste morali stopiti korak nazaj. Finančno stanje se bo okrepilo, vendar ne še tako kmalu. Dodatno delo, ki ga boste našli, v začetku še ne bo dajalo razloga za večje spremembe. Varčevanje se vam bo obrestovalo, zato nikar ne razmišljajte, da bi to idejo opustili. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 17°

pretežno jasno
vlažnost: 93 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

13/31

ponedeljek

16/32

torek

18/29

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

IZLETI / Kranj, 20. avgust 2019

Turistično-kopalni izlet v Izolo

PRIREDITVE / Kranj, 20. avgust 2019

Medgeneracijske prireditve

IZLETI / Kranj, 20. avgust 2019

Kolesarski izlet

IZLETI / Sebenje, Tržič, Kovor, 20. avgust 2019

Z rednim avtobusom in kolesi po doživetja narave, zgodovine in podeželja

FILM / Jesenice, 20. avgust 2019

Torkova kinoteka

IZLETI / Kranj, 22. avgust 2019

V sotesko Hvadnik

IZLETI / Kranj, 22. avgust 2019

Na Podgorski vrh

PRIREDITVE / Kranj, 22. avgust 2019

Medgeneracijske prireditve

 

 
 

 

 
 
 

Umrl je Ivan Oman, eden ključnih osamosvojiteljev Slovenije / 18:45, 18. avgust

Spoštovanje g.Omanu ! Počivajte v miru !

Ob kolesarski stezi protihrupna ograja / 18:40, 18. avgust

Tale nova protihrupna ograja in pa na Bledu obstoječa, pol metra povišana, skoraj vse narejeno, sedaj pa vse stoji že dva meseca. Ne vem, a ...

Lovci zavračajo očitke, da ne lovijo volka / 21:18, 17. avgust

Če bi bila naša politika sposobna do tega sploh nebi prišlo.

Gorenjski župani na dopustu / 21:15, 17. avgust

Zakaj naši politiki tako radi hodijo v Srbijo?
No nas je 1991 leta napadel? Srbska Vodka.

Nova civilna družba / 19:18, 17. avgust

V šali bi rekel:

grem stavit, da je Kavčič dal Nagliču za pir, da ta dela na GG reklamo zanj.

Vrednote moramo živeti / 19:14, 17. avgust

"V naši družbi velikokrat rečemo, da nimamo več vrednot. Ni res, vrednote so, samo premalo jih živimo."____________Bolj nesmiselnega stavka ...

Nova civilna družba / 20:00, 16. avgust

V Sloveniji ni enga, da ne bi bil koruptiven.
Zato pa smo tam kjer smo bli, oziroma bomo, tam kjer smo bli.