Tanja odgovarja

»Dvomi«

V zadnjem času se soočam s težko situacijo. Prosim vas, da se osredotočite na moje napisane težave. Vesela bom vašega pogleda v karte in kakršne koli usmeritve.

Določena ženska, s katero ste na neki način povezani velik del svojega življenja, je z lastnim nezadovoljstvom zelo težko gledala, kako ste se povzpeli v karieri. Temu je sledilo širjenje lažnih govoric o vas, kar vas je prizadelo bolj kot kar koli, saj ste mislili, da imate ob sebi pravo prijateljico. Zaradi slabega mnenja o sebi je le stežka videla, kaj je v ljudeh dobrega – in tega ni znala spoštovati. Težko bi rekla, da bi tukaj prišlo do sprememb. Preprosto se boste morali oddaljiti od te osebe. Naj poišče svojo pot in si najde svoje mesto v družbi, saj je bilo tolerance z vaše strani več kot dovolj. Kar se tiče dogajanja na vašem osebnem področju, bodo te skrbi kmalu pozabljene, saj je pred vami polno novih ciljev, ki jih boste dosegli. Sčasoma se boste začeli zavedati, kaj je v življenju res pomembno, in ljudem ne boste več dovolili, da vas izkoriščajo. Iskrica, ki je preskočila pred kratkim, je na vaš obraz znova prinesla nasmeh. Če se prijetno in sproščeno počutite v prijateljevi družbi, imate vse možnosti, da iz tega zraste uspešna zveza. Karakterno sta si precej podobna in povezujejo vaju enake vrednote. Svoj odnos bosta še okrepila, saj bosta vsak dan sproti za to nekaj naredila. Zavedate se, da je za vsako stvar potrebnega nekaj truda, tudi za tiste sladke stvari. Zaupajte vase in drugim malo manj. Srečno.

»Tašča«

Konflikt, v katerega sem vpletena, me močno utruja. Zanima me, kako bo v nadaljnje. Prosim tudi, da pogledate, ali lahko pri financah pričakujem spremembe.

Noben konflikt nam ne prinese sreče, a vendar je treba priznati, da se iz vsakega lahko ogromno naučimo. Predvsem o sebi. Pri vas se določena trenja ponavljajo že daljši čas in lahko bi rekli, da ste v tem že dobro utrjeni. Postali ste trpežni in ne vrže vas vse kar takoj iz tira. Situacija pa je postala neznosna v trenutku, ko so v spore postali vpleteni tudi otroci. Tukaj ste se še odločneje postavili po robu, saj ste zelo zaščitniški do njih. Pripeljalo je do tega, da nikakor ne najdete skupnega jezika in niti najgloblji pogovori ne dajejo rezultatov. V mesecu decembru pričakujte dogodek, ki vam bo na neki način odprl oči. Situacija bo postala znosnejša in končno boste z družino zaživeli, ko bo na vašo stran stopila moška oseba iz družinskega kroga. Sčasoma se bodo odnosi umirili, a zavedajte se, da boste vedno vi tisti, ki boste morali stopiti korak nazaj. Finančno stanje se bo okrepilo, vendar ne še tako kmalu. Dodatno delo, ki ga boste našli, v začetku še ne bo dajalo razloga za večje spremembe. Varčevanje se vam bo obrestovalo, zato nikar ne razmišljajte, da bi to idejo opustili. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 0°

pretežno jasno
vlažnost: 98 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

2/16

torek

5/21

sreda

5/20

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

IZLETI / Preddvor, 23. oktober 2018

Pohod na Trupejevo poldne

PRIREDITVE / Gorenjska, 23. oktober 2018

Medgeneracijske prireditve

PREDAVANJA / Trzin, 23. oktober 2018

Tropski paradiž – Panama

PREDAVANJA / Kranj, 23. oktober 2018

Pravilna prehrana kot orožje proti stresu

PRIREDITVE / Gorenjska, 24. oktober 2018

Komemoracije ob dnevu mrtvih

OBVESTILA / Kranjska Gora, 24. oktober 2018

Peka potice v krušni peči

IZLETI / Kranj, 25. oktober 2018

Na Lepenatko

PRIREDITVE / Gorenjska, 25. oktober 2018

Komemoracije ob dnevu mrtvih

 

 
 

 

 
 
 

Danes se je začela volilna kampanja / 09:47, 19. oktober

Iztok Purič je skupni kandidat stranke Več za Kranj aktualnega župana Kranja Boštjana Trilarja, Liste za razvoj Kranja in Stranke Alenke Bra...

O spremembi imena šole / 16:02, 17. oktober

In kaj so navedli kot razlog za preimenovanje?
Upam, da odgovorni ne nasedejo tem zdraharjem!!
In ja, večna slava partizanom !!

Gorenjski glas boter Demokraciji / 10:11, 17. oktober

Več o tem na blogu http://slap.blog.siol.net

Napovedali kandidaturo za župana / 22:49, 16. oktober

Se opravičavam. Po enem tednu vam je uspelo objaviti. Bravo, zelo dobro, odlično. Čestitam.

Skrbeti nas mora sedanjost / 18:37, 12. oktober

Škoda ker ne obstoja ena dobra poštena pametna 'vaga', pa da se točno stehta kdo neti.... in kdo poveličuje...

Napovedali kandidaturo za župana / 16:45, 11. oktober

Zakaj ne objavite že vložene in tudi vam poslane kandidature v Naklem? Drago Goričan za župana Nakla in Lista Draga Goričana za razvoj Nakla.

Skrbeti nas mora sedanjost / 06:37, 9. oktober

Vsako netenje sovraštva in poveličevanja fašizma, nacizma je potrebno v kali zatreti in jim pljuniti v ksiht izmečkom slovenskega naroda! Iz...