Tanja odgovarja

»Sončki«

Čisto nič ne uspe in vse gre narobe. Prosim, če pogledate za vse tri otroke. Ne vem, kako naj jim pomagam. Skrbi me, ali bodo dobili partnerje, da si ustvarijo družino, imajo otroke, da ne ostanejo sami. Ostanite zdravi in tako dobrovoljni še naprej.

Vsak od nas nosi svojo zgodbo in vaša res ni lahka. Kot mati in babica vas popolnoma razumem. Najtežje je namreč ravno takrat, ko ne moremo pomagati. Vem, želite si vso bolečino otrok prevzeti nase, vendar žal to ni mogoče. K sreči se je pri sinu še pravi čas pokazala resnica. Čeprav je žalostno, je to zanj vse samo dobro. Zaradi tega bo lahko spoznal resnično ljubezen. Malo bo treba še počakati, saj je njegova duša še ranjena, a še v tem letu vidim novo deklico, s katero si bo ustvaril družino. Bodite potrpežljivi z njim, saj mu trenutno ni lahko. Glede službe se mu bo uredilo in ne sme igrati na prvo žogo. Se pravi, da ne sme po vsej sili sprejeti prve službe, za katero ve, da ni zanj. Naj posluša svoj notranji glas, kajti ta je pravi. Za hčer, ki je v tujini, velja podobna zgodba. Vse, kar se ji je zgodilo, je prav. Fant ni bil pravi in še pravi čas je pokazal svoj obraz. Ne skrbite zanjo. Ima prave vrednote in dobro se bo znašla v vseh situacijah. Enako velja za mlajšo hčer. Preveč se je prilagajala in verjela oziroma zaupala, da se bo partner spremenil. Ve, česa si želi, zato se ne bojte in ne bodite v skrbeh, saj bo na koncu vse dobro. Vsi trije si bodo ustvarili družino in bodo srečni. Vam pa naj povem, da verujte in zaupajte, da je na koncu vedno tako, kot je prav. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse lepo.

»Utrujena«

Utrujena sem od vseh težav, ki jih v naši družini noče biti konca. Pa se obračam na vas z vprašanjem, kako bo z mojo vnukinjo. Ali ji bo uspelo v vsem kaosu narediti srednjo šolo in nekako najti sebe? Najbolj me skrbi, da ne bi zašla v svet droge.

Utrujeni smo lahko zaradi različnih razlogov. Najtežje pa je takrat, ko smo utrujeni od življenja, kot vi. Ampak vse se bo uredilo in postavilo na svoje mesto. Še v tem letu. Vnukinja bo uspešna glede šolanja. Se išče, seveda, ampak ve, kam gre in česa si želi. Brez skrbi. Srečno.

»Sem izbrala pravega«

Rada prebiram vašo rubriko, tako da sem končno zbrala pogum. Zanima me nekaj stvari, ki mi trenutno polnijo misli. Kako bo s službo moje mame in službo moje tašče? Obema v kratkem poteče pogodba, imata pa pred seboj še nekaj let do upokojitve. Zanima me tudi prihodnost mojega odnosa z možem. Pred dvema letoma sem se poročila in me zanima, ali sem izbrala pravega.

Pozabili ste napisati šifro, zato upam, da vam moj odgovor ne uide. Obema, tako materi kot tašči, se bo prav lepo izšlo glede službe. Zadovoljni bosta z rezultatom. Da, izbrali ste pravega. Je pa tako, da niso samo vzponi. In kadar so občasni padci, je treba biti potrpežljiv. Vse bo dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 28°

pretežno oblačno
vlažnost: 55 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

15/31

četrtek

15/34

petek

15/28

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

IZLETI / Kranj, 20. junij 2024

Kopalno-glasbeni izlet

IZLETI / Kranj, 20. junij 2024

Planinsko-pohodniški izlet DU Kranj

PRIREDITVE / Primskovo, 20. junij 2024

Šahovski turnir na Primskovem

DELAVNICE / Naklo, Preddvor, 20. junij 2024

Ustvarjalna delavnica, umovadba, pohod

IZLETI / Naklo, 20. junij 2024

S kolesom do Cerkelj

PRIREDITVE / Vodice, 21. junij 2024

Poskočnih deset s prijatelji

DELAVNICE / Naklo, Preddvor, 21. junij 2024

Ustvarjalna delavnica, umovadba, pohod

GLASBA / Kranj, 21. junij 2024

Škrinja uerehova

 

 
 

 

 
 
 

Janša pozval Goloba k odstopu / 15:35, 19. junij

Upravičeno! Glej naprej!

Objavili predlog nadgradnje proge / 21:56, 18. junij

Vprašati se je treba ali določenim dovoliti komentiranje in volilno pravico, saj ljudje bodisi niso obveščeni, so površni ali celo politično motivirani.

Objavili predlog nadgradnje proge / 08:11, 16. junij

Vprašati se je treba, ali je sploh dovolj prometa za tako drago investicijo, kot je predor pod Ljubljansko cesto.

Janša pozval Goloba k odstopu / 22:39, 12. junij

Kako Janša rad poudarja svoje preteklo delovanje in z njim obtožuje druge.

Požar na strehi osnovne šole / 09:26, 10. junij

Sedaj naj se izprsi "država". Njegova ideja je, da naj bi vsi na strehe dali panele, da bomo "samooskrbni". Solar se veseli.

Znani prvi neuradni delni izidi referendumov / 23:17, 9. junij

Trije dnevi predčasnih volitev proti enodnevnim rednim volitvam nikakor ni primerljivo in pošteno. Ni zastonj ugotovitev, da levičarji niso nikoli zmagali pošteno.

Subvencije za e-kolesa že na voljo / 20:25, 8. junij

Namesto za poplavljence, se denar razmetava za nepotrebna draga električna kolesa.