Novoletni bazar pred klubsko hišo golfskega igrišča Cubo v Smledniku je s ponudbo privabljal tudi ljubitelje golfa. / Foto: Alenka Brun

Novoletni bazar ob golfskem igrišču

Znano golfsko igrišče v Smledniku je pred zadnjim decembrskim koncem tedna gostilo Novoletni bazar s precej pisano ponudbo. Na svoj račun so prišli tudi ljubitelji golfa. Bazar so tokrat pripravili prvič.

Golfsko igrišče Cubo v Smledniku je gostilo prav poseben dogodek, ki so ga poimenovali Novoletni bazar by Cubo. Napovedovali so sproščeno druženje pred klubsko hišo, v decembrskem vzdušju so obiskovalci lahko pokusili tudi gurmanske grižljaje. Za najbolj lačne obiskovalce novoletnega bazarja pa sta skrbela kuharja restavracije na golfskem igrišču v Smledniku Nejc Polanič in Rok Čemažar, in sicer s hamburgerji, hot dogi, pečenimi klobasami s hrenom, obiskovalci so si lahko privoščili tudi joto s prekajeno vratovino, za tiste, ki se jim je zahotelo kaj sladkega, pa je bil na voljo »šmorn«. Glasbeni del so organizatorji dogodka zaupali trem fantom, ki so jim blizu narodno-zabavni napevi, nadeli pa so si ime Pivski muzikantje.

Bazar je obiskovalcem ponujal kar veliko izbiro dobrot lokalnega porekla. Kupili so lahko vse od medu, mlečnih izdelkov, izdelkov iz moke in moko iz različnih žit do modnih dodatkov ter keramike oziroma simpatičnih keramičnih krožnikov, skled in skodelic različnih velikosti. Novoletni bazar je bil namenjen tudi ljubiteljem golfa. Tako so v ponudbo vključili sejem rabljene ter nove opreme za golf. Obiskovalci so lahko dobili tudi najnovejše vesti, ki se nanašajo na igrišče, ljubitelji golfa pa so lahko brezplačno preizkušali najnovejšo pridobitev vadišča v Smledniku: Toptracer Range.

Vreme je zdržalo, čeprav se je ves dan rahlo kisalo. Bolj je bilo podobno aprilskemu kot decembrskemu. Ko se je dan prevesil v večer, se je druženje nadaljevalo ob zvokih hišnega didžeja.

Oddajte svoj komentar

Kranj 19°

oblačno
vlažnost: 89 %
veter: SV, hitrost: 11 km/h

16/25

ponedeljek

16/20

torek

12/18

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

OBVESTILA / Kranj, 10. junij 2024

Kuponske vstopnice za letno kopališče

OBVESTILA / Naklo, Šenčur, 10. junij 2024

Joga obraza, muzicirajmo skupaj

PRIREDITVE / Cerklje, 11. junij 2024

Branje Maistrove poezije

OBVESTILA / Naklo, Šenčur, 11. junij 2024

Joga obraza, muzicirajmo skupaj

IZLETI / Kranj, 11. junij 2024

Kolesarski izlet DU Kranj

IZLETI / Naklo, 11. junij 2024

Pohod DU Naklo

IZLETI / Cerklje, 11. junij 2024

Kolesarjenje DU Cerklje

IZLETI / Kranj, 12. junij 2024

Planinarjenje po polotoku Pelješac

 

 
 

 

 
 
 

Požar na strehi osnovne šole / 09:26, 10. junij

Sedaj naj se izprsi "država". Njegova ideja je, da naj bi vsi na strehe dali panele, da bomo "samooskrbni". Solar se veseli.

Znani prvi neuradni delni izidi referendumov / 23:17, 9. junij

Trije dnevi predčasnih volitev proti enodnevnim rednim volitvam nikakor ni primerljivo in pošteno. Ni zastonj ugotovitev, da levičarji niso nikoli zmagali pošteno.

Subvencije za e-kolesa že na voljo / 20:25, 8. junij

Namesto za poplavljence, se denar razmetava za nepotrebna draga električna kolesa.

Prodaja Panvite ali kako levi in desni mešetarji razprodajajo Slovenijo / 11:57, 3. junij

Glede prodaje Mercatorja pa tole. Vlada JJ je prodala del Mercatorja domačinoma Šrotu in Bavčarju. Bratuškova pa vse skupaj Hrvatom. Ne poz...

V dvorcu Visoko na voljo električna kolesa / 10:29, 3. junij

Zavod Poljanska dolina ima preveč denarja, da ga zapravlja za draga električna kolesa. Običajna kolesa bi zadostovala, pa še za rekreacijo je poskrbljeno.

Pripravljeni na legalizacijo ali preprosto ne vemo dovolj? / 06:59, 3. junij

Marihuana je prva stopnica na poti v pogubo. Ali to hočemo?

Za zamudo pri mostu zdaj kriv dež / 23:07, 2. junij

dobro, dela potekajo in bomo potrpeli še nekaj časa, da se vse skupaj dokonča in bo prešlo v uporabo. Me pa zanima, ali bomo Kranjčani sploh...