Tanja odgovarja

»Prihodnost«

V preteklosti sem se že obrnila na vas in sem bila z vašimi odgovori zelo zadovoljna. Zdaj pa sem spet v dvomih glede kar nekaj stvari v svojem življenju. Zanima me, kako mi kaže v prihodnosti glede šole in vpisa na univerzo. Ali bom v svojem poklicu uživala in z veseljem hodila v službo? Zanima me tudi, ali bom našla partnerja, saj imam zelo visoke standarde glede njegovega karakterja, zaradi česar tudi še nikoli nisem bila v zvezi. Je možno, da bom celo življenje sama, saj se mi to glede na moj značaj in osebnost ne zdi napačno? Že od nekdaj govorim in še vedno menim, da ne bom imela otrok. Pa bo moje prepričanje ostalo ali bom mogoče kdaj spremenila mišljenje? Pred kratkim sem se tudi nehala ukvarjati s športom. Nazadnje me zanima še, kako bo z zdravjem in odnosi v moji družini.

Marsikaj sem preživela in ravno zaradi teh izkušenj spoštujem vsako mnenje ali odločitev. Da ste se odločili, da pot hodite sami brez družine oziroma otrok, ni nič narobe, vsak se odloči sam. Tukaj svojega mnenja tudi v prihodnosti ne boste spremenili. Niso otroci tista naša zapuščina, ker pridejo in gredo slej ko prej svojo pot, ampak mi sami smo tisti, ki krojimo tisto, česar si želimo in ustvarjamo. Popolnoma se strinjam z vami, da z manj nikoli ne boste zadovoljni, zato tudi še nimate partnerja. Da bi ga imeli le zato, ker bi ga pač »morali« imeti, in ne zato, ker bi bila to tista prava ljubezen in sožitje bivanja, pa nima smisla. Sem vesela za vaše razmišljanje. V roku dveh let boste spoznali osebo, za katero boste v trenutku vedeli, da je vaša sorodna duša, in zelo hitro začneta skupno pot. Bo edini za vedno. Glede športa mi ni vseeno, saj je videti, da vam veliko pomeni, več kot si sicer priznate. Napak ni, so samo odločitve v danem trenutku. Tukaj bo prišlo do pozitivnih sprememb še v tem letu. Ne bo narobe, če se vendarle malo prilagodite. Pa brez zamere. Pri zdravju ne vidim posebnosti. Kar pa se tiče odnosov v družini, bi bili lahko boljši. Nehali ste se truditi in sedaj čakate na druge. Malo še počakajte in se uredi. Pri samem študiju ne vidim nobenih težav, samo pogumno in tako naprej do cilja, ki ga vsekakor dosežete. S kasnejšo zaposlitvijo boste zadovoljni. Želim vam vse lepo.

»Selitev na Dolenjsko«

Lepo pozdravljeni, Tanja. Z možem sva naročnika Gorenjskega glasa. Res lepo prosim za odgovor, ker sem jaz že na dnu. Rada bi vedela, kako bo s financami. Odkar sva se preselila na Dolenjsko, ne gre nič prav.

Upam, da najdete moj odgovor. Včasih se nam zdi, da čeprav naredimo vse prav, gre vse v napačno smer. To imate samo trenutno, saj se vam do konca leta vse obrne v pravo smer. Odločitev za selitev je bila pravilna, ne obremenjujte se s tem, kaj vse ste naredili narobe, ker niste. Tudi glede financ se bo vse uredilo, čeprav zdaj ne mislite tako. Lep pozdrav in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj -4°

zmerno oblačno
vlažnost: 96 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-2/3

sobota

-4/3

nedelja

-7/7

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

OBVESTILA / Sv. Andrej, 28. januar 2023

Občni zbor govedorejskega društva

GLEDALIŠČE / Visoko, 28. januar 2023

Dušan

GLEDALIŠČE / Jesenice, 28. januar 2023

V Gledališču Toneta Čufarja Jesenice

GLEDALIŠČE / Podnart, 28. januar 2023

Slovenska kura

GLEDALIŠČE / Bohinjska Bela, 29. januar 2023

Sneguljčica

GLEDALIŠČE / Jesenice, 29. januar 2023

V Gledališču Toneta Čufarja Jesenice

IZLETI / Šenčur, 29. januar 2023

Na Gornje Poljane

DELAVNICE / Naklo, 30. januar 2023

Orientalski plesi

 

 
 

 

 
 
 

Gasilcem v čast / 13:42, 25. januar

Izbor ene besede leta je ZAME nesmiseln. Jaz takoj dobim asociacijo na Begunje. ZAME je smiselna samo povezava več besed. Bom dal primer od ...

Beseda leta je gasilec / 08:53, 25. januar

.
B O L A N O !!!
.

Občina Jesenice z dvema podžupanjama / 09:12, 23. januar

Spanje na Jesenicah se nadaljuje. Bravo volilci.

Dela vplivajo na vozni red / 09:32, 21. januar

Čestitke državi, da je uspela v boju proti občinski upravi, ki je želela odstraniti železnico iz mesta.

Iskanje idealne ženske / 17:11, 19. januar

Idealna ženska v eni točki:

1. Če ti ga prav kmalu ne pofafam, bom explodirala !

To je to.

Premier bo vodil reformo zdravstva / 16:23, 18. januar

Reforma zdravstva bo taka, da se nič bistvenega ne bo spremenilo, beri, da se ohrani državno zdravstvo, beri dalje, da se ohranita korupcija in kraja.

Kučanizem v Dražgošah / 08:32, 16. januar

Žrtve so bile darovane na oltar komunizma. Oltar, ki ga Slovenci zelo spoštujejo.