Ambasadorka Kranjske Gore je tudi vrhunska smučarka Meta Hrovat. / Foto: Gorazd Kavčič

Športni ambasadorji Kranjske Gore

Za promocijo Kranjske Gore skrbi tudi ekipa vrhunskih športnikov, v kateri so: Meta Hrovat, Bor Pavlovčič, Vili Črv, hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice in po novem tudi Luka Kovačič.

Logotip Kranjske Gore nosijo na športni opremi ter tudi na izdelkih, ki jih uporabljajo v prostem času.

Kranjska Gora – Na Turizmu Kranjska Gora so kot eno od oblik promocije pred tremi leti zasnovali projekt Team Kranjska Gora, v sklopu katerega so sestavili ekipo ambasadorjev, v kateri so vrhunski športniki, ki živijo v občini Kranjska Gora.

Ekipo sestavljajo: alpska smučarka iz Podkorena Meta Hrovat, smučarski skakalec iz Mojstrane Bor Pavlovčič in smučarski tekač iz Gozda - Martuljka Vili Črv. Ambasador je bil tudi smučarski tekač Benjamin Črv, ki pa je lani zaključil športno kariero. Vsi so nastopali na tekmovanjih najvišjega ranga, kot je svetovno prvenstvo in svetovni pokal.

Na tekmovanjih so promovirali Kranjsko Goro, tako da so nosili logotip Kranjske Gore na svoji opremi, in sicer Meta na čeladi in pokrivalih, Bor na smučeh, Benjamin in Vili pa na bidonu okoli pasu. Pri svojih objavah na družbenih medijih so uporabljali ključnik #teamkranjskagora, na objavah označili @kranjskagora in objavljali fotografije s svojih treningov in dogodivščin v destinaciji Kranjska Gora.

Izdelke z logotipom Kranjske Gore pa uporabljajo tudi v prostem času, in sicer steklenice, rutke ter promocijska oblačila.

»Tekmovalci so bili Turizmu Kranjska Gora na voljo tudi za snemanja, fotografiranja in intervjuje, skrbijo pa tudi za arhiv fotografij za uporabo na socialnih medijih. Na svojih socialnih medijih smo objavljali njihove vrhunske rezultate in napovednike tekem. Pripravili smo tudi sporočila za javnost, kjer smo povzeli njihove uspehe,« je povedal direktor Turizma Kranjska Gora Blaž Veber.

Tekmovalce so povabili tudi na srečanje in zanje organizirali kanjoning, kjer so se še dodatno spoznali med seboj in se družili, o avanturi pa je nastal tudi filmček.

Ekipi so se lani pridružili še hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice, ki nosijo logotip Kranjske Gore na svojih dresih, napis se pojavlja tudi na zaščitnih ograjah ob igrišču in na panoju za intervjuje.

Letos pa so pridobili še enega ambasadorja, to je postal Luka Kovačič, vrhunski gorski tekač, rekorder teka na planiško letalnico, turni smučar ...

Oddajte svoj komentar

Kranj 13°

oblačno
vlažnost: 96 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

10/16

nedelja

10/18

ponedeljek

11/15

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

RAZSTAVE / Sovodenj, Ermanovec, 25. september 2022

Razstava gob

ŠPORT / Žiri, 25. september 2022

Markov tek

GLASBA / Križe, 25. september 2022

Koncert Prifarskih muzikantov

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 26. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

IZLETI / Kranj, 27. september 2022

Kolesarski izlet

PRIREDITVE / Strahinj, 27. september 2022

Turizem in lokalno okolje

OBVESTILA / Šenčur, 27. september 2022

Vadba za zdravo hrbtenico

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 28. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

 

 
 

 

 
 
 

Samoplačniška fizioterapija na domu / 17:06, 25. september

Kaj je narobe z mojimi komentarji, da niso gor??? A preverjate, če je res, kolko vsak posameznik plačuje v z. blagajno poleg obveznega in dopolninega zavarovanja....

E-skiroji: že dva umrla / 17:01, 25. september

Ne vem zakaj ne uvedejo poleg čelade še obvezno nošenje rumenih brezrokavnikov... Da ga do cajta opaziš ker letajo kot kura brez glave. Ga ...

Samoplačniška fizioterapija na domu / 16:47, 25. september

Se pravi, pridete na dom, in za eno minuto računate 1€ ... Kakšen postopek plačila je tukaj mirodajen? Vi imate blagajno s seboj, izdajate r...

Samoplačniška fizioterapija na domu / 16:38, 25. september

Vsakemu, ki rabi fizioterapijo, zdravnik napiše napotnico. Tukaj ste se pa vi spomnili, da bi še dodatno zaslužili. Od moje plače gre za pri...

Ne hujskajmo drug drugega / 11:18, 25. september

Če bo šlo tako naprej kot do sedaj, nam je res usojeno izginotje skozi asimilacijo priseljencev. Na vseh tabelah nas ni več na prvi strani. ...

Evropski teden mobilnosti / 09:59, 25. september

care4climat :

STRAH + OBČUTEK KRIVDE = do denarja brez "motike".

PS: kakšno vprašanje?

Ne hujskajmo drug drugega / 06:29, 25. september

Slovenci si svobodo razlagamo drugače kot ostali narodi. Zato smo tako drugačni od drugih. Zato ne bomo nikoli velik narod.