Tanja odgovarja

»Kozoroginja 80«

Lepo vas pozdravljam in vam želim obilo uspeha pri svojem delu. Se bomo selili? Zanima me za izobrazbo, ali jo dokončam? Kaj pa mož in otroci in seveda naše zdravje? Veselim se vaših odgovorov.

Tam nekje do meseca avgusta lahko pričakujete velike spremembe na področju službe. Spremembo je videti v obeh smereh – izboljšanje obstoječe ali pa zamenjavo. Vidim odhod in nov začetek, tako da se boste gotovo odločili za zamenjavo. S tem se vam bo kar precej izboljšal finančni položaj in si boste lahko izpolnili željo po selitvi. Selitev se zgodi v roku leta in pol ter prinese več dobrih sprememb, kot si lahko sedaj predstavljate. Tudi šolo vam bo uspelo dokončati. Vaš mož ima veliko načrtov in včasih ne ve, kje in kako začeti. Veliko mu pomeni vaša vzpodbuda. Pri zdravju posebnih težav ne vidim, le to, da ste že nekaj časa preutrujeni in si ne znate vzeti pet minut zase. Glede otrok je videti vse dobro in tako bo tudi vnaprej. Lepo vas pozdravljam.

»Akacija«

Na začetku vas prav lepo pozdravljam, rada bi, da mi odgovorite na nekaj vprašanj. Ali bom srečala pravega moškega? Čeprav tega ne verjamem več, a upanje vseeno umre zadnje. Ali bom dobila normalno službo?

Glede službe boste še v prvi polovici leta imeli velike spremembe. Obeta se vam dobro delovno mesto v zasebni organizaciji, ki veliko dela s tujino. Končno boste lahko mirno zadihali, saj vsi vemo, kako je danes težko tistim, ki nimajo zaposlitve. Čustveno se na trenutke obremenjujete s preteklostjo, čeprav se temu na vso moč upirate. Partnerja boste spoznali preko nove službe, bo vaših let, morda bo le nekaj let razlike, a ne bistvene. Takoj bo preskočila iskrica in s tem se vam bo začelo odpirati novo poglavje v življenju oziroma prihodnosti. Strinjam se z vami, da upanje umre zadnje. Še vse je pred vami, bodite brez skrbi. Srečno.

»Potonika«

Zelo me zanima prihodnost. Kako bo s hčerkama? Predvsem z mlajšo, ali bo končno spoznala pravega fanta? Pa moja služba in zdravje?

Ne bom trdila, da ste imeli hude zdravstvene težave, a vseeno boste lahko nekaj, povezano z zdravjem oziroma boleznijo, dobro izkoristili v povezavi s službo. Lahko je to predčasna upokojitev ali pa kakšna finančna ugodnost. Dolgo časa ne boste več sami, saj v prihodnosti vidim moškega, s katerim se boste zelo dobro razumeli. Imel bo enak pogled na življenje kot vi. Rekla bi, da ga že poznate od prej, lahko je stara ljubezen še iz mlajših dni. Glede hčerk vam lahko rečem le to, da vas bosta obe prijetno presenetili. Kakšnih posebnih težav pri njiju ne vidim. Mlajša je morda malo preveč zaprta vase, druga pa je živo nasprotje. Mlajša hči je ravno zaradi svoje narave nezaupljiva, a prav kmalu bo spoznala tistega pravega fanta. Pred vami je še veliko zanimivega. Srečo boste znali videti. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 17°

oblačno
vlažnost: 97 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

15/16

sreda

6/19

četrtek

3/17

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 18. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

PRIREDITVE / Gorenjska, 18. september 2019

Medgeneracijske prireditve

PRIREDITVE / Gorenjska, 18. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

PRIREDITVE / Gorenjska, 18. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

RAZSTAVE / Jesenice, 18. september 2019

Razstava Stara Sava

PRIREDITVE / Gorenjska, 19. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

OBVESTILA / Kranj, 19. september 2019

Naj te zapelje zelena mobilnost

IZLETI / Kranj, 19. september 2019

Pohodniški izlet: Jeruzalem

 

 
 

 

 
 
 

Balade in srednjeveška glasba / 18:03, 17. september

Škofja Loka je obsedena s srednjim vekom.
To je dejstvo.
Ne vem, a je to biznis ali samo črpanje proraračuna.
Bojim pa se, da bi šli predaleč in kakšno zažgal.

Spoznajte ponudnike urbane kulture Kranja / 15:12, 17. september

Kmetje prvič v mestu!?
Hudoooo!

Pri podiranju drevesa se je smrtno ponesrečil Davo Karničar / 10:18, 17. september

Neverjetno kakšnim izzivom je bil kos Davo in na koncu ga ubije domače drevo..
Naj počiva v miru !!

Nočne more nekega zapuščenega otroka / 18:11, 15. september

..in si jo špricala okoli obeh ritnih odprtin...

Haha, 2 ritni odprtini :)

Pozitivne vrednote dobrih vzornikov / 16:06, 15. september

" Cilj izzivov je spodbuda otrok in mladostnikov k samoiniciativnemu vključevanju v družbeno koristne aktivnosti in jim omogočiti izkušnjo, ...

V kovčku tihotapil heroin / 16:13, 14. september

Dvojna stena v kovčku, ker amater.

Novi faktor na TV3 / 16:11, 14. september

Naj takoj na začetku poudarim, da ta ne bo kuhala.

 

 

/* GRAWE */ /* END grawe */