Tanja odgovarja

»Kozoroginja 80«

Lepo vas pozdravljam in vam želim obilo uspeha pri svojem delu. Se bomo selili? Zanima me za izobrazbo, ali jo dokončam? Kaj pa mož in otroci in seveda naše zdravje? Veselim se vaših odgovorov.

Tam nekje do meseca avgusta lahko pričakujete velike spremembe na področju službe. Spremembo je videti v obeh smereh – izboljšanje obstoječe ali pa zamenjavo. Vidim odhod in nov začetek, tako da se boste gotovo odločili za zamenjavo. S tem se vam bo kar precej izboljšal finančni položaj in si boste lahko izpolnili željo po selitvi. Selitev se zgodi v roku leta in pol ter prinese več dobrih sprememb, kot si lahko sedaj predstavljate. Tudi šolo vam bo uspelo dokončati. Vaš mož ima veliko načrtov in včasih ne ve, kje in kako začeti. Veliko mu pomeni vaša vzpodbuda. Pri zdravju posebnih težav ne vidim, le to, da ste že nekaj časa preutrujeni in si ne znate vzeti pet minut zase. Glede otrok je videti vse dobro in tako bo tudi vnaprej. Lepo vas pozdravljam.

»Akacija«

Na začetku vas prav lepo pozdravljam, rada bi, da mi odgovorite na nekaj vprašanj. Ali bom srečala pravega moškega? Čeprav tega ne verjamem več, a upanje vseeno umre zadnje. Ali bom dobila normalno službo?

Glede službe boste še v prvi polovici leta imeli velike spremembe. Obeta se vam dobro delovno mesto v zasebni organizaciji, ki veliko dela s tujino. Končno boste lahko mirno zadihali, saj vsi vemo, kako je danes težko tistim, ki nimajo zaposlitve. Čustveno se na trenutke obremenjujete s preteklostjo, čeprav se temu na vso moč upirate. Partnerja boste spoznali preko nove službe, bo vaših let, morda bo le nekaj let razlike, a ne bistvene. Takoj bo preskočila iskrica in s tem se vam bo začelo odpirati novo poglavje v življenju oziroma prihodnosti. Strinjam se z vami, da upanje umre zadnje. Še vse je pred vami, bodite brez skrbi. Srečno.

»Potonika«

Zelo me zanima prihodnost. Kako bo s hčerkama? Predvsem z mlajšo, ali bo končno spoznala pravega fanta? Pa moja služba in zdravje?

Ne bom trdila, da ste imeli hude zdravstvene težave, a vseeno boste lahko nekaj, povezano z zdravjem oziroma boleznijo, dobro izkoristili v povezavi s službo. Lahko je to predčasna upokojitev ali pa kakšna finančna ugodnost. Dolgo časa ne boste več sami, saj v prihodnosti vidim moškega, s katerim se boste zelo dobro razumeli. Imel bo enak pogled na življenje kot vi. Rekla bi, da ga že poznate od prej, lahko je stara ljubezen še iz mlajših dni. Glede hčerk vam lahko rečem le to, da vas bosta obe prijetno presenetili. Kakšnih posebnih težav pri njiju ne vidim. Mlajša je morda malo preveč zaprta vase, druga pa je živo nasprotje. Mlajša hči je ravno zaradi svoje narave nezaupljiva, a prav kmalu bo spoznala tistega pravega fanta. Pred vami je še veliko zanimivega. Srečo boste znali videti. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 21°

jasno
vlažnost: 93 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

18/35

četrtek

17/28

petek

14/28

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

PRIREDITVE / Šenčur, 27. junij 2019

Poletna glasbena srečanja

IZLETI / Kranj, 27. junij 2019

Planinski izlet: Češka koča

IZLETI / Naklo, 27. junij 2019

S kolesom do Vogelj

PREDAVANJA / Šenčur, 27. junij 2019

Predavanje inštruktorja varne vožnje

PRIREDITVE / Šenčur, 28. junij 2019

Poletna glasbena srečanja

PRIREDITVE / Tržič, 29. junij 2019

Gutenberški dnevi

PRIREDITVE / Tržič, 30. junij 2019

Glasbeni večer v Tržiškem muzeju

IZLETI / Kranj, 2. julij 2019

Kolesarski izlet

 

 
 

 

 
 
 

Vsaka napaka lahko usodna / 14:27, 26. junij

S temi plakati samo nadaljujete velovanje, motite voznike !

Bolnišnica naj ostane v občini / 18:07, 25. junij

Preden se boste lotili gradnje regijske bolnišnice, uredite odlagališče odpadkov na Mali Mežakli. Od tam prihajajo vonjave, ki niso primerne za bližino bolnišnice. Nujno!

Bolnišnica naj ostane v občini / 17:16, 25. junij

Če se prav spomnim so hoteli porodnišnico že seliti v Kranj, seveda Jeseničani tega niso dopustili in danes je jeseniška porodnišnica ena iz...

Praznujemo dan državnosti / 14:28, 25. junij

Dan državnosti? Čigave ? Da smo Beograd zamenjali za Bruselj? Hvala lepa za tako samostojnost ! Da smo postali hlapci in talci bruseljsko-va...

Romantika ženskega telesa / 08:33, 25. junij

Sicer slike so vrhunske res..

Romantika ženskega telesa / 08:19, 25. junij

Romantika ženskega telesa, kaj?
Vsaj sliko gole ženske bi lahko prilepili !

Krvava zarja naznanila gorje / 08:14, 25. junij

Ja Franc, imate prav :) Danes vse to imamo, predvsem pa je pred nami svetla prihodnost, sploh za mlade družine, ti se še posebej lahko vese...