Tanja odgovarja

»Primorska«

Pozdravljeni, draga Tanja! Zopet se obračam na vas. Že večkrat ste mi odgovorili. Vaši odgovori so bili vedno pravilni in z njihovo pomočjo sem rešila že veliko problemov. Vi ste zame najboljša vedeževalka. Hvala vam za vse pretekle odgovore. Rada bi, da pogledate, kakšni problemi nas čakajo na Primorskem. Ali bo sosed res do smrti gojil sovraštvo proti nam, ali ga nič ne bo ustavilo? Kaj pa zdravje prvih lastnikov? Kmetijski objet smo že hoteli prodati, pa ni kupca.  Želim vam vse dobro in da bi nas še dolgo razveseljevali s svojo pozitivno energijo.

Situacija, v kateri ste se znašli, res ni najlepša in vam vzame veliko energije. Za zdaj žal ne vidim posebnih sprememb. Gospod in gospa sicer imata zdravstvene težave, ampak tako tudi ostane še nekaj časa. S tem, da pomagate z zdravili, ne naredite nič, le sebi škodo pri denarju. Njun odnos ni iskren, kar že sami veste. In v to se ne smete vmešavati, saj bi bile s tem težave še večje. Sosed, ki vam povzroča težave, v tem uživa in ne bo dal miru. Tak je in bo. Niste edini, ki jim nagaja, saj mu je to kot hobi. Moj nasvet je, da se še naprej izogibate kontaktu, če pa že pride do stika, pa bodite prijazni. Ohranite mirne živce. Težave z računi se bodo uredile po mirni poti. To uredite osebno. Objekta ne bi prodajala, saj pride dan, ko boste imeli več prostega časa in boste to imeli za počitek in odmor. Še vse bo dobro. Hvala vam za prijazne besede. Lepo vas pozdravljam.

»Nasvet«

Zopet vam pišem, saj ste mi že dostikrat pomagali v hudih trenutkih. Tokrat bi rada govorila o temi, ki me muči že kar lep čas. Sem v letih, ko je čas, da počasi spoznaš nekoga, s katerim začneš resno zvezo in ki je v vseh pogledih tvoj partner. Zelo me skrbi, da bom ostala samska še zelo dolgo časa. Bom tudi jaz našla svojo boljšo polovico? Mi bo uspelo preboleti zadnjega partnerja?

Popolnoma vas razumem in verjamem, da vam ni lahko. Živeti le kot opazovalec sreče drugih. Ampak, draga moja, ne boste ostali sami. Popolnoma prav je, da sta se zadnji dve zvezi zaključili, saj pri nobeni niste mogli pričakovati sprememb. Zadnja vam je pustila pečat, a še malo in ne boste več žalostni. Lahko se zgodi, da bo zadnji partner čez čas hotel vzpostaviti kontakt in obnoviti zvezo, vendar vi tega ne boste hoteli sprejeti. Kajti on bi nadaljeval naprej enako kot prej. Vam pa je to veliko premalo. Ker se je tega zavedal, se je tudi umaknil in prekinil odnos v pričakovanju, da boste potem zadovoljni z manj. Kot je videti, se vam ljubezen približuje, in prepričana sem, da je ne boste spregledali. Približno v pol leta spoznate nekoga, za katerega boste takoj vedeli, da je tisti pravi. Lahko že ima enega mlajšega otroka, vendar to ne bo ovira. Je samski, vaših let, dobro situiran in dal vam bo vedeti, da si želi pravega partnerskega odnosa, otrok in družine. Imejte se radi. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 0°

oblačno
vlažnost: 97 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

1/3

ponedeljek

-9/5

torek

-7/7

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

DELAVNICE / Jesenice, 1. december 2021

Adventna ustvarjalna delavnica

PRIREDITVE / Škofja Loka, 3. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 3. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

PRIREDITVE / Škofja Loka, 4. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 4. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

PRIREDITVE / Škofja Loka, 5. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 5. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

OBVESTILA / Kranj, 6. december 2021

Obvestilo Društva upokojencev Kranj

 

 
 

 

 
 
 

Zadevi Sikošek grozi zastaranje / 18:33, 28. november

Hehe. Sodna veja v oblasti deluje po sistemu interesne skupnosti ali lobija ali mafije. Lepo je biti prijatelj te interesne skupnosti.

Poraz pobudnikov referenduma za občino Golnik / 13:45, 26. november

NSi zastonj računa na glasove v Kranju. Kosovo Republika (KR) glasuje za SD.

V sredo potrdili 2668 okužb z novim koronavirusom / 12:55, 26. november

Narobe si razumu. Ejejejej. Tipično za oprane glave.

Zimo pričakajmo pripravljeni / 12:26, 26. november

Od kar pomnim že pred zimo zamenjam letne gume z grobo profilnimi gumami. Ja, z zimskimi. Ko sem jih pa obrabil toliko, da za drugo zimo ne ...

Za oskrbo vseh ni dovolj kadra / 09:30, 26. november

Tandem Šarec - Pirnat nas je pripeljal v izredno stanje, 253 Slovencev že okuženih, 2 sta v kritičnem stanju !
Tako je poročala edina resnica na tem svetu Nora24 dne 16.3.2020 !

V sredo potrdili 2668 okužb z novim koronavirusom / 09:09, 26. november

Pavle, zna bit da so te dal na IGNORE ?!!

Cena ogrevanja je šla v nebo / 08:06, 26. november

Cene za MWh toplote: Trbovlje (plin) 92,2€, Zagorje(lesni sekanci) 42,6€, Ljubljana (premog+lesni sekanci) 59,8€, Celje (komunalni odpadki+b...