Tanja odgovarja

»Strelec«

Pozdravljeni! Zelo rada preberem vaše odgovore in nasvete, zato sem se odločila, da vam pišem. Lepo bi prosila, če mi pogledate v karte za zdravje, službo in ljubezen. Hvala za vaše odgovore in vse lepo v novem letu, vaša zvesta bralka.

Glede zdravja vidim, da vas zadnje čase skrbi, vendar ne vidim razloga, zato se umirite in začnite razmišljati bolj pozitivno. Saj veste, zelo je pomembno, kakšne misli si sami ustvarimo v glavi. Če si že vnaprej rečemo, da nekaj ne bo dobro, potem težko pričakujemo dober rezultat. Ste zelo čustveni in ljubezen oziroma pripadnost, iskrenost vam zelo veliko pomenijo. Letos vas v ljubezni čaka cel niz presenečenj in vsekakor boste stopili korak naprej. Uspelo vam bo prekiniti stare vzorce, ki so vas samo omejevali in je prevladal strah. Služba vam predstavlja breme, kar se vam spremeni malo pred poletjem – in boste več kot zadovoljni. Tudi jaz vam želim vse lepo in dobro v tem novem letu.

»3, 2, 1«

Vedno najprej preberem vaše odgovore, tudi meni ste že odgovorili. Rada bi vedela, kako mi kaže v prihajajočem letu? Pričela sem posel bolj za šalo in za dom; kako mi kaže za naprej v tem poslu? Kaj pa zdravje in finance? Rada bi postala babica, kako se odvija partnerstvo pri sinovih? Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor. Želim vam vse dobro.

Pravijo, da je v vsaki šali nekaj resnice, in tako se je začel tudi vaš posel. Bolj za šalo kot ne, v resnici pa je v vas dozorela želja in iz želje je začelo nastajati nekaj lepega. Nikar ne mislite, poznalo se bo tudi pri financah, čeprav zdaj tega še ne občutite. Živite zdravo in vedno si znate poiskati zlato sredino, zato ni treba imeti kakršnih koli slabih misli glede zdravja. Vsi vaši sinovi si bodo ustvarili družino, tisti, za katerega najmanj mislite, bo prvi pri tej odločitvi. Da postanete babica, pa dobite veselo novico že v tem letu. Pri enem precej izstopa služba oziroma napredovanje, ki si ga zasluži in ga je že v preteklosti pričakoval, a ga ni bilo. Pri drugem vidim drugo okolje, kot na primer selitev. Eden od njiju je veliko odsoten in na poti, tudi tukaj so videti same dobre spremembe. Želim vam vse lepo.

»Origami«

Že ste mi pomagali, zopet se obračam na vas, da mi pomagate. Mi to leto prinaša kakšne spremembe na bolje? Kaj pa ljubezen in zdravje? Utrujena sem od bremen, ki mi jih nalaga življenje. Hvala.

Življenje nalaga bremena glede na značaj posameznega človeka. Krhki jih imajo vedno manj, močni pa vedno prevzemamo večjo odgovornost. Težave pri zdravju se vam bodo uredile in na splošno se boste počutili veliko bolje. Ljubezen je nekaj, kar se ne da zamenjati za nič drugega. Živi v nas in se hrani s čustvi. Ničesar niste zamudili, vse vas še čaka. Ko boste najmanj pričakovali, boste začeli leteti in vaša krila ne bodo več mokra od solz. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 12°

pretežno jasno
vlažnost: 50 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

-5/14

četrtek

-1/13

petek

-4/6

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

OBVESTILA / Kranj, Cerklje, 6. marec 2021

Zbora članov prestavljena

 

 
 

 

 
 
 

Dediščina, ki mi je dala moč / 08:57, 4. marec

Takih, ki pri maši sedijo v prvi klopi se je najbolj bati..

Več okužb v nekaterih gorenjskih občinah / 08:49, 4. marec

V Nemčiji in Avstriji že ugotavljajo, da ukrepi niso smiselni, ker so ljudje naveličani in ne upoštevajo več...

»Poleti čudovito, če ne smrdi« / 06:51, 4. marec

Postaviti moderno termoelektrarno/toplarno kot v Celju, ki uporablja za gorivo obdelane komunalne odpadke, pa bodo imeli Jeseničani toplo vodo in elektriko namesto smradu.

Bitka za regijsko bolnišnico / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

Za Jesenicami stojijo kot eno / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

O lokaciji bolnišnice stroka, ne ulica / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

Nova bolnišnica / 06:37, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...