Tanja odgovarja

»Zvonček«

Draga Tanja, že si mi pomagala. Upoštevam vse tvoje nasvete. Stokrat hvala. Zanima me za službo, ker se govori vse mogoče in me je strah, da ostanem brez nje. Kaj bo potem? Kaj se mi kaže glede ljubezni, ali ostaneva skupaj? Rada bi dokončala šolo. Ali mi uspe? Imam tudi zdravstvene težave, čakam na izvide, upam, da ni kaj hudega. Zanima me tudi za zdravje staršev in ali obstaja možnost, da bi bila v tem letu noseča.

Tvoja služba je stabilna in strah, ki ga imaš, ni potreben. V vodstvu si dobro zapisana, si vestna in delavna. Šolo boš dokončala, moraš pa vložiti več truda, kot si ga doslej. Brez dela ni nič. Zato kar zavihaj rokave. Potem imaš seveda velike pozitivne spremembe na poslovnem področju in takih težav, kot jih imaš sedaj, kasneje ne bo več. Partnerski odnos je pretrpel kar nekaj kriz, a vse sta prebrodila in skupaj dozorevala. To ni nekaj slabega, učimo se in učimo, dokler se ne naučimo. Seveda ostaneta skupaj, imata se neizmerno rada. Tudi on si želi dojenčka, in kot vidim, se ti proti koncu leta obeta nosečnost. Izvidi ne bodo pokazali ničesar posebnega. Je sicer neko zdravljenje, ampak se vse lepo uredi. Težave pri tebi največ izvirajo iz psihičnega stanja, saj je bilo v preteklosti velikokrat porušeno ravnovesje. Starša sta oba v redu, samo tako naprej. Mati je trenutno precej zaskrbljena, panika ni potrebna. Lep pozdrav in imej se rada.

»Odnosi«

Prosim poglejte mi, ali me čaka kaj lepega. Vedno sem vsem na razpolago, ko potrebujem pomoč jaz, ni nikogar. Utrujena sem od življenja ... Pa ne potrebujem veliko, samo da bi me nekdo objel in vsake toliko časa vprašal, kako sem. Morda pa je z menoj nekaj narobe, da vse to pričakujem. Umaknila sem se tudi od prijateljev.

Žal je tako, da obstajata dve vrsti ljudi. Eni vedno samo dajejo, in drugi samo sprejemajo. Zakaj je tako, ne vem. Je pa seveda žalostno, saj si tisti, ki dajemo, želimo tudi prejeti. Občutek odrinjenosti in nepristnosti vas razdvoji in v trenutku ne veste, kaj bi sami s seboj. Pomagate lahko vsem, a glede sebe ste nemočni. Imate veliko zalogo energije in morate jo začeti uporabljati. Spoznanje, da si tudi vi zaslužite biti srečni, vas pripelje do cilja. Boste videli, da imam prav, čeprav se vam sedaj to zdi nemogoče. Nekega dne bo mogoče vse in ta dan je vedno bliže. Nekomu pomenite veliko več, kot si mislite, in glede tega boste zelo prijetno presenečeni. Ne smete pozabiti verjeti, verjeti v dobro in da vedno zmaga pozitiva. Brez razloga se niste umaknili od prijateljev, že niso bili vredni vašega časa in energije. Spoznali boste nove ljudi in med njimi našli nove prijatelje. Verjamem, življenje zna poskrbeti za utrujenost od samega življenja. A vse mine, tudi to bo. In okoli vas je veliko lepega, le osredotočeni niste bili na prave stvari. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

oblačno
vlažnost: 96 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

5/15

nedelja

8/12

ponedeljek

8/20

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

DELAVNICE / Škofja Loka, 27. september 2020

Rokodelska doživetja

RAZSTAVE / Šenčur, 27. september 2020

Umetniki v času koronavirusa

PRIREDITVE / Podnart, 27. september 2020

Dan odprtih vrat kmetije

DELAVNICE / Škofja Loka, 28. september 2020

Rokodelska doživetja

DELAVNICE / Radovljica, 28. september 2020

Delavnica izdelave copat iz filca

PRIREDITVE / Jesenice, Radovljica, 28. september 2020

Ob Dnevih evropske kulturne dediščine

DELAVNICE / Škofja Loka, 29. september 2020

Rokodelska doživetja

DELAVNICE / Radovljica, 29. september 2020

Delavnica izdelave copat iz filca

 

 
 

 

 
 
 

V soboto potrdili 159 okužb z novim koronavirusom, umrl en bolnik s covidom-19 / 19:24, 27. september

Umrlo ni 147 bolnikov zaradi korone!!!!!!!!!!! Je pa bil virus prisoten in skrajšal agonijo!!!

Uredili lepotni center / 19:20, 27. september

Je kje objavljen cenik? Vau, kakšne storitve. Pa še svetovanje........ kupi to in to, heheh. Jaz se s tremi frendicami dobim doma. Se pob...

Preplet čipke in fotografije / 19:05, 27. september

Ena sama stara jajca! Vauu, kakšno neverjetno ustvarjanje.
No ja, vsak ima svoje veselje.

Uredili lepotni center / 08:39, 26. september

Primož, da ne bi šel, preč vržen denar.

Ob polletju negativno / 17:56, 25. september

" neizbrani kandidat je namreč vložil tožbo, ker da naj izbrani kandidat ne bi izpolnjeval razpisnih pogojev."

Trenutno je edini rapisni pogoj, da si član SDS-a !

Pivčevo čaka interpelacija, Hojs ostaja minister / 17:53, 25. september

Ena za specialno izdajo Alana Forda ! ( Tarča 24.9.2020)Žnidaršič: g, Krek, ali imate podatke koliko okužb v zadnjem času je iz gostinskih ...

Včerajšnje številke so slabe, daleč najslabše ... / 14:49, 25. september

Še ena začela pametovat?