Tanja odgovarja

»Zvonček«

Draga Tanja, že si mi pomagala. Upoštevam vse tvoje nasvete. Stokrat hvala. Zanima me za službo, ker se govori vse mogoče in me je strah, da ostanem brez nje. Kaj bo potem? Kaj se mi kaže glede ljubezni, ali ostaneva skupaj? Rada bi dokončala šolo. Ali mi uspe? Imam tudi zdravstvene težave, čakam na izvide, upam, da ni kaj hudega. Zanima me tudi za zdravje staršev in ali obstaja možnost, da bi bila v tem letu noseča.

Tvoja služba je stabilna in strah, ki ga imaš, ni potreben. V vodstvu si dobro zapisana, si vestna in delavna. Šolo boš dokončala, moraš pa vložiti več truda, kot si ga doslej. Brez dela ni nič. Zato kar zavihaj rokave. Potem imaš seveda velike pozitivne spremembe na poslovnem področju in takih težav, kot jih imaš sedaj, kasneje ne bo več. Partnerski odnos je pretrpel kar nekaj kriz, a vse sta prebrodila in skupaj dozorevala. To ni nekaj slabega, učimo se in učimo, dokler se ne naučimo. Seveda ostaneta skupaj, imata se neizmerno rada. Tudi on si želi dojenčka, in kot vidim, se ti proti koncu leta obeta nosečnost. Izvidi ne bodo pokazali ničesar posebnega. Je sicer neko zdravljenje, ampak se vse lepo uredi. Težave pri tebi največ izvirajo iz psihičnega stanja, saj je bilo v preteklosti velikokrat porušeno ravnovesje. Starša sta oba v redu, samo tako naprej. Mati je trenutno precej zaskrbljena, panika ni potrebna. Lep pozdrav in imej se rada.

»Odnosi«

Prosim poglejte mi, ali me čaka kaj lepega. Vedno sem vsem na razpolago, ko potrebujem pomoč jaz, ni nikogar. Utrujena sem od življenja ... Pa ne potrebujem veliko, samo da bi me nekdo objel in vsake toliko časa vprašal, kako sem. Morda pa je z menoj nekaj narobe, da vse to pričakujem. Umaknila sem se tudi od prijateljev.

Žal je tako, da obstajata dve vrsti ljudi. Eni vedno samo dajejo, in drugi samo sprejemajo. Zakaj je tako, ne vem. Je pa seveda žalostno, saj si tisti, ki dajemo, želimo tudi prejeti. Občutek odrinjenosti in nepristnosti vas razdvoji in v trenutku ne veste, kaj bi sami s seboj. Pomagate lahko vsem, a glede sebe ste nemočni. Imate veliko zalogo energije in morate jo začeti uporabljati. Spoznanje, da si tudi vi zaslužite biti srečni, vas pripelje do cilja. Boste videli, da imam prav, čeprav se vam sedaj to zdi nemogoče. Nekega dne bo mogoče vse in ta dan je vedno bliže. Nekomu pomenite veliko več, kot si mislite, in glede tega boste zelo prijetno presenečeni. Ne smete pozabiti verjeti, verjeti v dobro in da vedno zmaga pozitiva. Brez razloga se niste umaknili od prijateljev, že niso bili vredni vašega časa in energije. Spoznali boste nove ljudi in med njimi našli nove prijatelje. Verjamem, življenje zna poskrbeti za utrujenost od samega življenja. A vse mine, tudi to bo. In okoli vas je veliko lepega, le osredotočeni niste bili na prave stvari. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj -1°

pretežno jasno
vlažnost: 94 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

0/16

nedelja

4/3

ponedeljek

-1/8

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

OBVESTILA / Gorenjska, 29. marec 2020

Odpovedi prireditev zaradi koronavirusa

OBVESTILA / Gorenjska, 30. marec 2020

Odpovedi prireditev zaradi koronavirusa

PRIREDITVE / Kranj, 1. april 2020

Predstavitev medicinskih in ortopedskih pripomočkov

RAZSTAVE / Radovljica, 2. april 2020

Mlada ilustracija 2020

IZLETI / Kranj, 4. april 2020

V Krko na Dan odprtih vrat

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 4. julij 2020

V Romunijo

 

 
 

 

 
 
 

Ali je kupljen kruh varen / 06:27, 29. marec

Bojim se zaostrenih ukrepov.
Tako kot se razvija korona zadeva, kaže, bomo morali prenehat z dihanjem.

Maske v vsako gospodinjstvo v Mengšu / 09:21, 28. marec

Bravo. To pa je delo za ljudi. V naši občini smo ravno včeraj dobili občinski časopis ali županov časopis. To je verjetno tudi vse kar lahko od njega pričakujemo. Župana namreč.

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 10:22, 27. marec

Tole v podkrepitev govoric:

https://revijazarja.si/clanek/mnenja/5aa7e56560105/ste-za-referendum-o-rtv-nikar

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 10:19, 27. marec

Primož, sva že bližje. Te že vidim na desni..........................mal heca.Tole se govori:"....... da velika večina odgovornih in resnih ...

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 08:55, 27. marec

Izginilo bo na stotine ur dokumentarnega programa in vsebin, ki se ukvarjajo s kulturo, mladimi, glasbo, znanostjo, zabavo, športom in bog v...

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 20:48, 26. marec

Kar razloži.

Vlada pripravila ukrepe za blažitev posledic epidemije / 19:32, 26. marec

Kaj to pomeni mi verjetno ni potrebno razlagati? Ali pač?