Tanja odgovarja

»Jesen«

Redno berem vašo rubriko in tudi meni ste že nekajkrat svetovali. Tokrat vas sprašujem za hčer in njeno družino. Težko jo gledam, ko je v stiski, in ne vem, kako naj ji pomagam. Prosim vas, da pogledate, ali se jim obetajo kaj boljši časi.

Ko že mislimo, da so se otroci postavili na svoje noge, se pojavijo nove težave. Nosite preveliko odgovornost in prepričani ste, da ste le vi tisti, ki to spremljate in lahko pomagate. Seveda vas boli ob spoznanju, ko ne gre vse, tako kot bi si človek želel, ampak enostavno nimate čarobne paličice, s katero bi vse v trenutku postavili na pravo mesto. Popolnoma vas razumem. Vse v vezi s hčerko se bo dobro rešilo. Finančne težave bodo sčasoma minile, že v roku pol leta se obetajo lepe spremembe. Krediti bodo odplačani in potem bo lažje. Njen mož se bo pozdravil, saj pri njegovih težavah hvala bogu znajo pomagati. Trenutno ni najbolje, a še v tem letu se mu tehtnica prevesi in potem gre samo naprej do ozdravitve. Službo bo obdržal. Hči je resnično obremenjena, prihajajo boljši časi, vi pa ji še naprej stojte ob strani. Čeprav tega ne pokaže vedno, ji vaša podpora veliko pomeni. Vnukinja razmišlja s svojo glavo, logika pri tem ne igra nobene vloge, zato ima tudi težave pri matematiki. Ampak sčasoma bo tudi to uredila, zato ni treba ustvarjati panike. Je pridna in vestna, v šoli ne vidim težav. Želim vam vse lepo.

»Oblaček«

Tanja, hvala ti, ker si mi dala same resnične odgovore. Kako je s sinom in kako s hčerjo? Želim veliko veselja, zdravja in ljubezni. Naj vas sreča spremlja na vsakem koraku.

Vesela sem, da ste zadovoljni z mojo napovedjo. To je moj namen in potrditev za moje delo. V zvezi s sinom se veliko preveč obremenjujete. Je popolnoma svoj človek in točno ve, kaj hoče. Noče nečesa samo tako, ampak nekaj, zaradi česar bo res notranje zadovoljen. Dokler tega ne bo občutil, ne bo iskal nobenih bližnjic. Približno v roku enega leta in pol bo spoznal osebo, za katero se mu bo zdelo vredno potruditi, in naredil bo vse, da mu uspe. Ustvaril si bo družino in resnično bo srečen. Hči bo vsekakor menjala službo, in sicer takoj ob prvi priložnosti, ki se ji ponudi, saj jo to, kar ima sedaj, utruja in precej bremeni. Glede njenega trenutnega stanja lahko rečem, da ni preveč zadovoljna, a še do konca leta se ji obetajo lepe spremembe. Vaša poslovna smer ima dobre obete in samo tako naprej. Zadnje čase so bili padci res pogosti, a kmalu bodo prišli tudi vzponi. Brez skrbi. Upokojitev lahko pričakujete prej, kot si mislite. Malo bolj se pozanimajte v tej smeri, saj vidim, da nimate vseh informacij. Tudi vas še čaka sonce, kljub temu da ne verjamete več. Saj veste: ravno takrat, ko mislimo, da je nemogoče, se začne dogajati nekaj dobrega. Ljubezen čaka na vas v vsem svojem sijaju. Hvala vam za lepe besede, želim vam vse lepo.

Oddaj svoj komentar

Kranj 8°

delno oblačno
vlažnost: 90 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

8/20

ponedeljek

8/19

torek

7/22

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

OBVESTILA / Škofja Loka, 27. maj 2020

Vpis učencev v glasbeno šolo

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Obiskali partizansko bolnišnico Košuta / 21:55, 21. maj

Partizanska bolnica? Jaz bi vam svetoval, da vsi ki so bili v vojni, priznajo svoje zločine, potem pa lahko govorimo o spravi, največ Sloven...

Zakaj so inšpektorji in redarji brskali po smeteh / 21:39, 21. maj

Drugače takim ljudem ne boste prišli do živela.

Zakaj so inšpektorji in redarji brskali po smeteh / 21:37, 21. maj

A ste že gdaj slišal za Video nadzor,obstajajo Video kamere ki reagirali na premik in snemajo tudi v temi, mislim da bi se izplačalo że v einem tedna.

Bo zdaj spet vse po starem? / 13:36, 20. maj

Res, to da se otroci ne smejo igrati na igralih (tudi v vrtcih) je bedarija. Nekateri ukrepi NIJZ-ja so res birokratska neumnost, ki s strok...

Umrla je dr. Aleksandra Kornhauser Frazer / 11:51, 20. maj

To so Slovenci(ke), na katere smo lahko iskreno ponosni! Počivajte v miru, cenjena Gospa!

Bo zdaj spet vse po starem? / 11:46, 20. maj

Septembra prihaja nova verzija Covid-20 in Covid-20 Pro!

Ena oseba pozitivna, znova brez umrlih / 08:15, 20. maj

Hmm, poročilo NIJZ -ja pravi, da je bilo stanje včeraj : 21 aktivno okuženih od tega 24 v bolnišnici !??
Torej so 3 je preveč al kako?