Tanja odgovarja

»Mateja«

Redno berem vaše odgovore v Gorenjskem glasu. Pred leti sem vam že pisala in sem vam še danes hvaležna za odgovor, ker ste mi bili v veliko oporo v težkih časih. Zopet imam veliko skrbi s hčerko, ki je mati samohranilka, sicer pa ima partnerja, s katerim se imata lepo (vsaj tako mislim). Pred časom je pustila redno službo zaradi nestrinjanja z načinom dela in ukrepi. Sicer ves čas dela, počasi se ji zavod izteka. Zanima me, ali bo šla na svoje s tem, kar sedaj počne, ali pa bo dobila redno službo.

Name se lahko obračate po elektronski pošti ali pa po navadni pošti na časopis s pripisom Za Tanjo. Vse dobim, ampak ker vas je res veliko, je treba malo počakati, vedno pa odgovorim vsem. Hči je res zadovoljna, in kot vidim, bo tudi naprej tako. Bo še en otrok, kar je prav. V poslovnem svetu bo šla počasi na svoje in vse bo, kot je treba.

Tudi če bo dobila službo, je ne bo obdržala. Ne smete se toliko obremenjevati. O sebi ne govori veliko, a točno ve, kaj hoče. Imejte se lepo.

»Prihodnost«

Glede na to, da ste mi že pisali, sem se odločila, da vas povprašam še bolj specifične stvari. Partner ima epilepsijo; zanima me, kako bo s tem v prihodnosti. Se bo pozdravil, bo minilo? Ali nama bo uspelo v prihodnosti ustvariti družino?

Epilepsija se zdravi z zdravili, in kolikor vem, je zdravljenje zelo uspešno. Bodite pozorni na to. Mine ne, gre pa v remisijo. V mirovanje brez posebnosti. Družino si bosta ustvarila in pri otrocih te bolezni ne vidim. Želim vam vse lepo.

»Upanje«

Pozdravljeni, Tanja. Zanima me, ali me v življenju še čaka kaj lepega. Trenutno sem popolnoma na dnu, črne misli me obletavajo, enostavno sem brez motivacije. Ali še kdaj spoznam kakšnega partnerja, ki me bo spoštoval in ljubil, ter kdaj? Kako bo s financami, se bodo izboljšale, da vsaj z otroki normalno zaživimo?

Seveda vas čaka še veliko lepega, čeprav sedaj tega ne verjamete. Meseca oktober in november izstopata in prinašata spremembe. Črne misli imate, ker se tako tudi počutite. Poglejte ven in si nadenite sončna očala, svet postane v sekundi lepši. Denar je sveta vladar, žal. Nekdo, ki ima veliko, o tem ne premišljuje. Tam, kjer ni, pa se ne da nič vzeti. V enem mesecu pričakujte lepe novice, povezane z denarjem. Želim vam vse lepo.

»Otroka«

Zanima me zdravje hčere in sina. Hči ima ginekološke težave. Kako se bo to rešilo, se ji kaj zakomplicira? Zanima me tudi sin. Kako bo sedaj z njim, se bo rešilo v njegovo prid, da bo polovični čas delal in polovični čas v pokoju?

Pri obeh otrocih vidim dobre in lepe spremembe. Tako glede zdravja kot glede zaposlitve. Ne obremenjujte se. Ni vam lahko, majhni otroci – majhne skrbi, veliki otroci – velike skrbi. Hči bo z novo službo več kot zadovoljna, čeprav bo drugo področje. Vse bo tako, kot mora biti. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 12°

oblačno
vlažnost: 97 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

10/16

nedelja

9/20

ponedeljek

10/17

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

RAZSTAVE / Sovodenj, Ermanovec, 25. september 2022

Razstava gob

ŠPORT / Žiri, 25. september 2022

Markov tek

GLASBA / Križe, 25. september 2022

Koncert Prifarskih muzikantov

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 26. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

IZLETI / Kranj, 27. september 2022

Kolesarski izlet

PRIREDITVE / Strahinj, 27. september 2022

Turizem in lokalno okolje

OBVESTILA / Šenčur, 27. september 2022

Vadba za zdravo hrbtenico

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 28. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

 

 
 

 

 
 
 

Ne hujskajmo drug drugega / 21:32, 24. september

Kje pa je tretji totalitarizem, ki ga Evropa prizna, SLO pa (še ) ne. Črna knjiga komunizma po Wikipediji 93.360 ooo žrtev komunizma brez ...

Energetska sanacija doma / 09:09, 24. september

83 let stara stavba? Pri projektiranju so verjetno morali spoštovati zakon o varstvu kulturne dediščine. Zato tako dolga priprava projektne dokumentacije.

Energetska sanacija doma / 01:17, 24. september

SAMI BEBOTI NA POLOŽAJIH.,

Energetska sanacija doma / 01:16, 24. september

Da ne omenjam zadnjega odstavka,. Koliko denarja manjka in kako bi jih lahko zbrali.
In zakaj je potrebnih več sredstev, če je pogodba podpisana.

Energetska sanacija doma / 01:10, 24. september

Pa to ni res. Od leta 2016 se ureja dokumentacija. EJ, eni papirji. 6 let.... pa ne mi zdaj plozat, ker vsi vemo, kako to laufa. To gamad preverit, kaj dela..... in takoj ADIJO.

Vloženi interpelaciji zoper dve ministrici / 00:58, 24. september

Za mene....in mojo družbo pa Grims sploh ni napačen. V bistvu se popolnoma strinjam z njim. In jasno moram pripisat, da nisem SDS-ovka,

Za napredek so ključne inovacije / 00:47, 24. september

Pa LOTRIČ-MEROSLOVJE.... pa še kakšna firma se najdeV ta konec se vozijo na šiht iz cele Gorenjske, iz LJ-..... pa še potrebujejo kader. Zde...