Tanja odgovarja

»Brat«

Pozdravljeni, Tanja. Rada prebiram vaše odgovore, ki so tako spodbudni. Prosila bi vas, da tudi meni odgovorite, ker iz trenutnih odnosov ne vidim izhoda. Z bratom sva bila zelo povezana, pri delu sva bila usklajena ekipa, zdaj pa sva vsak na svojem bregu. Ali se bova še kdaj pobotala? Hvala za vaš odgovor.

Če ne bi imela sama zelo podobne zgodbe, vas ne bi tako dobro razumela. Le s to razliko, da jaz ničesar nisem podedovala. In da imam službo doma, zato mi je bilo malo mar za druge. Je pa bolelo ob spoznanju, kdo komu kaj pomeni. Ko danes gledam nazaj, vem, da sem naredila vse. Druge pa peče vest. Razumljivo je, da ste žalostni, prizadeti in razočarani. Najlažje bi bilo reči, da dajte mamo v dom, a reči je eno, narediti pa drugo. Brat trdno verjame, da je zelo dober in da on največ naredi za blaginjo vse družine. Ne bo spremenil svojega stališča in res vas prosim, naj vam njegove grde in nesramne besede ne pridejo do srca, kajti tega ni vreden. Dobrih del in čiste duše ne naredijo romanja in trkanje po prsih, ampak pravi človek, kar pa on nedvomno ni. Naj vam povem, da se mama le ob vas dobro počuti in vam zaupa, da boste poskrbeli zanjo. Prišel bo čas, ko se boste lahko odpočili in si vzeli čas samo zase. Ne gre drugače, kot da stisnete zobe in zdržite. Do takrat pa ves čas, kar ga lahko, posvetite mami, saj ima v resnici samo vas. Na koncu bo še vse dobro. Sčasoma boste malo pozabili, a zares odpustili pa boste zelo težko. Želim vam vse dobro in srečno.

»Žalost«

Pozdravljeni, že sem vam pisala in ste me potolažili, da mi bo šlo zdravje na bolje in da dobim vnuka. Res mi gre zdravje na bolje in sem zelo vesela. Le vnuka še ni. Prosim, če mi pogledate glede zdravja v družini, financ in hčerkine ljubezni. Se bo prodalo mamino stanovanje? Veliko vprašanj sem vam zastavila. Upam na vaše odgovore. Želim si, da bi še dolgo imeli rubriko v Gorenjskem glasu.

Čeprav ste našteli kar nekaj zdravstvenih težav v družini, jaz česa posebnega ne vidim. Mož je preutrujen, saj si le redko vzame čas za počitek. Sin pa ... – ne da je bolan, le večinoma se mu le ljubi in bi morda morali biti bolj strogi, pa brez zamere. Vaše zdravje se bo še bolj popravilo. Strinjam se z vašo mamo. In sicer: hči bo prav kmalu dobila novega fanta in si ustvarila družino, imela bo najmanj dva otroka. Nekdanji fant ni bil pravi zanjo in je prav, da se je zveza prekinila. Preveč se mu je morala prilagajati in vedno je imel samo on prav. Če do zdaj še ni, bo to kmalu sama spoznala. V drugi polovici leta, najkasneje do pomladi, se obetajo tudi zaposlitve, s tem pa se popravi tudi finančno stanje. Zdaj ni najboljši čas za prodajo stanovanja, pravi kupec pride v jesenskem času. Brez skrbi, brat bo še naprej pomagal, saj mu ni vseeno in je dober po srcu. Lepo vas pozdravljam.

Oddaj svoj komentar

Kranj 12°

oblačno
vlažnost: 93 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

10/15

četrtek

6/23

petek

8/24

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

GLASBA / Tržič, 13. junij 2024

Slovenska ljudska simfonija

IZLETI / Naklo, 13. junij 2024

S kolesom v Voklo

IZLETI / Kranj, 13. junij 2024

Na Španov in Črni vrh

GLASBA / Medvode, 14. junij 2024

Koncert s prijatelji iz Splita

OBVESTILA / Kranj, 15. junij 2024

Na rob Mežakle jeseni

PRIREDITVE / Tržič, 15. junij 2024

Merčunov dan

IZLETI / Kranj, 20. junij 2024

Kopalno-glasbeni izlet

IZLETI / Kranj, 27. junij 2024

Ohranjanje zdravja za člane MDI Kranj

 

 
 

 

 
 
 

Janša pozval Goloba k odstopu / 22:39, 12. junij

Kako Janša rad poudarja svoje preteklo delovanje in z njim obtožuje druge.

Požar na strehi osnovne šole / 09:26, 10. junij

Sedaj naj se izprsi "država". Njegova ideja je, da naj bi vsi na strehe dali panele, da bomo "samooskrbni". Solar se veseli.

Znani prvi neuradni delni izidi referendumov / 23:17, 9. junij

Trije dnevi predčasnih volitev proti enodnevnim rednim volitvam nikakor ni primerljivo in pošteno. Ni zastonj ugotovitev, da levičarji niso nikoli zmagali pošteno.

Subvencije za e-kolesa že na voljo / 20:25, 8. junij

Namesto za poplavljence, se denar razmetava za nepotrebna draga električna kolesa.

Prodaja Panvite ali kako levi in desni mešetarji razprodajajo Slovenijo / 11:57, 3. junij

Glede prodaje Mercatorja pa tole. Vlada JJ je prodala del Mercatorja domačinoma Šrotu in Bavčarju. Bratuškova pa vse skupaj Hrvatom. Ne poz...

V dvorcu Visoko na voljo električna kolesa / 10:29, 3. junij

Zavod Poljanska dolina ima preveč denarja, da ga zapravlja za draga električna kolesa. Običajna kolesa bi zadostovala, pa še za rekreacijo je poskrbljeno.

Pripravljeni na legalizacijo ali preprosto ne vemo dovolj? / 06:59, 3. junij

Marihuana je prva stopnica na poti v pogubo. Ali to hočemo?