Tanja odgovarja

»Sončki«

Pisala sem vam že pred časom, te dni pa sem začutila, da bi vas ponovno povprašala ... Letos se s partnerjem, sinom in psičko selimo v novo hišo. Zanima me, kdaj se bomo selili. Kako bosta sin in partner prenesla selitev? Najlepše se vam zahvaljujem za vaš čas in odgovor in vas lepo pozdravljam.

Če se selitev do sedaj še ni realizirala, se bo zelo kmalu. Pri tem ne vidim nobenih težav, ne pri sinu in ne pri partnerju. Presenečeni boste, saj se bosta oba prav hitro navadila. Žal je tako, da sta oba na neki način razvajena, sploh kar se tiče hrane in druge postrežbe. To ne pomeni, da vi niste skrbni, ampak pričakujete določen red, kar je čisto prav. Psička bo v trenutku začutila, da je končno doma. Šele s tem, ko greste na svoje, boste občutili tisto pravo povezanost v vaši družini in imeli se boste zelo lepo. Srečno.

»Svet«

Zanima me, katere kraje mi bo uspelo po svetu obiskati. S prijateljem se dogovarjam za potovanje na Madeiro. Mi jo uspe obiskati v tem letu?

Uspelo vam bo obiskati čisto vse kraje, ki jih imate v mislih. Potovanje na Madeiro bo še v tem letu. Lep pozdrav.

»Mars«

Že dolgo vam nisem pisala, vaše odgovore pa redno berem. Tokrat vas sprašujem za mojega vnuka. Kako bo z njim? Zanima me, ali bo naredil šolo do konca, imel je namreč popravni izpit, ki ga ni naredil, sedaj pa malo dela in kar čaka. Ne vem, kaj se mu plete po glavi. Ali mu bo uspelo, kar si je zamislil? Ali bo našel v življenju to, kar mu je všeč? Pravi pa, da bi šel rad od doma, živet na svoje. Kako kaže? Imam pa tudi vnukinjo, ki končuje osnovno šolo in se odloča za naprej. Koleba med dvema šolama. Ali se bo vpisala v tisto šolo, ki ji bo najbolj odgovarjala, da ji potem ne bo žal? Še za starejšo hčer vprašam, ali bo dobila službo. Sicer nekaj dela, ampak bi zamenjala. Kako kaže? Vprašam pa tudi za zdravje in razumevanje naše družine.

Ste skrbna in ljubeča babica in normalno je, da vas skrbi za vnuke. Ampak to ni potrebno, saj se bo pri obeh vse dobro izteklo. Vnuka bo kmalu srečala pamet, potegnil bo črto in se končno odločil, kaj bi rad in kje se vidi v prihodnosti. Ideja, da bi šel na svoje, v njem zori že nekaj časa. Pri tej odločitvi ga podprite, saj je to zanj dobro. Ko se osamosvoji, bo tudi lažje sprejemal odgovornosti. Vnukinja je res v dilemi. Tista šola, za katero se bo na koncu odločila, je zanjo prava in nikoli ji ne bo žal. Hči trenutno ni zadovoljna in je kar precej obremenjena. V nekaj mesecih se ji na področju dela obetajo pozitivne spremembe. Pri nikomer glede zdravja ne vidim nobenega odstopanja, samo tako naprej in bo vse v redu. Splošno razumevanje včasih malo niha, ampak ni in ne bo hujšega. Večkrat ali pa vsaj kdaj si vzemite čas samo zase. Če ne zaradi sebe, pa zato, da boste lažje potem skrbeli za vse druge. Želim vam vse dobro in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

oblačno
vlažnost: 98 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

10/13

četrtek

10/17

petek

10/18

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

OBVESTILA / Gorenjska, 11. maj 2023

Program medgeneracijskega sodelovanja

IZLETI / Naklo, 11. maj 2023

S kolesom do Zbilj

PRIREDITVE / Begunje, 11. maj 2023

Zgodbe starih begunjskih vil

OBVESTILA / Gorenjska, 12. maj 2023

Program medgeneracijskega sodelovanja

IZLETI / Kokrica, 12. maj 2023

V dolino Završnice

GLASBA / Škofja Loka, 12. maj 2023

Dobrodelni koncert

GLASBA / Cerklje, 12. maj 2023

Sloven'c Slovenca vabi

 

 
 

 

 
 
 

Zgodovinske številke kričijo / 08:28, 10. maj

Zanimive so zgodbe ljudi, ki so šli skozi Begunjski zapor in potem koncetracijska taborišča. Dokler so sodelovali s partizani se jim ni nič ...

Podprli gradnjo drugega tira / 18:59, 9. maj

Ali se je že kdo vprašal, zakaj pa mora biti taka hitrost? To je zdaj nepomembna lokalna proga, ki je izgubila svojo veljavo leta 1991. Če ...

Podprli gradnjo drugega tira / 13:43, 9. maj

Dve postaji ne moreta biti tako blizu, ker potem ne bo možno doseči zahtevane hitrosti.

Kajuh, pesnik partizan / 12:42, 9. maj

Tragična smrt! Ja, vsaka smrt je tragična. Ali je znano kdo je povzročil smrt kar nekaj naši pesnikov in pisateljev. Tudi za Cankarja se dru...

Podprli gradnjo drugega tira / 09:36, 29. april

Ta proga bo zelo drag lokalni projekt. Če bo v igri evropski denar, ga bomo dobili zelo malo. 2TDK je dobil zelo malo denarja. Glavne pomemb...

Prvi Tek na Blejski grad / 18:48, 27. april

Da bo jasno! Dvigala za invalide ni. Čeprav ga je Janez obljubljal, nikogar pa to ne moti, da je blejski grad tisočletje nedostopen za invalide.

Prvi Tek na Blejski grad / 20:54, 26. april

Blejci, Blejčani, na ta vaš grad pa še vedno ni dvigala! Ga je že g.Fajfar pred desetimi leti obljubljal. Kaj pa pravi nov župan g.Mežan Toni?