Tanja odgovarja

»Služba – novi izzivi«

Najprej hvala, ker neumorno več let sodelujete z Glasom. Rada prebiram vaše zapise, ste izredno pozitivni. Sama včasih zapadem v težke misli in dejanja, ki so posledica preteklih dogodkov. Zanima me, ali mi na koncu uspe.

Ponosna sem na vas in vesela, ker ste se začeli postavljati zase in se spreminjati. Seveda to ni vsem všeč – in zakaj bi jim moralo biti? Življenje je samo vaše. Napredovanja v službi se ne bojte, ste sposobni in vse boste zmogli. Prve mesece se boste malo lovili, ampak na koncu boste nadvse zadovoljni. Na splošno vas v tem letu čaka veliko pozitivnih sprememb. Tudi v ljubezni pričakujte premike naprej, ni še prepozno in vlak še ni odpeljal. Ne mislite na preteklost in kaj ste naredili narobe, napak ni in življenje je danes, jutri, ne včeraj. Hvala za prijazne besede, lep pozdrav in srečno.

»Potovanja«, »Novo leto«, »Ljubezen«

Glede na to, da ste mi napovedali potovanje v Ameriko, me zanima, ali bom obiskala znamenite kraje. Enostavno ne vem, kako naprej. Z bivšim fantom sva ostala dobra prijatelja. Namen se ima preseliti. Jaz pa še vedno ne vem, kaj naj naredim. Pri njem sem vedno na razpotju. Bojim se, da bo njegovo obnašanje enako, kot je bilo.

Pisali ste mi večkrat, zato sem vse odgovore združila v enega. S potovanjem boste zelo zadovoljni in uspelo vam bo obiskati vse kraje, ki jih nameravate. Leto vam prinaša nov začetek v ljubezni in to ni nekdanji fant. Kot se zavedate že sami, se spremenil ne bo oziroma še zelo dolgo ne. S starši nima preprostega odnosa in tudi tukaj ne vidim bistvenih sprememb. Osebo, ki vam je namenjena, spoznate v povezavi s potovanjem v tujino. Srečno.

»Novo leto«

Nekaj časa že nisem pisala, redno pa prebiram vaše napovedi. Meni ste že velikokrat vlili upanje, me potolažili, nekaj vaših napovedi se je tudi uresničilo. Pišem vam glede vnukov. Vsi so moji sončki in me zanima, kaj jih čaka v prihodnje. Ali bo zame kdaj bolje?

Najstarejši vnuk je v ljubezni srečen in tako bo še naprej. Nakup stanovanja mu uspe in bo zadovoljen. Drugi vnuk trenutno ne čuti potrebe po partnerstvu, v dveh letih bo spoznal dekle in tudi na dolgi rok ostal z njo. Ne bodite toliko v skrbeh za vnukinjo, saj bo vse izpeljala in uspelo se ji bo vpisati na poklicno šolo in jo bo tudi dokončala. Tretji vnuk ima poseben značaj in v življenju se bo dobro znašel. Uspe mu priti na šolo, kamor si želi, in tudi v nogometu bo nizal lepe rezultate. Zadnji vnuk, za katerega me sprašujete, ima veliko željo po uspehu, potrebuje potrditve, zato ga le pohvalite in spodbujajte, saj mu to veliko pomeni. Pri nogometu ga čaka kar nekaj sprememb, seveda pozitivnih. Obeta se mu tudi veliko tujine. Res je, vnuki so naši sončki. Vesela sem za vas. Ne smete izgubiti upanja, prihodnost vam kmalu prinese nekaj lepega, kar vam bo vlilo novih moči in energije. Lep pozdrav in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

pretežno jasno
vlažnost: 70 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

2/20

četrtek

3/16

petek

8/16

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

IZLETI / Kranj, 23. marec 2023

Na Slavnik

IZLETI / Kranj, 23. marec 2023

Katarina–Grmada

PRIREDITVE / Kranj, Zgornja Besnica, 23. marec 2023

Spominski slovesnosti

PRIREDITVE / Preddvor, Naklo, 23. marec 2023

Tombola

PRIREDITVE / Stara Fužina, 23. marec 2023

Bajka o vili Peruniki

PRIREDITVE / Kranj, 24. marec 2023

V spomin narodnemu heroju Stanetu Žagarju

GLEDALIŠČE / Podnart, 24. marec 2023

Partnerski odnosi

IZLETI / Kranj, 25. marec 2023

Velike Lašče–Kamni vrh–Grmada

 

 
 

 

 
 
 

Šola bo eden največjih projektov / 07:53, 23. marec

Žalostno je, da najlepša vas v Sloveniji, ki jo na leto obišče 2 milijona ljudi, ne premore sodobne javne infastrukture. Bogati vaščani revna vas.

Menedžerji ukradli Planici dušo / 09:43, 21. marec

Cene in predvideno število obiskovalcev so znanstveno določili strokovnjaki na Ekonomski fakulteti. Vodstvo Smučarske zveze je samo sledilo ...

Menedžerji ukradli Planici dušo / 08:20, 21. marec

Objektivne pripombe. Podpišem

Gradnja kolesarske povezave za zdaj po načrtih / 08:04, 21. marec

Bohinjci bi lahko zgradili brv čez Savo in povezali novo kolesarko z obstoječo kolesarsko povezavo na začetku Bohinjske Bistrice. Sedaj bodo...

»Oprostilka« za nekdanje vodstvo bolnišnice / 07:59, 21. marec

Res je, Zala, nismo vsi podkupljivi. In ja, se mi sanja, kako je, ko si po krivem obtožen. Pa vendar je korupcija v zdravstvu prej pravilo, ...

»Oprostilka« za nekdanje vodstvo bolnišnice / 15:00, 15. marec

Če niste bili v njihovi koži ne morete soditi. Ali se vam sanja, kako je biti po krivem obsojen, ko si vse življenje delal pošteno in predan...

Zdaj pravnomočno: Klopčič je nedolžen / 17:11, 11. marec

Groza. Obsodba "dokaži da nisi kriv" še kar velja v miniJugoslaviji.