Tanja odgovarja

»Vodnarka«

Tanja, lep pozdrav! Prosim, da mi pogledate, kako bo z dediščino po pokojnem zunajzakonskem partnerju, kako se bo izteklo na sodišču.

Na sodišču se bo izteklo v vašo korist. Bodite brez skrbi in ne obremenjujte se na zalogo, ker s tem nič ne rešite. Slaba stran je le ta, da bo treba na končni razplet še malo počakati. Pomembno pa je edino to, da bo na koncu za vas pozitivno. Lep pozdrav.

»Služba«

Zanima me, kako mi kaže z novo službo, saj sem oddala kar nekaj prošenj. Ali jo dobim v bližini doma?

Videti imate novo službo na čisto novem področju. Bo v bližini doma. Spremembe pričakujte v treh mesecih. V gospodarstvu se ogromno dogaja, seveda tudi negativne stvari, na katere pa posamezniki ne moremo vplivati. Z novo službo boste zadovoljni. Lep pozdrav.

»Družinski odnosi«

Kakšna prihodnost me še čaka glede družinskih odnosov in mojega zdravja ter kakšna je prihodnost obeh vnukov? Že več let se mi v družini dogajajo same težke preizkušnje. Oba moja otroka ste že pokojna.

Pozabili ste napisati šifro, pod katero pričakujete moj odgovor. Upam, da ga ne zgrešite. Na neki način poznam vašo bolečino, ki je neizmerna. Pred dolgimi leti mi je umrl brat in še danes pravim, da ni hujšega na svetu, kot da mama pokoplje oziroma preživi svoje otroke. Mami, sicer tudi že pokojna, je govorila, da dokler so živi, se kljub težavam vse lahko še reši, ko jih ni, pa greš lahko samo še prižgat svečo. Draga moja, vse enkrat mine in tudi vaše težko obdobje bo minilo. V prihodnosti vam vidim stike z vnuki – in to je najpomembnejše, saj jih imate zelo radi in oni vas. Nekdanjemu partnerju ne smete dati možnosti, da je z vami v stiku, saj vam to naredi veliko škodo. Ima svoje poglede nad preteklo situacijo in se ne bo nikamor premaknil. Najbolje, da z njim sploh ne komunicirate. Ignorirajte ga. Vnuka sta zdrava, veliko mislita na vas, nikar ne mislite, da ne. Glede vašega zdravja je tako, da vam vse izvira iz psihe, za katero pa veste, da ni najboljša. Ampak prihajate v obdobje, ko bo zapihal nov in svež veter. Živite vsak dan sproti. Vse bo še dobro. Imejte se radi, preteklosti ne morete spremeniti, lahko pa prihodnost. Srečno.

»Sonček«

Večkrat sem vam že pisala in bila zadovoljna z odgovori. Trenutno me zanima, ali se mi kaže še kakšna zveza, kakšna je prihodnost mojih hčerk in ali je mogoče, da bi se še kdaj selila. Hvala za odgovore, ostanite tak sonček, kot ste.

Pozabili ste napisati šifro, upam, da odgovor ne gre mimo vas. Nova ljubezen pride prej, kot si mislite. In ostane za vedno. Pred hčerkami je svetla in lepa prihodnost, bodite brez skrbi. Samo tako naprej in vse bo v redu. Vsekakor imate selitev, v naslednjem letu vas čaka veliko lepih presenečenj. Službo boste še nekaj časa obdržali, kasneje pa pride do preobrata, kar bo za vas dobro. Lepo se imejte.

Oddaj svoj komentar

Kranj 17°

zmerno oblačno
vlažnost: 56 %
veter: V, hitrost: 11 km/h

5/19

torek

6/25

sreda

7/23

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

IZLETI / Kranj, 4. oktober 2022

Kolesarski izlet

OBVESTILA / Cerklje, 4. oktober 2022

Telovadba

/ Cerklje, 4. oktober 2022

Pohod do letališča

IZLETI / Kranj, 4. oktober 2022

Kopanje v Bernardinu in ogled Miramara

IZLETI / Naklo, 4. oktober 2022

Na Goli vrh nad Jezerskim

PRIREDITVE / Jesenice, 4. oktober 2022

Za otroke

RAZSTAVE / Škofja Loka, 5. oktober 2022

H kapucinom na ogled razstave in knjižnice

PRIREDITVE / Jesenice, 5. oktober 2022

Za otroke

 

 
 

 

 
 
 

Nasveti pred kurilno sezono / 13:46, 4. oktober

Letos se bo kurilo vse kar je viška po kleteh: krpe, plastika, kante, gume, zeleni obrez... To bo veselje gledat po vasi kaj se kadi iz dimnika.

Žan Košir kmalu na sneg / 07:15, 4. oktober

Gorenjci niso za ekipne športe. Le zakaj?

Je tudi na Gorenjskem ogrožena preskrba z zdravili / 07:14, 4. oktober

Ne se hecat. Za nekatere je obisk lekarne št.1 v tednu.

Križ čez Nepal v petnajstih slikah / 01:54, 4. oktober

Wojc - mal pejt po svetu, vsaj do LJ - da nauš tok zaplankan.

Žan Košir kmalu na sneg / 01:39, 4. oktober

Ful športnik, tak osamelec - ni v neki ekipi . Pa še fuuuuuul luuuuuštkan.

Žan Košir kmalu na sneg / 20:11, 3. oktober

Bravo Žan , pri 38 letih pa še vedno v formi https://pro-stave.com/bet-at-home/

Križ čez Nepal v petnajstih slikah / 19:37, 3. oktober

Bolš kot fotografije na rantah je pa tole (to sem videl v okolici Kranja):ker se trava samo še balira , je eden rante vrgu ven in zdaj je t...