Tanja odgovarja

»Letnik 64«, »Prihodnost«, »Deteljica«

Hvala, ker nam odgovarjate na vprašanja in nam pomagate. Bojim se, da nikoli ne bo bolje. Ne pri službi, financah, zdravju ali pa v odnosu z možem. Kaj menite, lahko pričakujem spremembe?

V tem času, ko ste čakali moj odgovor, sem dobila tri vaša pisma in vam odgovarjam kar skupaj. Na dobre stvari v življenju je vedno treba dalj časa čakati, slabe pa pridejo vedno po svoje. Še pred koncem tega leta se vam bo marsikaj spremenilo, seveda na bolje. Zdravstvene tegobe se vam počasi umirjajo in prihajajo v normalo. Glede moža se boste odločili, da se ne boste več obremenjevali, saj se ne bo spremenil. Spremenili se boste vi in končno začeli živeti. V službi bo že na jesen zapihal nov veter in bo za vas veliko ugodnejši. Lepo vas pozdravljam.

»Pomlad«

Prosim, da pogledate za prihodnost dveh oseb. Zdravje, služba, varnost. Najlepše hvala za dogovor.

Naslednjič, ko mi boste pisali, mi ob osebah, za katere sprašujete, napišite, kaj so te osebe v odnosu do vas, na primer sin, hči, mož, vnuk ... Za osebo, rojeno v mesecu juniju, vam ni treba nič skrbeti. Težave pri zdravju se uredijo, za varnost je preskrbljeno. Oseba, rojena v januarju, ima prav kmalu videti zelo dobre spremembe na poslovnem področju. Varnost je in bo tudi v prihodnje. Morebitne zdravstvene tegobe hitro minejo. Lepo se imejte.

»Obupana«

Samo vam lahko zaupam svojo bolečino, ki jo nosim s seboj. Skrbi me za vse moje otroke, za vse hčerke in sina.

Operacija pri starejši hčerki bo in je bila uspešna, vsekakor bo imela otroka, najmanj dva. Sem prepričana. Sin bo nadaljeval šolanje, brez skrbi. Ni ravno blesteče, ampak na koncu bo vse uspešno zaključil. Druga hči bo kmalu spoznala svojo ljubezen in se odselila v svoj dom. Mlajša hči ne bo več ponovila napake iz preteklosti in bo sedaj večkrat premislila, preden se bo odločila. Magisterij zaključi najkasneje v naslednjem letu. Mož se ne bo spremenil, to sedaj že dobro veste. Pustite ga pri miru in poskrbite zase, kajti nihče drug ne bo. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro.

»Upanje«, »Sreča«

Zanima me, kako se bo izteklo, ker sem povzročila nesrečo in škodo na drugem avtu. Vse to me zelo skrbi. Kaj pa zdravje in služba? Ali se hčerki uresniči želja? Hvala.

Trenutek nepazljivost in nesreča se hitro zgodi. Ne smete se že za vnaprej toliko obremenjevati. Cena škode ne bo tako zelo visoka in boste zmogli plačati. Vsakemu se lahko zgodi, kar se je vam. Ne smete si toliko očitati. Moževe besede naj gredo skozi drugo uho ven, niso vredne, da si jih jemljete k srcu. Zdravje se vam bo počasi popravilo, verjemite in zaupajte. V službi boste presenečeni, ko boste prejeli novico o napredovanju. Z novim šefom se boste dobro razumeli. To se zgodi nekje na pomlad drugo leto. Hčerki se bo želja uresničila, saj ji vidim fantka in s tem veliko veselje. Želim vam vse lepo.

Oddaj svoj komentar

Kranj 12°

oblačno
vlažnost: 98 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

10/16

nedelja

10/18

ponedeljek

11/15

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

ŠPORT / Žiri, 25. september 2022

Markov tek

GLASBA / Križe, 25. september 2022

Koncert Prifarskih muzikantov

RAZSTAVE / Sovodenj, Ermanovec, 25. september 2022

Razstava gob

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 26. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

IZLETI / Kranj, 27. september 2022

Kolesarski izlet

PRIREDITVE / Strahinj, 27. september 2022

Turizem in lokalno okolje

OBVESTILA / Šenčur, 27. september 2022

Vadba za zdravo hrbtenico

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 28. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

 

 
 

 

 
 
 

Evropski teden mobilnosti / 09:59, 25. september

care4climat :

STRAH + OBČUTEK KRIVDE = do denarja brez "motike".

PS: kakšno vprašanje?

Ne hujskajmo drug drugega / 06:29, 25. september

Slovenci si svobodo razlagamo drugače kot ostali narodi. Zato smo tako drugačni od drugih. Zato ne bomo nikoli velik narod.

Ne hujskajmo drug drugega / 21:32, 24. september

Kje pa je tretji totalitarizem, ki ga Evropa prizna, SLO pa (še ) ne. Črna knjiga komunizma po Wikipediji 93.360 ooo žrtev komunizma brez ...

Energetska sanacija doma / 09:09, 24. september

83 let stara stavba? Pri projektiranju so verjetno morali spoštovati zakon o varstvu kulturne dediščine. Zato tako dolga priprava projektne dokumentacije.

Energetska sanacija doma / 01:17, 24. september

SAMI BEBOTI NA POLOŽAJIH.,

Energetska sanacija doma / 01:16, 24. september

Da ne omenjam zadnjega odstavka,. Koliko denarja manjka in kako bi jih lahko zbrali.
In zakaj je potrebnih več sredstev, če je pogodba podpisana.

Energetska sanacija doma / 01:10, 24. september

Pa to ni res. Od leta 2016 se ureja dokumentacija. EJ, eni papirji. 6 let.... pa ne mi zdaj plozat, ker vsi vemo, kako to laufa. To gamad preverit, kaj dela..... in takoj ADIJO.