Tanja odgovarja

»Mateja«

Redno berem vaše odgovore v Gorenjskem glasu. Pred leti sem vam že pisala in sem vam še danes hvaležna za odgovor, ker ste mi bili v veliko oporo v težkih časih. Zopet imam veliko skrbi s hčerko, ki je mati samohranilka, sicer pa ima partnerja, s katerim se imata lepo (vsaj tako mislim). Pred časom je pustila redno službo zaradi nestrinjanja z načinom dela in ukrepi. Sicer ves čas dela, počasi se ji zavod izteka. Zanima me, ali bo šla na svoje s tem, kar sedaj počne, ali pa bo dobila redno službo.

Name se lahko obračate po elektronski pošti ali pa po navadni pošti na časopis s pripisom Za Tanjo. Vse dobim, ampak ker vas je res veliko, je treba malo počakati, vedno pa odgovorim vsem. Hči je res zadovoljna, in kot vidim, bo tudi naprej tako. Bo še en otrok, kar je prav. V poslovnem svetu bo šla počasi na svoje in vse bo, kot je treba.

Tudi če bo dobila službo, je ne bo obdržala. Ne smete se toliko obremenjevati. O sebi ne govori veliko, a točno ve, kaj hoče. Imejte se lepo.

»Prihodnost«

Glede na to, da ste mi že pisali, sem se odločila, da vas povprašam še bolj specifične stvari. Partner ima epilepsijo; zanima me, kako bo s tem v prihodnosti. Se bo pozdravil, bo minilo? Ali nama bo uspelo v prihodnosti ustvariti družino?

Epilepsija se zdravi z zdravili, in kolikor vem, je zdravljenje zelo uspešno. Bodite pozorni na to. Mine ne, gre pa v remisijo. V mirovanje brez posebnosti. Družino si bosta ustvarila in pri otrocih te bolezni ne vidim. Želim vam vse lepo.

»Upanje«

Pozdravljeni, Tanja. Zanima me, ali me v življenju še čaka kaj lepega. Trenutno sem popolnoma na dnu, črne misli me obletavajo, enostavno sem brez motivacije. Ali še kdaj spoznam kakšnega partnerja, ki me bo spoštoval in ljubil, ter kdaj? Kako bo s financami, se bodo izboljšale, da vsaj z otroki normalno zaživimo?

Seveda vas čaka še veliko lepega, čeprav sedaj tega ne verjamete. Meseca oktober in november izstopata in prinašata spremembe. Črne misli imate, ker se tako tudi počutite. Poglejte ven in si nadenite sončna očala, svet postane v sekundi lepši. Denar je sveta vladar, žal. Nekdo, ki ima veliko, o tem ne premišljuje. Tam, kjer ni, pa se ne da nič vzeti. V enem mesecu pričakujte lepe novice, povezane z denarjem. Želim vam vse lepo.

»Otroka«

Zanima me zdravje hčere in sina. Hči ima ginekološke težave. Kako se bo to rešilo, se ji kaj zakomplicira? Zanima me tudi sin. Kako bo sedaj z njim, se bo rešilo v njegovo prid, da bo polovični čas delal in polovični čas v pokoju?

Pri obeh otrocih vidim dobre in lepe spremembe. Tako glede zdravja kot glede zaposlitve. Ne obremenjujte se. Ni vam lahko, majhni otroci – majhne skrbi, veliki otroci – velike skrbi. Hči bo z novo službo več kot zadovoljna, čeprav bo drugo področje. Vse bo tako, kot mora biti. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 2°

oblačno
vlažnost: 94 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

2/5

torek

0/6

sreda

4/4

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

PREDAVANJA / Naklo, 29. november 2022

Treking okoli Anapurne

PRIREDITVE / Preddvor, 30. november 2022

Telovadba za najlepša leta

IZLETI / Kranj, 1. december 2022

Pohod do Lavtarskega vrha in Planice

OBVESTILA / Kranj, 1. december 2022

Meritve tlaka, holesterola in sladkorja

PRIREDITVE / Tržič, 1. december 2022

Dobrodelna dražba prazničnih slaščic

PRIREDITVE / Škofja Loka, 1. december 2022

Odprtje Izložb domišljije

SEJMI / Bled, 2. december 2022

Sejem rabljene smučarske opreme

SEJMI / Bled, 3. december 2022

Sejem rabljene smučarske opreme

 

 
 

 

 
 
 

Ubežnik se je predal / 20:54, 28. november

Pametno PEVC. Zdaj čez zimo bo fitnisiral, bil na toplem in jedel kot nihče od starostnikov. Medicinsko osebje takoj... do zobarja. Čez en ...

Volivci na referendumih podprli vse tri zakone / 17:23, 28. november

In pritožbe v Gorjah.. pa zdaj v Žireh za en glas...... hahahahah. Naj gre Poklukar delat z zdravstvo - za to smo ga zastonj šolali.... v...

Volivci na referendumih podprli vse tri zakone / 15:18, 28. november

Jaz priznam, da mi je slabo že zjutraj.... pa kogarkoli vidim v novicah. Kako imam pun K... vse teh faconarjev, nesposobnih in vas državljan...

Znanih sto najbogatejših / 14:51, 28. november

Imeti tooooooook denarja, mora bit kar muka. Malo podarit...... samo komu, ker je taka revščina in zbiranje zamaškov samo v SLO. Itak bi s...

Volivci na referendumih podprli vse tri zakone / 12:29, 28. november

Največji butelj v Sloveniji,Tomašič :
Kje je Logar, zakaj ni pozval volivcev na volišča
:))

Sprehod čez prehod / 04:35, 28. november

Na volitvah ljudje obkrožijo politiko, ki v gradbeništvu ne vidi dodane vrednosti, potem pa od te politike zahtevajo infrastrukturne projekt...

Sprehod čez prehod / 11:39, 27. november

Vsekakor razumem težavo prebivalcev ob cesti v zgoraj navedenem tekstu. Moti me edino to, da vedno zaradi protestov, dobesedno nastradajo ni...