Tanja odgovarja

»Sonce«

Po mamini smrti se je začela borba z bratom za premoženje, ki traja že 8 let. Od takrat dalje se brat z menoj pogovarja le preko odvetnika, v tem času je z raznimi »zvijačami« želel priti do nepremičnin, tudi do tistih, ki so že od prej kupljene z mojim denarjem. Še večjo žalost, ki jo imam v srcu, pa povzroča moja prvorojena hči. Umaknila se je od cele družine. Vztraja in ne dopušča mi nobenih stikov z vnukom. Zanima me, kdaj se bo spremenila in zbudila.

Res se vas veliko obrača name, zato je pač tako, da je treba počakati. Vsi pa pridete na vrsto in nikogar ne izpustim, saj se zavedam, da imamo težave vsi in je pomoč dobrodošla. Hudo mi je bilo ob branju vaših besed, saj si takega obnašanja od brata res ne zaslužite, še manj pa od hčerke. Kot vidim, se v mesecu aprilu še ni dokončno rešilo na sodišču, se pa je začelo obračati v pravo smer. Na koncu, v letu in pol, se reši na pošten način, bodite brez skrbi. Ne smete popuščati in bodite še naprej vztrajni pri svoji odločitvi. Hčer pustite pri miru. Ne bo več dolgo, ko bo spoznala svojo napako, se prebudila in se bo približala. Tudi vnuk pogreša vas. Verujte, zaupajte, kajti vse skupaj se bo obrnilo tako, da bo prav. Želim vam vse dobro.

»Metka«

Redno prebiram vašo rubriko v Gorenjskem glasu in verjamem v vaše sposobnosti.

Trenutno sem v čudni situaciji. Lani sem pustila službo. Obremenjena pa sem tudi z odnosi v družini in kar ne najdem miru. Zanima me, kako mi kaže in kdaj so večje možnosti, da uspem? Vložili smo tožbo na sodišče. Kakšen razplet vidite vi?

Odločitev, da ste pustili službo, je bila pravilna, tudi jaz bi vam enako svetovala. Na splošno veliko vlagate v odnose in normalno je, da ste prizadeti, kadar tega ne dobite v isti meri nazaj. Tudi za to porabite veliko energije in vas izčrpa. Malo se umaknite iz dogajanja, s tem ni nič narobe. Več časa si morate vzeti samo zase. Pravo službo vam vidim najkasneje do naslednjega meseca maja. Če bo že prej, bo samo prehodna. Tožbo na sodišču boste dobili, ne bo se pa še tako hitro rešilo. Hvala za vaše zaupanje. Lep pozdrav.

»Ogledalo«

Za seboj imam dve težki zvezi. Sedaj sem čisto na tleh, moja samopodoba je uničena po dveh takih zvezah, vsak dan jočem in ne znam več normalno živeti. Poskušam si dopovedati, da gre življenje naprej, a mi nikakor ne uspe. Ali bom ostala sama ali pa bom kdaj srečala pravega človeka, ki me bo spoštoval in me imel rad tako, kot sem? Vprašala bi vas še za sinova.

Razumem vas, za vami je težka pot. Ni enostavno verjeti in upati. Ampak pred vami je nova pot, ravna, lepa in trdna. V enem letu boste spoznali novo osebo in z njim ostanete do konca. Spoštoval vas bo in vas imel rad. Še veliko lepega vas čaka, čeprav sedaj to težko verjamete. Oba sinova bosta imela otroke in srečno družino. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 12°

oblačno
vlažnost: 98 %
veter: V, hitrost: 11 km/h

10/16

nedelja

10/18

ponedeljek

11/15

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

ŠPORT / Žiri, 25. september 2022

Markov tek

GLASBA / Križe, 25. september 2022

Koncert Prifarskih muzikantov

RAZSTAVE / Sovodenj, Ermanovec, 25. september 2022

Razstava gob

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 26. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

IZLETI / Kranj, 27. september 2022

Kolesarski izlet

PRIREDITVE / Strahinj, 27. september 2022

Turizem in lokalno okolje

OBVESTILA / Šenčur, 27. september 2022

Vadba za zdravo hrbtenico

PRIREDITVE / Naklo, Šenčur, 28. september 2022

Delavnici orientalskih plesov

 

 
 

 

 
 
 

Ne hujskajmo drug drugega / 06:29, 25. september

Slovenci si svobodo razlagamo drugače kot ostali narodi. Zato smo tako drugačni od drugih. Zato ne bomo nikoli velik narod.

Ne hujskajmo drug drugega / 21:32, 24. september

Kje pa je tretji totalitarizem, ki ga Evropa prizna, SLO pa (še ) ne. Črna knjiga komunizma po Wikipediji 93.360 ooo žrtev komunizma brez ...

Energetska sanacija doma / 09:09, 24. september

83 let stara stavba? Pri projektiranju so verjetno morali spoštovati zakon o varstvu kulturne dediščine. Zato tako dolga priprava projektne dokumentacije.

Energetska sanacija doma / 01:17, 24. september

SAMI BEBOTI NA POLOŽAJIH.,

Energetska sanacija doma / 01:16, 24. september

Da ne omenjam zadnjega odstavka,. Koliko denarja manjka in kako bi jih lahko zbrali.
In zakaj je potrebnih več sredstev, če je pogodba podpisana.

Energetska sanacija doma / 01:10, 24. september

Pa to ni res. Od leta 2016 se ureja dokumentacija. EJ, eni papirji. 6 let.... pa ne mi zdaj plozat, ker vsi vemo, kako to laufa. To gamad preverit, kaj dela..... in takoj ADIJO.

Vloženi interpelaciji zoper dve ministrici / 00:58, 24. september

Za mene....in mojo družbo pa Grims sploh ni napačen. V bistvu se popolnoma strinjam z njim. In jasno moram pripisat, da nisem SDS-ovka,