Tanja odgovarja

»Zdravje«

Velikokrat ste mi odgovorili, za vse odgovore sem vam neizmerno hvaležna. S pomočjo vaših odgovorov sem rešila veliko problemov. Vaši odgovori so vedno pravilni. In zopet se obračam na vas. Sedaj je moj največji problem zdravje. Zanima me, ali se mi zadeva z nogo kdaj uredi. Ali bo potrebna operacija?

Težave z nogo niso povezane z obiskom pri zobozdravniku. Zgolj splet okoliščin. Kot vidim, gre za vnetje živca, ki se bo s pravo terapijo počasi uredilo. Preiskave pri nevrologu ne bodo pokazale nič posebnega. Operacija ne bo potrebna, bolečine bodo kmalu minile. Kot se zavedate že sami, je pri vas največja tegoba skrb za mamo, zaradi česar se tudi zelo obremenjujete in ste pod stalnim stresom. Lepo vas pozdravljam, hvala za prijazne besede in srečno.

»Jupiter«

Prosim vas za odgovor in nasvet pri problemu. Imela sem poškodbo, zdravljenje nič ne napreduje, zanima me, ali bo kaj bolje, ali bom imela kakšne posledice, kakšna bo moja starost glede zdravja, bojim se, da ne bi bila kdaj na invalidskem vozičku. Zanima me tudi, ali mi prihodnost nakazuje kašno selitev v drug kraj. V vaših odgovorih je veliko pozitivnosti in upanja na bolje, zato težko pričakujem vaš odgovor in se vam iskreno zahvaljujem.

Zdravljenje poškodb je vedno dolgotrajno. Bodite potrpežljivi. Saj vem, da vam je hudo, ampak videli boste, da se vam bo kmalu začelo obračati na bolje. Posledic ne bo niti vas nikoli v prihodnosti ne vidim na invalidskem vozičku. Vse se bo uredilo, umirite se. V letu in pol boste imeli odprte vse možnosti za selitev. Želim vam vse dobro in lepo.

»Zvezdica«

V Gorenjskem glasu preberem naprej vašo rubriko, ker mi je zelo všeč. Vedno ste tako pozitivni. Vprašala bi vas pa za najmlajšo hčerko. Po slabih izkušnjah si je našla fanta in me zanima, ali je tokrat pravi zanjo. Ostaneta skupaj? Bosta imela otroke, ker se kažejo neke težave z zdravjem. Kje bosta živela? Uspe hčerki najti boljšo službo? Dokonča šolo?

Ali vi verjamete v to, da ti lahko nekdo nagaja s črno magijo? Bodite zdravi in tako pozitivno naravnani še naprej.

Fant, ki ga ima sedaj, je pravi in imata prihodnost. Na začetku bosta živela na vašem domu, kasneje se selita na svoje. Vidim dva otroka. Šolo bo hči dokončala, spremembe na področju zaposlitve pa ima kmalu za tem. Črno magijo negiram, verjamem pa, da se s slabimi mislimi sprožijo slabe stvari. Ampak kdor je v srcu iskren, se nima česa bati, zato bodite glede teh zadev brez skrbi. Srečno.

»Sin«

Draga Tanja, sem mama sinu, ki ima težave z zdravjem in posledično z ljubeznijo.

Ali je sinu namenjena sreča v ljubezni? Bom kdaj imela vnuke?

Draga mama, vaš sin bo, sem prepričana in tako vidim, imel tako otroke kot tudi srečo v ljubezni. Še v tem letu ga na tem področju čaka veliko lepih sprememb. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 7°

delno oblačno
vlažnost: 99 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

8/22

četrtek

8/23

petek

7/22

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Jesenice, 6. oktober 2022

Za otroke

IZLETI / Naklo, 6. oktober 2022

Kolesarski izlet v neznano

PRIREDITVE / Jesenice, 7. oktober 2022

Za otroke

GLASBA / Milje, 7. oktober 2022

Spet ljudsko petje

GLASBA / Tržič, 7. oktober 2022

Ena po domače

PRIREDITVE / Visoko, 7. oktober 2022

Krajevni praznik Visoko - Milje

IZLETI / Šenčur, 8. oktober 2022

Juliana trail Log pod Mangartom–Trbiž

GLEDALIŠČE / Visoko, 8. oktober 2022

Mali otroci, veliki problemi

 

 
 

 

 
 
 

Srečanje upokojencev pohodnikov v Kranju / 20:12, 5. oktober

Rajš žbu u kolen kukr pa z upokojenci bilo kam.
Pa to še ni vse .
( se nadaljuje)

V Železnikih ponosni na športno dvorano / 19:43, 5. oktober

Kakšna SREČAAA, da imamo Domel + še ene firme in privatnike..... vse zanesenjake nekoč, ki so zgradili bazen in športno dvorano. Kaj vse s...

Nasveti pred kurilno sezono / 15:58, 5. oktober

Vse to se kuri že od nekdaj. Zapreš okna in..... to je mala malca, kuker ga serjejo za ozračje velesile.

Srečanje upokojencev pohodnikov v Kranju / 15:53, 5. oktober

100 penzičev <3 - vsa čast. Ta društva so zlata vredna. Da greš na izlet, med ljudi.....Imam znanko v LJ, kjer se nič ne dogaja. Tako da vs...

V Antonovem vrtcu zvišali cene / 15:47, 5. oktober

Okoli 500 € na mesec........... ubogi starši, če so na minimalnih plačah. No ja, saj je nekje izračun, da te stane otrok do 'kruha' kot ena...

Hrano so lahko tudi izmenjali / 15:34, 5. oktober

VSEE pohvale vredno ta izmenjava............ dokler se ne bo umešala elitna inšpekcija.

Končno sanacija kranjske obvoznice / 18:39, 4. oktober

Bolj je žalostno, da gradbena stroka ni sposobna pripraviti projekt in ga nadzorovat. Ne zamerim Husoti in Krasniqiju, če ne znata asfalt položit.