Tanja odgovarja

»Ljubezen«

Sem samska, ljubezen sem dala na stranski tir in se posvetila sebi in se tako umaknila v varno domače okolje. Vendar pa je zdaj prišel čas, ko si želim spremembe na ljubezenskem področju, zato želim vaš vpogled. Kdaj bom spoznala partnerja? Si bom z njim ustvarila družino? Kdo bo ta partner?

Življenje je kot barka, ki pluje po morju. Enkrat je plovba mirna, spet drugič je morje razburkano in ne vemo, kaj sledi. Prav je tako, saj sicer ne bi bilo zanimivo. Nič ni narobe s tem, da ste bili nekaj časa sami, da se spoznate in vprašate, kakšni so vaši cilji, kaj pričakujete od sebe in drugih. Letos še ne, naslednje leto pa se vam kmalu po osebnem prazniku nekdo približa. Morda ga poznate iz preteklosti, pa ga niste opazili na pravi način. Iskre bodo iz obeh strani in ne vidim razloga, da se ne bi odločili za skupno pot. Nikoli ni prepozno za srečo. Pustite se presenetiti. Bo samski, brez otrok in z željo, da si ustvari družino. Prepričana sem, da boste mamica najmanj dvema otrokoma. In zadovoljna v celoti. In da, srečni boste. Želim vam vse lepo.

»Služba«

Zanima me, ali hčerka dobi službo v bližini doma. Je po razpadu prejšnje ljubezni na vidiku kaj novega in kaj resnega? Lep pozdrav.

Hči bo dobila novo službo v bližini doma. Bo veliko bolj zadovoljna in zaradi tega bodo pozitivne spremembe na vseh področjih. Njena odločitev, da je prekinila zvezo, je pravilna, saj jo je to vse skupaj precej obremenjevalo. Prišel je čas, da gre naprej. Pred koncem poletja spozna novo osebo, s katero bo že takoj na začetku postavila določene meje. S to osebo tudi ostane in si ustvari prihodnost. Srečno.

»Dediščina«

Tanja prosim, če mi lahko pogledate, kako bo z dediščino po pokojnem zunajzakonskem partnerju. Kako se bo izteklo? Zahvaljujem se vam. Za plačilo pa mi povejte.

Pozabili ste napisati šifro, pod katero pričakujete odgovor, zato upam, da ga ne spregledate. Kar se tiče plačila: vsi, ki se obrnete na to rubriko v časopisu, dobite odgovore brezplačno. Zadeva na sodišču se ne bo tako hitro končala, ampak ko se bo, se bo v vašo korist. Bodite brez skrbi in ne vznemirjajte se »na zalogo«, ker s tem ne rešite prav nič. Lepo vas pozdravljam.

»Sreča«

Že ste mi pomagali. Povejte mi iskreno, kaj vam pokaže, bom sploh kdaj srečna. Kaj mi prinaša poletje?

Draga moja, sreča pride in gre in samo od nas je odvisno, koliko časa jo zadržimo. Veliko preveč se razdajate drugim, nase pa kot vedno pozabite. Za vse ste naredili vse, sedaj ste na vrsti vi. Izkušnje so vas marsikaj naučile, vi pa sproti pozabljate. Obeta se vam lep dopust in obkrožali vas bodo novi ljudje. Med njimi bo nekdo, ki vam bo ogrel srce. Ne iščite več izgovorov, ampak stopite naprej po novi poti. Zaslužite si vse lepo in še več. Lepo vas pozdravljam.

Oddaj svoj komentar

Kranj 7°

delno oblačno
vlažnost: 99 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

8/22

četrtek

8/23

petek

7/22

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Jesenice, 6. oktober 2022

Za otroke

IZLETI / Naklo, 6. oktober 2022

Kolesarski izlet v neznano

PRIREDITVE / Jesenice, 7. oktober 2022

Za otroke

GLASBA / Milje, 7. oktober 2022

Spet ljudsko petje

GLASBA / Tržič, 7. oktober 2022

Ena po domače

PRIREDITVE / Visoko, 7. oktober 2022

Krajevni praznik Visoko - Milje

GLEDALIŠČE / Visoko, 8. oktober 2022

Mali otroci, veliki problemi

IZLETI / Šenčur, 8. oktober 2022

Juliana trail Log pod Mangartom–Trbiž

 

 
 

 

 
 
 

Srečanje upokojencev pohodnikov v Kranju / 20:12, 5. oktober

Rajš žbu u kolen kukr pa z upokojenci bilo kam.
Pa to še ni vse .
( se nadaljuje)

V Železnikih ponosni na športno dvorano / 19:43, 5. oktober

Kakšna SREČAAA, da imamo Domel + še ene firme in privatnike..... vse zanesenjake nekoč, ki so zgradili bazen in športno dvorano. Kaj vse s...

Nasveti pred kurilno sezono / 15:58, 5. oktober

Vse to se kuri že od nekdaj. Zapreš okna in..... to je mala malca, kuker ga serjejo za ozračje velesile.

Srečanje upokojencev pohodnikov v Kranju / 15:53, 5. oktober

100 penzičev <3 - vsa čast. Ta društva so zlata vredna. Da greš na izlet, med ljudi.....Imam znanko v LJ, kjer se nič ne dogaja. Tako da vs...

V Antonovem vrtcu zvišali cene / 15:47, 5. oktober

Okoli 500 € na mesec........... ubogi starši, če so na minimalnih plačah. No ja, saj je nekje izračun, da te stane otrok do 'kruha' kot ena...

Hrano so lahko tudi izmenjali / 15:34, 5. oktober

VSEE pohvale vredno ta izmenjava............ dokler se ne bo umešala elitna inšpekcija.

Končno sanacija kranjske obvoznice / 18:39, 4. oktober

Bolj je žalostno, da gradbena stroka ni sposobna pripraviti projekt in ga nadzorovat. Ne zamerim Husoti in Krasniqiju, če ne znata asfalt položit.