V Nogometnem klubu Triglav so predstavili tudi novo sobo za analize, ki je v nekdanjih prostorih Zavoda za šport Kranj. / Foto: Gorazd Kavčič

Novi prostori za nogometaše

Kranjski nogometni drugoligaši iz Triglava si bodo v dodatnih kvalifikacijah skušali utreti pot v prvo ligo, v klubu pa so poskrbeli, da bodo tako igralci kot navijači imeli še boljše pogoje.

Kranj – Nogometni klub Triglav ima nove prostore, ki so jih uredili v nekdanji stavbi Zavoda za šport Kranj. Novi prostori bodo namenjeni športni upravi, predvsem pa analizam in predavanjem. Minuli četrtek sta jih namenu predala predsednik NK Triglav Franjo Radikovič ter podžupan Mestne občine Kranj Janez Černe.

»V zadnjem letu sem vedno bolj vpet v delo kluba, v klubu pa postopoma prihaja do profesionalizacije. To pomeni, da z bolj ali manj prostovoljnega dela prehajamo na profesionalno raven. Pred leti je bilo v klubu 13 trenerjev, sedaj jih je 25. Prej so imeli PRO licenco trije, sedaj jo ima deset trenerjev. Leta 2015 smo v klubu uvedli analizo tekem. Včasih smo imeli le analize tekem članov, sedaj je poskrbljeno tudi za mladince, kadete in druge. Za analizo smo poleg prostora dobili še kamero Veo in progam Instat, ki nam omogoča zelo kakovostno analizo tekem in treningov,« je na četrtkovi predstavitvi novosti v klubu najprej povedal predsednik Radikovič, podžupan Janez Černe pa je dodal: »Vesel sem, da se vam je z Zavodom za šport uspelo dogovoriti za te prostore. Upam, da vam bodo koristili in da boste imeli boljše razmere za delo, s tem pa odskočno desko za še večji napredek kluba. Upam, da vam uspe uvrstitev v prvo ligo. Želim vam vso srečo na dodatnih kvalifikacijah.«

Vodja mladinske nogometne šole Gregor Bergant je predstavil novosti pri analizi tekem in treningov, direktor Nogometnega kluba Triglav Beno Fekonja pa še nekatere druge novosti. Med njimi je Klub aktivnih Gorenjske, ki združuje Gorenjce, ki obožujejo šport in zdrav duh v zdravem telesu.

»Pogoj za članstvo je zgolj izpolnjena prijavnica, ki jo prejmete na vseh domačih tekmah, v prodajalni Triglav Kranj, na Glavnem trgu v Kranju ter na spletni strani www.triglavkranj.si. Po oddani prijavnici boste prejeli kartico, ki bo že omogočala takojšnjo uporabo ugodnosti. Članstvo v klubu omogoča cenejše nakupovanje v trgovini Triglav Kranj, na prireditvah v organizaciji kluba, cenejše pa so tudi vstopnice in nakupi v spletni prodajalni. Poleg popusta bodo člani kluba deležni takojšnjega dobroimetja v višini treh odstotkov. Članstvo v klubu je brezplačno in brez obveznosti,« je pojasnil Fekonja in dodal, da bodo obiskovalci tekem Triglava med prvimi v tem delu Evrope, ki bodo lahko svojo najljubšo pijačo, prigrizek ali navijaški artikel naročili kar med tekmo z dostavo do sedeža. Vsak sedež na tribuni je namreč opremljen s QR kodo.

V NK Triglav so prenovili tudi navijaško cono, ki se po novem odpira uro in pol pred domačo tekmo in se trži pod blagovno znamko Tretji polčas. V njej bodo gostili priljubljene glasbene skupine, za obiskovalce pa pripravijo tudi kulinarično ponudbo domačih gorenjskih jedi.

Oddajte svoj komentar

Kranj 11°

oblačno
vlažnost: 98 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

12/13

nedelja

5/20

ponedeljek

9/25

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Predoslje, 29. maj 2022

Folklorno srečanje

IZLETI / Šenčur, 2. junij 2022

Sveti Jošt nad Kranjem

IZLETI / Kranj, 3. junij 2022

V gore ob Gardskem jezeru

IZLETI / Kranj, 11. junij 2022

V Nockberge

IZLETI / Kranj, 24. junij 2022

Na planinarjenje v Bosno in Hercegovino

OBVESTILA / Vodice, 1. september 2022

Zgodbe mojega kraja: Kako smo se nekoč zabavali

 

 
 

 

 
 
 

Prva primera opičjih koz / 22:39, 28. maj

Res sem besna na tipe, ki se vlačijo po svetu in tiča vtikujejo v vse kar gomazi. Pol se pa vrnejo vsi zagnojeni, v hrastah, scat ne morejo.... Mi pa plačujemo zdravljenje. MRŠŠŠ grauže.

Novinarji RTV Slovenija opozorilno stavkali / 16:12, 28. maj

Dober dan.
Za lažje razumevanje:
kako lahko takoimenovani levičarji privatizirajo in še naprej ostanejo "levičarji" ?
Odgovor:
tako, da imajo RTV in Janšo !

PS: a sem kej pozabu?

Novinarji RTV Slovenija opozorilno stavkali / 10:08, 28. maj

Zaposlitev na RTV. Sanjska služba. Verjetno je težko priti na plačilno listo na RTV.

Novinarji RTV Slovenija opozorilno stavkali / 08:27, 28. maj

Kje so bili novinarji, tudi Društvo novinarjev Slovenije, in njihovi sindikati za časa vlade Kocijanciča, neporočanja in samo(?)cenzuriranaj...

Buhtelj Valvasorček in stol pod Stolom / 23:36, 26. maj

Cesto do Valvasorja bi lahko počasi asfaltiral. Piše se leto 2022. Oskrbnika za Roblekov dom so že našli?

Blizu vrhu cikla / 13:13, 26. maj

Nič se ne bo ustavilo. Trg v Sloveniji ne deluje zato tržne zakonitosti v Dolini ne delujejo. Kar ne regulira država nima nobene ekonomske logike.

Prva 3D-zebra v Kranju / 21:28, 25. maj

MENE NAJBOL ZANIMA TALE NOVA VLADA, RECIMO MESEC BO ZGRADIL NEVEM KOLIKO TISOČ NEPROFITNIH STANOVANJ? IN KJE BO VZEL DENAR?GDO BO DOBIL TA S...