Tanja odgovarja

»Metulj«

Že ste mi pomagali in vaši nasveti ter uvid mi veliko pomenijo. Ne znajdem se več in ne znam se pravilno odločiti, strah me je, da nikoli ne bo drugače in da sem za vse skupaj kriva samo jaz. Ne vidim nobene svetle točke. Povejte mi, kako naprej. Kaj pa otroka, kaj jima kaj pokaže za naprej, bo hči dobila službo? Zanima me tudi moja služba in kako bo naprej z očetom.

Ne smete se več ozirati nazaj, včeraj je preteklost in jutri je prihodnost. Odločitev, ki ste jo sprejeli, je bila prava, kar boste tudi sami kmalu spoznali. Ni človeka na svetu, ki bi bil brez napak. Iz napak se učimo, žal pa se napake rade ponavljajo. Morda ravno zato, ker se ob prvi ne naučimo in se potem vrstijo. Česar ne smete početi, je to, da ste do sebe tako strogi in se obtožujete. Vsaka zgodba ima dve plati in nemogoče je, da bi bili za nastale situacije krivi samo vi. Zato morate pretirano samokritičnost takoj zaključiti. Nadenite si rožnata očala in se ozrite okoli sebe. Na ta način je svet lepši in boljši. Ob sebi imate ljudi, ki so vredni vašega zaupanja, le premalo časa si vzamete zanje. Na tem področju boste še zelo presenečeni. Doslej ste pozornost posvečali napačnim ljudem, odslej pa bo to drugače. V vsakem pravem odnosu se daje in prejema, če poteka zgolj enostransko, to ni to. Glede vaših ljubezenskih zgodb se ponavljajo iste zadeve, nikoli niste dobili nazaj nič. Oziroma ste, ampak ne tistega, kar bi morali. Ob koncu leta se vam bo približal moški, ki ga sicer že poznate, vendar ste ga spregledali. Prebudila se bodo čustva in potem je samo še pot naprej – skupna prihodnost in prava iskrena zveza. S sinom in hčerko se boste še naprej dobro razumeli in bodite brez skrbi, oba sta na vaši strani. Hči bo kmalu, v nekaj mesecih, dobila novo službo, ki bo v vseh ozirih veliko boljša kot prejšnja. V ljubezni se še lovi, ampak se ji bo vse dobro izšlo. Sin veliko razmišlja o tem, da bi odšel v tujino. Ne za vedno, za nekaj let. Tukaj ne najde svojega prostora in ni zadovoljen. Podprite ga, saj mu vaše mnenje veliko pomeni. Pri vaši službi bistvenih sprememb ne vidim, je pa tako, kot je, čisto v redu. Ljudje, s katerimi delate, so pozitivni in še naprej bo odnos dober. Naslednje leto boste imeli možnost napredovanja, sprejmite ponujeno, ne bo vam žal. Glede očeta se preveč obremenjujte. Lepo je, da mu pomagate, ne smete pa zaradi tega pozabiti na vse drugo. Kljub letom je še vedno vitalen in zna poskrbeti zase, mu pa seveda odgovarja vaša pozornost. Finančno dobro stoji in rad bi vam pomagal, zato sprejmite njegovo pomoč, nikar se ne branite več. Oseba, s katero je sedaj v zvezi, ni povsem iskrena, kar že veste, vendar je bolje, da se v to ne vmešavate. Oče vse to ve, vendar se s tem ne bremeni, noče biti sam niti ne iskati koga novega. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 0°

oblačno
vlažnost: 97 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

1/3

ponedeljek

-9/5

torek

-7/7

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

DELAVNICE / Jesenice, 1. december 2021

Adventna ustvarjalna delavnica

PRIREDITVE / Škofja Loka, 3. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 3. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

PRIREDITVE / Škofja Loka, 4. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 4. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

PRIREDITVE / Škofja Loka, 5. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 5. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

OBVESTILA / Kranj, 6. december 2021

Obvestilo Društva upokojencev Kranj

 

 
 

 

 
 
 

Zadevi Sikošek grozi zastaranje / 18:33, 28. november

Hehe. Sodna veja v oblasti deluje po sistemu interesne skupnosti ali lobija ali mafije. Lepo je biti prijatelj te interesne skupnosti.

Poraz pobudnikov referenduma za občino Golnik / 13:45, 26. november

NSi zastonj računa na glasove v Kranju. Kosovo Republika (KR) glasuje za SD.

V sredo potrdili 2668 okužb z novim koronavirusom / 12:55, 26. november

Narobe si razumu. Ejejejej. Tipično za oprane glave.

Zimo pričakajmo pripravljeni / 12:26, 26. november

Od kar pomnim že pred zimo zamenjam letne gume z grobo profilnimi gumami. Ja, z zimskimi. Ko sem jih pa obrabil toliko, da za drugo zimo ne ...

Za oskrbo vseh ni dovolj kadra / 09:30, 26. november

Tandem Šarec - Pirnat nas je pripeljal v izredno stanje, 253 Slovencev že okuženih, 2 sta v kritičnem stanju !
Tako je poročala edina resnica na tem svetu Nora24 dne 16.3.2020 !

V sredo potrdili 2668 okužb z novim koronavirusom / 09:09, 26. november

Pavle, zna bit da so te dal na IGNORE ?!!

Cena ogrevanja je šla v nebo / 08:06, 26. november

Cene za MWh toplote: Trbovlje (plin) 92,2€, Zagorje(lesni sekanci) 42,6€, Ljubljana (premog+lesni sekanci) 59,8€, Celje (komunalni odpadki+b...