Tanja odgovarja

»Danes je lep dan«

Hvala vam za vse odgovore na moja vprašanja, pa vendar se mi odprejo po vaših odgovorih spet nova. Zanima me, gospa Tanja, kakšen odnos se bo razvil s prijateljem? Kako bo z mojim zdravjem, z mojo službo oziroma morebitnim napredovanjem? Kako mi na splošno kaj kaže v prihodnosti? Hvala vam za vaša prizadevanja in odgovore, na katere vsi, ki beremo vašo rubriko, komaj čakamo.

Hvala za prijazne besede. Vajin odnos bo še nekaj časa tak, kot je, saj žal pri njem ne vidim bistvenih sprememb. Odgovarja mu tako in on ne bi nič spreminjal. Počasi se boste začeli spraševati, zakaj ste sploh z njim, in začeli razmišljati, da ste vredni veliko več. Vem, vsak si želi nekoga imeti ob sebi, vendar ne za vsako ceno. Svetujem vam, da svojega denarja ne vlagate v njegovo hišo, kupili si boste nepremičnino nekje ob morju. V enem letu bo to postalo realno in s tem si boste izpolnili veliko željo. Ne vem, zakaj nekaj časa ne bi bili sami in si na ta način ustvarili ljubezen do sebe. Približno čez dve leti vidim novo osebo in skupno življenje. Ne poznate ga še, je vaših let in sam. Lahko živi ob morju in je povezano s stanovanjem, ki ga boste kupili. Odnos s sestro se bo še izboljšal, tudi ona je vesela, da sta se spravili. Zaradi zdravja se vam ni treba obremenjevati, vse bo dobro. V službi se vam res dogaja krivica, in ker ste predobri, vedno ostanete nekje zadaj. Drugo leto na pomlad se bodo začele dogajati spremembe in končno boste tudi vi napredovali. Hči ima videti lepe uspehe. Študij ji gre od rok, na ljubezen pa bo še malo počakala, pa ne dolgo. Kmalu bo nekoga spoznala in se zaljubila. Ne bo minilo veliko časa, pa si bo ustvarila družino. Brez skrbi, tudi njo čaka sreča. Morebitne težave pri zdravju se ji bodo uredile. Imejte se radi in začnite se postavljati na prvo mesto. Želim vam vse dobro.

»Deteljica«

Zanima me služba in odnosi. Bom zdržala tak tempo? Ali se mi bo zdravje kaj izboljšalo? Hvala za odgovor in vso srečo vam želim.

Odnose v službi imate res slabe. Sprememb žal ne vidim. V tolažbo naj vam bo to, da se vam bliža upokojitev. Če boste le hoteli, boste imeli možnost za občasno delo, kar vam bo v pomoč pri pokojnini. Določena zadeva pri zdravju ni nevarna in se uredi samo po sebi. Na splošno se vam pri zdravju obetajo dobre spremembe, ki jih boste zelo veseli in se boste veliko bolje počutili. Lepo vas pozdravljam.

»Obala«

Hvala vam za vse pretekle odgovore. Vprašala bi, kaj si lahko obetam v ljubezni. Vrtim se v krogu in ne vidim izhoda. Ali lahko pričakujem spremembe?

Ljubezen je težko razumeti. Lahko pa vam povem, da se vam bo želja izpolnila, saj se s fantom v kratkem odločita za skupno življenje. Tudi dojenček bo prej, kot si mislite. Med vama je iskrena ljubezen in dvomi, ki jih imate, res niso potrebni. Zaupajte. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj -1°

oblačno
vlažnost: 90 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

-4/5

nedelja

-1/-1

ponedeljek

-7/4

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

OBVESTILA / Bled, 8. februar 2022

Ogled muzejskih prostorov po gradu v družbi vodnika

IZLETI / Kranj, 2. marec 2022

Letovanje v Izoli

 

 
 

 

 
 
 

Janševe izjave o Tajvanu vznemirile Kitajce / 16:37, 22. januar

Lolek, nehaj se sprenevedat.marker je hotel povedat z "Zato brez panike dragi levičarji" , da je intervju opozicija KUL nemudoma izkoristil...

Janševe izjave o Tajvanu vznemirile Kitajce / 07:29, 22. januar

marker1,Men osebno dol visi za tega pacijenta, samo ti ne razumeš kako lahko taki zdrsi vplivajo na trg in posel nekaterim..PA ti sploh veš ...

Janševe izjave o Tajvanu vznemirile Kitajce / 16:47, 21. januar

Janša ne bo odprl veleposlaništva v Tajvanu, temveč samo trgovinsko predstavništvo. Zato brez panike dragi levičarji.

»Ni mi jasno, kako bom plačal tole položnico« / 15:24, 21. januar

Zdaj se vidi kako smo samooskrbni. Lesa ki ga imamo pa na pretek ga pa šenkujemo avstrijcem in italjanom!
Aja, Slovenija mora zmanjšati ogljični odtis...

Janševe izjave o Tajvanu vznemirile Kitajce / 14:40, 21. januar

Ne vem kaj N1 komplicira. Pokažejo naj diplomo in mirna Bosna.Pa še mal heca:po eni varianti je njegova diploma zgorela v požaru med zadnjo ...

Na cesto zaradi visokih položnic / 12:02, 21. januar

1919 Jesenice. Ni druge.

Janševe izjave o Tajvanu vznemirile Kitajce / 11:14, 21. januar

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/zakaj-mora-pasti-branko-maslesa-927842

Pavle, čitaj !