Tanja odgovarja

»Danes je lep dan«

Hvala vam za vse odgovore na moja vprašanja, pa vendar se mi odprejo po vaših odgovorih spet nova. Zanima me, gospa Tanja, kakšen odnos se bo razvil s prijateljem? Kako bo z mojim zdravjem, z mojo službo oziroma morebitnim napredovanjem? Kako mi na splošno kaj kaže v prihodnosti? Hvala vam za vaša prizadevanja in odgovore, na katere vsi, ki beremo vašo rubriko, komaj čakamo.

Hvala za prijazne besede. Vajin odnos bo še nekaj časa tak, kot je, saj žal pri njem ne vidim bistvenih sprememb. Odgovarja mu tako in on ne bi nič spreminjal. Počasi se boste začeli spraševati, zakaj ste sploh z njim, in začeli razmišljati, da ste vredni veliko več. Vem, vsak si želi nekoga imeti ob sebi, vendar ne za vsako ceno. Svetujem vam, da svojega denarja ne vlagate v njegovo hišo, kupili si boste nepremičnino nekje ob morju. V enem letu bo to postalo realno in s tem si boste izpolnili veliko željo. Ne vem, zakaj nekaj časa ne bi bili sami in si na ta način ustvarili ljubezen do sebe. Približno čez dve leti vidim novo osebo in skupno življenje. Ne poznate ga še, je vaših let in sam. Lahko živi ob morju in je povezano s stanovanjem, ki ga boste kupili. Odnos s sestro se bo še izboljšal, tudi ona je vesela, da sta se spravili. Zaradi zdravja se vam ni treba obremenjevati, vse bo dobro. V službi se vam res dogaja krivica, in ker ste predobri, vedno ostanete nekje zadaj. Drugo leto na pomlad se bodo začele dogajati spremembe in končno boste tudi vi napredovali. Hči ima videti lepe uspehe. Študij ji gre od rok, na ljubezen pa bo še malo počakala, pa ne dolgo. Kmalu bo nekoga spoznala in se zaljubila. Ne bo minilo veliko časa, pa si bo ustvarila družino. Brez skrbi, tudi njo čaka sreča. Morebitne težave pri zdravju se ji bodo uredile. Imejte se radi in začnite se postavljati na prvo mesto. Želim vam vse dobro.

»Deteljica«

Zanima me služba in odnosi. Bom zdržala tak tempo? Ali se mi bo zdravje kaj izboljšalo? Hvala za odgovor in vso srečo vam želim.

Odnose v službi imate res slabe. Sprememb žal ne vidim. V tolažbo naj vam bo to, da se vam bliža upokojitev. Če boste le hoteli, boste imeli možnost za občasno delo, kar vam bo v pomoč pri pokojnini. Določena zadeva pri zdravju ni nevarna in se uredi samo po sebi. Na splošno se vam pri zdravju obetajo dobre spremembe, ki jih boste zelo veseli in se boste veliko bolje počutili. Lepo vas pozdravljam.

»Obala«

Hvala vam za vse pretekle odgovore. Vprašala bi, kaj si lahko obetam v ljubezni. Vrtim se v krogu in ne vidim izhoda. Ali lahko pričakujem spremembe?

Ljubezen je težko razumeti. Lahko pa vam povem, da se vam bo želja izpolnila, saj se s fantom v kratkem odločita za skupno življenje. Tudi dojenček bo prej, kot si mislite. Med vama je iskrena ljubezen in dvomi, ki jih imate, res niso potrebni. Zaupajte. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 2°

oblačno
vlažnost: 97 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

3/5

nedelja

1/4

ponedeljek

-10/4

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

GLEDALIŠČE / Poljane, 28. november 2021

Medrug Polanci

DELAVNICE / Jesenice, 1. december 2021

Adventna ustvarjalna delavnica

PRIREDITVE / Škofja Loka, 3. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 3. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

PRIREDITVE / Škofja Loka, 4. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 4. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

PRIREDITVE / Škofja Loka, 5. december 2021

Izložbe domišljije: prodajne razstave umetnikov in rokodelcev

SEJMI / Bled, 5. december 2021

Sejem rabljene smučarske opreme

 

 
 

 

 
 
 

Poraz pobudnikov referenduma za občino Golnik / 13:45, 26. november

NSi zastonj računa na glasove v Kranju. Kosovo Republika (KR) glasuje za SD.

V sredo potrdili 2668 okužb z novim koronavirusom / 12:55, 26. november

Narobe si razumu. Ejejejej. Tipično za oprane glave.

Zimo pričakajmo pripravljeni / 12:26, 26. november

Od kar pomnim že pred zimo zamenjam letne gume z grobo profilnimi gumami. Ja, z zimskimi. Ko sem jih pa obrabil toliko, da za drugo zimo ne ...

Za oskrbo vseh ni dovolj kadra / 09:30, 26. november

Tandem Šarec - Pirnat nas je pripeljal v izredno stanje, 253 Slovencev že okuženih, 2 sta v kritičnem stanju !
Tako je poročala edina resnica na tem svetu Nora24 dne 16.3.2020 !

V sredo potrdili 2668 okužb z novim koronavirusom / 09:09, 26. november

Pavle, zna bit da so te dal na IGNORE ?!!

Cena ogrevanja je šla v nebo / 08:06, 26. november

Cene za MWh toplote: Trbovlje (plin) 92,2€, Zagorje(lesni sekanci) 42,6€, Ljubljana (premog+lesni sekanci) 59,8€, Celje (komunalni odpadki+b...

Zimo pričakajmo pripravljeni / 18:57, 25. november

Dost imamo. Največ nesreč se zgodi pozimi z zimskimi gumami.Recimo zimskimi gumami NE!Jutri 15. novembra vsi pred parlament! Dost imamo te g...