Popolni zapori dela Ceste Staneta Žagarja in odseka Praše–Jama bosta vzpostavljeni zaradi polaganja asfalta. / Foto: Tina Dokl

Popolni zapori cest v Kranju

Kranj – Ta konec tedna bo za promet popolnoma zaprt cestni odsek Praše–Jama, v prvi polovici prihodnjega tedna pa del Ceste Staneta Žagarja v Kranju, so sporočili z Mestne občine Kranj.

V soboto in nedeljo, 20. in 21. avgusta, bo na odseku med Prašami in Jamo, kjer se izvaja druga faza rekonstrukcije ceste Breg–Mavčiče, popolna zapora za ves promet med 6. in 19. uro. V tem času bodo polagali fini sloj asfalta.

Od ponedeljka, 22. avgusta, do predvidoma srede, 31. avgusta, pa bo v celoti zaprt odsek Ceste Staneta Žagarja od križišča pri Policijski postaji Kranj do križišča pri mostu čez Kokro, ob tem pa tudi del Ceste Kokrškega odreda. Obvoz bo urejen in primerno označen. Popolna zapora ceste na omenjenem odseku je potrebna zaradi asfaltiranja celotnega cestišča, s čimer se zaključuje projekt sanacije kanalizacije, vodovoda, meteorne kanalizacije in izgradnje kolesarske povezave Športni park Kranj–Avtobusna postaja Kranj, so pojasnili na kranjski občini.