Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Prisluhnite razgovorom doma, saj lahko nenadoma dobite preblisk oziroma idejo, kako rešiti določeno situacijo in kako stopiti korak naprej. V delovnem okolju boste mogoče prejeli informacije, ki vam bodo razkrile nezdrava razmerja.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Tista vaša prepričanja, ki jih je že krepko načel zob časa, se bodo nenadoma s hrupom sesula vase in vzpostavila se bodo nova pravila in načela. Pripravljeni ste investirati v svoj intelektualni potencial in ga razširiti. Veseli boste.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Pozor, vaši okostnjaki znajo popadati iz omare, kjer ste jih skrivali doslej. Če ste se pripravljeni spopasti s svojimi strahovi, boste zmožni pozdraviti marsikatero rano, ki se že nekaj časa ni mogla zaceliti. Bodite pozorni na vse druge stvari.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Če imate občutek, da nekdo že nekaj časa izkorišča vašo prijaznost, je zdaj pravi trenutek, da postavite meje in jih tudi upoštevate in čuvate. Pomembne informacije boste prejeli, zato le dobro prisluhnite intuiciji. Ne bo vam žal.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Če ste v zadnjem času pretiravali z delom, se bo to v tem obdobju poznalo na vašem zdravju. Tudi poslovne vezi, ki so presegle svoje meje, bo treba pretrgati. Skratka, trenutno je vaš čas, da napolnite baterije. Vzemite si čas.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Čas je, da si daste duška, pustite prosto pot svoji kreativnosti, pa naj gre za ustvarjanje, ples ali kakšno drugo dejavnost. Nekaj drame boste doživeli tudi v prijateljskem krogu, saj bodo nepotrebne informacije vzniknile kot gobe po dežju.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Zapisujte si vse zamisli, iskrice … skratka vse, kar bi vam lahko pomagalo pri nadaljnji poti. Nekatere vzorce iz preteklosti ste krepko presegli in zdaj je čas, da jih zavržete ali zamenjate za nove, prožnejše navade.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Skrite novice bodo tudi pri vas prišle na površje in vas kar malce pretresle. Res ne bodo najbolj prijetne, toda morali jih boste slišati, da boste pravilno zložili svoje prioritete. Sprostitvene metode vam lahko pomagajo.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Na dan bodo prišla morebitna nezadovoljstva, ki jih imate na delovnem mestu. Če že nekaj časa ne čutite zadovoljstva s položajem, ki ga zavzemate v službi, boste krepko razmišljali o spremembi. Ne nosite prehitro srca na dlani!

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Obhajale vas bodo nezdrave, toksične in utrujajoče misli. Zavejte se jih in jih z nežnim zamahom roke pospremite na njihovo pot v temine pozabe. Ne dovolite jim, da izčrpajo vašo energijo! Delajte na sebi oziroma svoji psihi.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Pazite na zdravje in psihično energijo in si privoščite dovolj počitka. Dosegle vas bodo novice, ki vam bodo na novo premešale karte v poslovnem odnosu, kjer vas tudi lahko doleti nekaj lepega, bodisi v obliki napredovanja ali pa samo pohvale.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Časi so nenavadni in v svoji okolici boste zaznali kar nekaj nezdravih razmerij. Bitke za premoč med znanci in prijatelji se ne udeležujte, saj v nadvladi nad drugimi ni čisto nobenega zadovoljstva. Čaka vas lepo presenečenje.