Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Bolj boste delovno aktivni, hitreje boste dokončali vse naloge. Preostali čas boste posvetili tistim ljudem, ki vam pomenijo največ in si želijo vaše bližine. Ni vse v delu, ampak mora biti vsega po malem, da so lahko zadovoljni vsi.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Nobena stvar ni samoumevna, na to se spomnite v trenutku, ko boste imeli občutek, da se kdo umika stran od vas. Tako kot si vi želite potrditve in pozornosti, si tudi drugi od vas želijo pohvale in lepe besede. Vse mora biti v ravnovesju.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Skušali boste popraviti napake za nazaj in naredili vse, da vam uspe. Ko boste iskreni do sebe, ne boste več zanikali težav in iskali razlogov na napačnih mestih. Nikoli ni prepozno, da se postavijo novi in močni temelji.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Znašli se boste v malo neprijetni situaciji in bodite pozorni, da se ne zarečete. Kot veste, vedno hočete najprej pomagati drugim, sebe pa postavite na konec vrste. Na dobri poti ste, da temu dokončno naredite konec. Presenečenje.

Lev (23. 7.–23. 8.)

V teh dneh vas čakajo razna prijetna presenečenja. Vrstili se bodo dogodki, zaradi katerih dobite nazaj samozavest in nasmeh na obrazu. Poglavja v življenju so kot knjige – vedno si lahko izberemo novo, čeprav prejšnje ne preberemo.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Stremite k popolnosti, a se ne zavedate, da to sploh ni nujno in potrebno. Zaradi tega vam lahko hitro zmanjka moči za sprotne zagate. Nepričakovan dogodek bo sprožil tok razmišljanja in pred vami je cel niz dobrih sprememb.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Začeli si boste ustvarjati prihodnost in pozabljati na spodrsljaje iz preteklosti. Na napakah se učimo vsi, pomembno pa je, da jih ne ponavljamo v nedogled. S svojo lepo in pozitivno energijo boste »okužili« vse, ki bodo v vaši bližini.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Sami sebe boste dali na preizkus in čaka vas presenečenje. Potrpežljivost ni vaša vrlina, zato boste še toliko bolj veseli rezultatov, povezanih ravno s tem. Nobena stvar se ne zgodi čez noč. Na poslovnem področju vas čaka pomembni projekt.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Večji poudarek boste v teh dneh dali zdravju oziroma splošnemu dobremu počutju. To pomeni zgolj to, da boste delovno izpregli in čas posvetili sebi. Naj bo to počitek ob toplem čaju in razvajanju v domačem okolju.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Izogibajte se naglih odločitev. Pred tem raje za en dan prespite zadevo in šele potem naredite tisto, kar mislite, da je prav. Tudi nasveti prijateljev so dobrodošli. Sicer vam bo lahko hitro žal. Naj vas zamere ne omejujejo.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ste v dobrem obdobju, da na poslovnem področju dosežete cilj, ki si ga želite. Bistvo ni vtem, da ste marljivi in vestni; enostavno stremite k temu, da ste uspešni najbolj, kar zmorete. Seveda se vam bo poznalo tudi finančno.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Pregovor, da ni sodnika brez tožnika, se večkrat izkaže za pravilnega. To se bo zgodilo tudi vam, če se ne boste ustavili še pravi čas. Lepa beseda vedno lepo mesto najde – in obratno. Prijatelji lahko hitro postanejo samo znanci.