Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Zaradi zavedanja, da vse enkrat mine, se zaradi malo manj dobrih stvari ne boste preveč obremenjevali. Raje boste čakali na tiste druge, ki so zelo dobre. In jih tudi dočakali. Vaša pozitivna naravnanost močno vpliva tudi na druge.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Radi ste v družbi veselih ljudi, zato boste naredili vse, da bo tega še več kot sicer. S tem pa seveda ne boste pozabili na svoje obveznosti, ki jih je vedno več. Vse vam bo šlo tako, kot si boste zamislili, bodite brez skrbi.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Osebno presenečenje, ki ste ga pred kratkim doživeli, se bo še stopnjevalo in nikakor ga še ni konec. Kadar sledimo srcu in občutkom, nikoli ne moremo biti razočarani. Nič se ne zgodi čez noč in ne bo vam težko še malo počakati.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Cel teden boste imeli napolnjen z raznimi obveznostmi in na koncu se boste vprašali, ali je to res potrebno. Ustavili se boste še pravi čas. Vprašali se boste, kaj je res pomembno in kaj sploh ni – in dobili edini pravilen odgovor.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Pogovor z iskreno in enakomislečo osebo vam bo dobro del. Nič ni narobe, če vedno vsega ne zmorete sami. V takih trenutkih se izkažejo pravi prijatelji. Veliko boste razmišljali glede daljšega potovanja, a razlogov proti ne boste našli.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Odpirajo se vam nove poti v poslovnem svetu. Imeli boste več možnosti, zato si morate vzeti čas in dobro premisliti, za kaj se odločiti. Ne smete gledati samo za kratko obdobje, ampak kaj vam prinese na dolgi rok.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Občutek, da ste nenadomestljivi pri ljubljeni osebi, vam bo dvignil raven energije in z dobro voljo boste razveseljevali vse v svoji bližini. Omislili si boste krajši dopust in se imeli lepo. Glede denarja se vam ni treba obremenjevati.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Vse v tem tednu vam bo šlo po načrtu. V domačem okolju se končno dogovorite o neki stari zadregi in imeli boste zadnjo besedo. Na področju dela in službe se pripravlja večji projekt, pri katerem boste zelo uspešni in zadovoljni.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Na trenutke se boste počutili, kot da so pozabili na vas, a to ne bo res. Sporočilo, ki ga kmalu dobite, bo pripomoglo, da boste postavili še zadnji košček v mozaik svoje prihodnosti. Čaka vas kar nekaj presenečenj, dobrih in zanimivih.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Znašli se boste v situaciji, ko se boste prisiljeni umakniti in najprej poskrbeti zase. Spoznanje, da ste sami sebi najboljši zaveznik, bo sprva oteženo, a na koncu vas pripelje do osebne zmage. Vse naloge, ki so pred vami, boste uspešno izpeljali.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

V iskanju sreče se rado zgodi, da se jo spregledamo, ko jo srečamo. Bodite pozorni na svoje občutke, hkrati pa opazujte okoli sebe. V teh dneh se vam bo dogajalo več kot običajno, kar vam bo odgovarjalo. Sobota bo za vas dober dan.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Ste v obdobju, ko imate veliko dela – in še nekaj časa bo tako. Vse to vzemite za dobro, saj ne morete počivati na lovorikah. Kmalu bo prišel tudi čas za konkreten oddih in takrat boste vse po vrsti lahko nadoknadili.