Foto: Tina Dokl

Konec tedna cepljenje na več lokacijah

Ta konec tedna bo cepljenje brez naročanja potekalo tudi na Jesenicah, v Kamniku in Domžalah.

Jesenice, Kamnik, Domžale – V zdravstvenem domu na Jesenicah (vhod z zadnje strani) bo cepljenje potekalo v soboto. Med 10. in 12. uro bo na voljo 145 odmerkov cepiva proizvajalca Johnson&Johnson, od 12. do 15. ure pa bodo cepili z odmerki proizvajalca Pfizer.

Cepljenje brez predhodnega naročanja bo jutri in v nedeljo potekalo tudi v jeseniški bolnišnici, in sicer od 8. do 20. ure. S cepivi Pfizer in Moderna bodo cepili v sprejemni ambulanti pediatrične službe v četrtem nadstropju. Prihodnji teden bo nato cepljenje potekalo od ponedeljka do petka, vsak dan od 13. do 15. ure.

Cepljenje brez naročanja bo jutri potekalo tudi v Kamniku. V zdravstvenem domu (zgornji vhod) bo organizirano med 8. in 12. uro. V Gasilskem domu Špitalič bo potekalo med 8.30 in 10. uro, v Gasilskem domu Šmartno v Tuhinju pa med 10.30 in 12. uro. Cepili bodo s cepivom proizvajalca Pfizer.

V domžalskem zdravstvenem domu bodo cepljenja organizirali jutri in v nedeljo, obakrat ves dan. Cepljenje bo potekalo v modrem kontejnerju pred zdravstvenim domom na južni strani objekta. Cepljenje bo potekalo med 8. in 11. uro, med 12. in 15. uro ter med 16. in 20. uro. Cepili bodo s cepivom proizvajalca Pfizer.