Tanja odgovarja

»Prosim za vaše odgovore«

Z zanimanjem berem vaše odgovore in tokrat sem se opogumila, da vas tudi sama zaprosim zanje. Kaj lahko pričakujem v ljubezni, bom še naprej sama ali dobim partnerja? Veliko se družim, hodim na izlete in čez dan nisem sama, a ko pride večer, ni nikogar ob meni. Kako kaže sinu v prihodnosti? Kaj pa dediščina, se bova s sestro lahko dogovorili? Hvala vam za vašo pomoč.

Pozabili ste napisati šifro, pod katero pričakujete moj odgovor, in upam, da pride do vas. Ljudje nismo ustvarjeni, da bi bili sami, in vsak si želi biti s svojo drugo polovico. Ni nujno, da je ta polovica samo ena, lahko jih je več. Vse se obnavlja, še najbolj ljubezen, saj se z leti spreminjamo in s tem se spreminjajo tudi želje in pričakovanja. Dolgo ne boste več sami, saj vam na pot prihaja nekdo, ob katerem se vam bo takoj ogrelo srce in tudi njemu ob vas. Lahko, da se že poznata oziroma sta se spoznala v preteklosti, pa temu niste posvečali pozornosti. Vse se zgodi ob točno določenem času, zato bodite brez skrbi. Ob večerih ne boste več sami. Zaradi sina se vam ni treba obremenjevati, saj ima pred sabo lepo pot. Imel bo uspehe, tako na uradnem kot na čustvenem področju. Ko pride do dediščine, se bo vse uredilo na pošten način. To, da je mati čustveno bolj navezana na sestro, ni čisto res, le vam se ne zna na pravi način približati. Sta različnega karakterja. Ima vas zelo rada, le pokazati vedno tega ne zna. Veliko ji pomeni, da skrbite zanjo in ji posvečate svoj čas in drugo pomoč, ki ji jo nudite. Vse dobro in srečno.

»Vida«

Pred leti ste mi že pomagali, ko sem bila v hudi stiski. No, medtem so se zadeve uredile tako, kot ste napovedali. Zaživela sem dokaj umirjeno življenje z manjšimi zdravstvenimi težavami. Sedaj živim sama, lahko rečem kar zadovoljno, samo da se včasih počutim osamljeno, ker pogrešam občutek varnosti. Rada bi imela prijatelja, morda partnerja. Zanima me, kaj me čaka v prihodnosti in kako bo z zdravjem. Hvala, ker pomagate ljudem v stiski.

Hvala vam za lepe in prijazne besede, ki so potrditev za moje delo. Če sami nismo pripravljeni nič narediti, da se nam začnejo dogajati spremembe, in samo čakamo, da se bodo zgodile same od sebe, se bo težko kaj zgodilo. Zato je vaša odločitev čisto na mestu. Previdnost nikoli ni odveč in vaše ravnanje je pravilno. Vsi ljudje niso iskreni in pošteni. Ste zanimiva oseba, komunikativna in prijazna. Imeli boste kar nekaj možnosti za izbiro pravega prijatelja oziroma partnerja in prepričana sem, da boste na koncu izbrali pravega. V prihodnosti, prej kot v enem letu, vas vidim v paru in konec bo osamljenosti, tudi tisti občutek varnosti se vam vrne. Zdravje bo v redu, samo tako naprej. Stare težave bodo kmalu minile in na splošno se boste počutili veliko bolje. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro.