Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

V stalnem hitenju ne smete pozabiti na druge stvari, ki so ravno tako pomembne. Na koncu se bo vse uredilo in ne bo nobenih težav. Nekdo vam pripravlja presenečenje, kar mu bo tudi v celoti uspelo. Prepustili se boste in uživali.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Bolj boste premišljevali, slabše bo, saj s tem ne rešite čisto nič, le še bolj se vam lahko zaplete. Na delovnem področju boste postavljeni pred izziv, kar vam prinese same dobre spremembe. Končno se boste lahko izkazali.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Vsaka stvar, tudi kakšna slabša, se na koncu izkaže za dobro. Zato vas ne smejo potreti manjše zagate, ki se v vsakem primeru obrnejo dobro za vas. Ker si znate razporediti urnik, vas čaka še kar nekaj dopusta. Veselo bo in zanimivo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Še največ se vam bo v tem tednu dogajalo na področju čustev in ljubezni. Preživeli boste kar nekaj lepih trenutkov in se predali vsemu lepemu. Seveda pa delo ne čaka in tudi tukaj boste naredili vse, kar je v načrtu. Dobra volja vam ne uide.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Morda boste imeli občutek, da vam ne gre nič tako, kot ste si zamislili, a na koncu boste več kot zadovoljni. Znašli se boste v situaciji, ko bo vaše mnenje zelo pomembno, kar vam bo močno odgovarjalo za samopotrditev.

Devica (24. 8.–23. 9.)

V življenju je vedno več poti in še več vrat. Poti se menjajo in spreminjajo, ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Bodite pozorni bolj kot običajno, saj se vam bo veliko dogajalo in čakajo vas presenečenja. Dobre novice.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Opravili boste večji nakup, s katerim boste tudi na dolgi rok zelo zadovoljni. Na splošno se boste v prihodnosti lažje odločali, saj se boste zavedeli, česa si res želite, in potem ni nič težko. V domačem okolju boste blesteli.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Čeprav je glavni dopust že za vami, si boste v tem tednu omislili še malo počitnic. Le zakaj ne, saj si morate še malo napolniti baterije. Družba, ki vas bo obkrožala, vam bo odgovarjala in vse se bo odvilo tako, da bo najboljše. Veseli boste.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Nič ni težko, ko človek ve, kaj hoče. In vi boste vedeli. Noben napor, vložen v določen projekt, vam ne bo odveč, le še bolj se boste potrudili. Pomoči, ki vam bo ponujena, ne smete zavrniti, saj več glav več ve. Vsi nasveti so dobrodošli.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Za vsakim dežjem vedno posije sonce, in če je oboje hkrati, nastane mavrica. V mavrici pa se skrivajo presenečenja, ki jih v teh dneh ne bo malo. Vsak dan sproti se boste veselili trenutkov, ki jih še dolgo ne boste pozabili.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

So ljudje, ki nas razočarajo, in so ljudje, ki nam vedno stojijo ob strani. Odnose je treba stalno graditi in si zanje vzeti čas, ki je namenjen le temu. Znate biti prijatelj, zato to pričakujete tudi od drugih, kar je edino prav.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Še čisto malo vam manjka, da dosežete zeleno vejo pri financah. Potem bo vse lažje in preprostejše. V ljubezni se vam obetajo spremembe, ki jih sicer pričakujete, ampak boste vseeno presenečeni. Sobota bo vaš dober dan.