Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Ker boste s strani družine čutili določene pritiske, se boste za nekaj časa umaknili. Umaknili v svoj svet, saj se drugam ne morete. Vsega tega ne smete vzeti za slabo, vsak dan se kaj novega naučimo. Vi se boste tega, da se morate imeti radi.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Razočaranje, ki ga boste doživeli, bo le posledica vašega obnašanja. To, da se vedno znova prilagajate in le redko poveste svoje mnenje na glas, ni dobro na dolgi rok. Spremenite se lahko le sami, ne pričakujte tega od drugih.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

V tem tednu vas čaka velik preobrat. Seveda pozitiven. Že kar nekaj časa se v svoji koži niste počutili najbolje. In sicer zato, ker se dogodki niso odvijali tako, kot ste si želeli. Pot ne pelje vedno samo naravnost, so tudi ovinki in klanci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na vseh področjih boste uspešni, najbolj pa pri financah, čeprav tudi na čustvenem področju ne boste zaostajali. Mozaik se vam bo začel sestavljati in polni energije boste želi male in velike zmage. Dobra volja bo dolgo trajala.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Okoli sebe boste opazili stvari, ki jih prej niste nikoli. Naučili ste se gledati z drugačnimi očmi in to vas bo pripeljalo do cilja. Malenkosti, ki se skrivajo v malih paketih, kar naenkrat postanejo velike in pomembne. Presenečeni boste.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Na trenutke se boste zaprli v svoj oklep kot školjka, saj se boste bali, da bi bili prizadeti, na ta način pa boste imeli občutek varnosti. Imate veliko pravih vrednot in prihaja čas, ko boste vse to pokazali pred svetom. Skrivanja je konec.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Oseba, ki vam veliko pomeni, vam bo dokazala, da je vredna vašega zaupanja. Ker lepa beseda lepo mesto najde, tudi vi ne boste varčevali s čustvi. Na področju službe vas čaka presenečenje, saj se vam ponudi izvrstna priložnost.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Navajeni ste, da se nikoli ne ustavite, vedno ste v pogonu, pa naj bo to osebno ali poslovno. Predmeti gredo navadno na servis ali na obnovo. In kam boste šli vi? Ustavili se boste še pravi trenutek in si vzeli čas samo zase.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Kar se tiče ljubezenskih zadev, boste za nekaj časa obstali na mrtvi točki. Imeli ste več kot dovolj možnosti za odločitve, vendar ste jih spregledali. Ampak druga stran se zaveda vaših obveznosti in dobili boste še eno priložnost.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Zemlja se vrti in vi se boste vrteli z njo. Včasih hitro, drugič počasi. Pomembno je le, da ste zadovoljni in da veste, kam greste. Sprememb, ki so pred vami in jih že pričakujete, se ne boste ustrašili. Šli boste samo naprej, do lune.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Radi imate ustaljen ritem in da načrtujete najmanj za nekaj dni vnaprej. Tokrat ne bo šlo tako, saj se vam bo vsak dan dogajalo kaj novega in morda neznanega. Sprejeli boste dodatne odgovornosti, kar se bo poznalo tudi pri financah.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Skrajni čas je, da poskrbite za svoje zdravje. Sicer z vami ni nič zelo narobe, le sebi morate posvetiti več pozornosti. Samo sebi. Potrebna je športna aktivnost, ki je lahko tudi samo sprehod. Narava, umiritev in svež zrak delajo čudeže.