Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Vsak dan prinese kaj novega, zato se boste prepustili presenečenjem, ki jih bo v tem tednu kar veliko. Poslovno se ne boste omejevali, ampak prevzeli še dodatne odgovornosti, kar vam sploh ne bo težko, saj ste radi polno aktivni.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Še nedolgo nazaj ste imeli veliko preveč časa in skoraj ste se malo dolgočasili. Sedaj se to vse obrne in dnevi bodo prekratki, da bi naredili vse tisto, kar bodo od vas pričakovali. Določene stvari bodo morale počakati, drugače ne gre.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Kljub očitkom, ki bodo deževali z vseh strani, boste ohranili mirne živce in se ne boste dali. Za dobrim konjem se vedno kadi, in ker to veste, vam vse to ne bo vzelo volje. Nasprotno, še močnejši, pokončnejši in bolj smeli boste.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Še malo in skrbi zaradi financ bodo postale preteklost. Poslovni projekt, ki ga dokončujete, bo prinesel še boljše rezultate, kot pričakujete, in dobri volji ne bo konca. Pridružijo se vam tudi vsi drugi in skupaj naredite načrt za naprej.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Zasuli vas bodo z delom in ne boste vedeli, kje začeti in kaj lahko preložite, saj se vam bo vse zdelo enako pomembno. Ne pozabite, da imate okoli sebe ljudi, ki vam radi pomagajo, in ne mislite, da morate vse narediti sami.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Vedno več vam pomenijo prosti trenutki, v katerih se posvečate sebi in vsem tistim, ki jih imate radi. Ne bo vas motilo, če vam bo zmanjkalo časa za kaj drugega, saj se vse lahko nadoknadi. Čustveno boste odprti in zato bolj dovzetni.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Iz napak, ki jih delate, naj bi se kaj naučili, ampak lahko se vam zgodi, da boste napako večkrat ponovili in se šele potem vprašali, zakaj je tako. Pozornost boste preusmerili in določene stvari boste videli z drugačnimi očmi.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Za nekaj časa se boste umaknili iz burnega dogajanja, saj boste iskali svoj mir, da dobro premislite o vsem, kar se vam dogaja zadnje čase. Če sprejmete nasvete, to ne pomeni, da ste sami manj sposobni, temveč le to, da je v slogi moč in večja modrost.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Na področju čustev oziroma ljubezni se vam bo začelo dogajati kot že dolgo ne. Prišel je vaš čas in dobro ga boste znali izkoristiti. Dobro voljo boste prenesli tudi na okolico. Imeli boste dobro priložnost, povezano s službo.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Nikar preveč ne hitite, kajti lahko se zgodi, da boste zato spregledali kaj, kar je pomembnejše, kot je videti na prvi pogled. Zato hitite počasi in bodite pozorni na svet okoli sebe. Neka oseba vas bo s svojo izjavo zelo presenetila. Zanimivo bo.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ne boste dovolili, da vam zrušijo tisto, v kar ste vložili veliko energije in časa. Čeprav v zameno ne boste dobili potrditve, to ne pomeni, da ne smete nadaljevati. Ljudje smo različni, kar je prav, vi pa le vztrajajte še naprej.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Uživate v pozornosti in te vam v tem tednu vsekakor ne bo manjkalo. Tudi ko boste na glas povedali svoje mnenje, boste sprejeti točno tako, kot si želite. Vse se vam bo končno postavilo na pravo mesto in zadovoljni boste.