Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Dnevi bodo prekratki, saj boste v stalnem hitenju. Pokrivali boste vsa področja, od službe pa do doma. Počutili se boste dobro, saj vam tak način odgovarja. Od mnogih boste dobili potrditev za svoje ambicije in ideje.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Zaradi zavedanja, da vse hitro mine, tako dobro kot slabo, si boste postavili nove temelje za prihodnost. Korakov nazaj ne boste več delali, samo še naprej. Vsekakor boste zadovoljni, čeprav boste kakšen dan imeli malo manj energije.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Vse ni belo in vse ni črno. Danes lahko pada dež, in jutri lahko sije sonce. Čustev ne boste zatirali, saj vam to veliko preveč pomeni. Kdor vas želi spremeniti, naj se umakne, saj boste vedno ostali to, kar ste. Iskreni in pošteni.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Skrbelo vas bo zaradi denarja in ne boste vedeli, v katero smer se obrniti, da bi se kaj spremenilo. Še ob pravem času vam bo nekdo ponudil pomoč in v zameno ne bo nič pričakoval. Vse se bo uredilo še ob pravem času.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Domači vam bodo očitali, da si zanje vzamete premalo časa. Ker to veste tudi sami, se boste potrudili in skušali popraviti odnos. Poslovne zadeve vam veliko pomenijo in škoda se vam zdi, da bi šle priložnosti mimo vas.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Vse se vam bo postavilo na svoje mesto. Spremembe, ki ste jih pred časom naredili, vam bodo pomagale, da bo svet okoli vas lepši. Čaka vas neka večja odločitev glede tega, da bi prevzeli še večjo odgovornost kot sicer. Uspeh.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Ne smete pozabiti, da kar daste, dobite nazaj. Prijazna beseda in nasmeh lahko naredita čudeže. V pričakovanju dobrih novic boste več kot presenečeni in končno si boste lahko postavili prave cilje, v katere tudi sami verjamete.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Od nič je vedno nič – in ker to dobro veste, boste vse naredili za to, da dosežete vrh. Seveda vam bo uspelo in takoj zatem se boste lotili novega projekta. Ste človek akcije in najbolj hudo vam je takrat, kadar nimate dela.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Za nekaj časa se boste umaknili od dogajanja in od ljudi, ki od vas vedno kaj pričakujejo. Kot vsi drugi se morate tudi vi napolniti z energijo, da boste lahko delovali naprej s tako močjo, kot ste vajeni. Vsaka stvar je za nekaj dobra.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Obremenjevali se boste z zadevami, na katere ne morete vplivati, ampak vseeno vam ne bo dalo miru. Radi imate vse pod nadzorom, a tokrat žal ne bo šlo tako. Prepustili se boste in čakali, da drugi poskrbijo, za kar morajo. Vse bo dobro.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Največ vam pomeni odkrit in iskren odnos, pa naj bodo to ljudje v poslovnem svetu ali pa vaši bližnji in domači. Temu posvečate veliko pozornosti, saj nočete doživeti razočaranja. Čaka vas res lepo presenečenje, ki je v bistvu rezultat vašega pristopa.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Ne glede na to, da trenutno morda niste najbolj zadovoljni, se bodo razmere prav kmalu obrnile v pravo smer. Tokrat bo tudi sreča na vaši strani in vse vam bo lažje. Še malo in lahko boste želi sadove svojega preteklega dela. Pričakujte večjo količino denarja.