Tanja odgovarja

»Bovha«

Draga Tanja, upam, da vso to »covid situacijo« kolikor toliko umirjeno preživljate, da se vam ni kaj hujšega zgodilo, da ostajate pozitivni, dobrovoljni, delavni ... Nam je skupaj preživet čas brez večjih pretresov šel naprej. Z možem, ki je precej vase zaprt, nama je uspelo čas lepo preživljati, zdaj se je pa spet začelo – na plan je prišla skopost, zaprl se je vase. Zanima me, ali nama bo uspelo to prebroditi. Skopost je lastnost, ki me spravlja ob živce. Vedno težje se spravljam nazaj v dober položaj. Se nas bo delo še držalo? Investicija? Ali hči dobi delo prek študenta? Ji bo uspelo? Hvala, ker vas imam, da se ob hudem lahko obrnem po lučko.

Hvala Bogu dokaj normalno preživljam to obdobje, vsi smo na istem in moramo ostati pozitivni v pravem smislu. Take situacije, ki se nam sedaj dogajajo, iz vsakega človeka potegnejo na plano tiste prave lastnosti, ki jih je nemogoče skrivati za stalno. Taki smo, kot smo, eni taki in drugi drugačni. Na površje pridejo skrite napake in težko je igrati neko igro, ki v resnici ni naša. Sledijo razočaranja kot v vašem primeru, saj nikakor ne morete sprejeti obnašanja partnerja. Strinjam se s tem, kar ste napisali, in to morate prekiniti, seveda na lep način. V njem je strah, ki si ga ne zna razložiti, in samo v denarju vidi neko varnost. Ni narobe, da varčuje, ne sme pa varčevati pri družini. Čustva skriva zato, ker se sam v določenih stvareh ne znajde in se počuti nemočnega, namesto da bi se z vami pogovoril. Vsak od nas bi se včasih najraje umaknil v jamo, in takrat potrebujemo roko, ki nam pomaga ven. Ne morete pa mu pomagati, če on tega noče. Že po naravi je bolj zaprt vase in ne mara govoriti o sebi, čeprav to še zdaleč ne pomeni, da je v duši slab, ker ni. Zna biti zelo srčen, ampak žal se premalo zaveda tistih drobnih stvari, ki pomenijo ogromno. Vse to vam vzame veliko energije, razumljivo je, da tako ne more iti naprej. Ste pridni in delavni in zaslužite si vse dobrine. Ko naslednjič pride do navzkrižja, mu jasno povejte, da je to zadnjič in da poti nazaj ni. Moral bo dojeti, da je čas, da se spremeni. Drugače je vajin odnos iskren in dober, imata se rada in je res škoda, da s svojo skopostjo uničuje nekaj tako lepega. Na dolgi rok ne vidim, da bi se vajina zveza končala, se pravi ostane samo to, da se spremeni. Le zavedati se mora sam, da na tak način ne more in ne sme več delovati. Odločitev za investicijo je bila zelo dobra, saj se vam še naprej obeta uspešnost pri delu. Naročil bo vedno več, glede tega niso potrebne skrbi. Vse teče ustaljeno naprej. Hči bo dobila študentsko delo in tudi v prihodnosti je videti vse dobro. Uspela bo v tem, kar si želi. Tudi v ljubezni se ji je nekaj začelo dogajati. Imejte se radi in poskrbite najprej zase in šele potem za vse druge. Želim vam vse lepo in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

oblačno
vlažnost: 59 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

6/12

nedelja

8/15

ponedeljek

3/6

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

OBVESTILA / Tržič, 11. april 2021

Anketa o razvojnem načrtu občine Tržič 2030

IZLETI / Kranj, 21. april 2021

Planinarjenje po Lastovem

 

 
 

 

 
 
 

Opozicija vložila ustavno obtožbo premierja Janše / 13:16, 9. april

Politkomisar na sliki ima gromozansko srečo, da lahko pustoši po državi predvsem zaradi nesposobne in kilave opozicije !

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 08:37, 9. april

V časih pred korono so bile šole in vrtci v tem času na pol prazni, poznam primere, od 28 otrok v razredu prisotnih 5 otrok... Ja, takrat je razsajala še gripa.. Zdej jo ni več!

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 21:37, 8. april

Poznam primere, ko so otroci iz vrtca prinesli virus v domače okolje, zato vrtci niso zaprti samo zato, ker se je vlada tako odločila. Otroc...

Zaprtje ne vzbuja večjih skrbi / 13:15, 8. april

Normalno, gospodarstvo šiba dalje..

Otroci se vračajo v vrtce in šole / 13:13, 8. april

Ooo, Simona je še ministrica, super..

Vrtiljak, ki ga poganja virus / 09:15, 8. april

Konec tretjega vala že napovedujejo za konec junija, odlično, spustili nas bodo malo k Hrvatom, konec julija sledi 4. val...
Kako predvidljivo, dokler bo volne nas lahko strižejo...

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 09:12, 8. april

Kje se je izgubila ministrica za šolstvo? Jo je princ teme dal v kot klečat?