Tanja odgovarja

»Finance, sanje, odnosi«

Prosim, če lahko pogledate zame in moje finance. Zdaj sem dobila neko ponudbo in ne vem, kako se odločiti. Imela sem tudi sanje. Zbirala sem denar, same male kovance, in brskala po smeteh, da bi našla kakšno uporabno stvar. Kaj menite, se bo mož spremenil na bolje, če bom imela lepši pristop do njega, to se sedaj učim.

Pozabili ste napisati šifro, pod katero pričakujete moj odgovor. Upam, da pride do vas. Na vašem mestu ne bi sprejela ponudbe, saj se vam res lahko zgodi ravno to, česar vas je po tihem strah. Na koncu ne bi bilo dobička, ampak le večji stroški, tako, da bi bili na izgubi. Če ne takoj, pa kasneje zagotovo. Če razložim vaše sanje, dobite enak odgovor. Preštevanje malih kovancev, ne velikih bankovcev. Malenkosti ali pa izguba pri denarju. Tudi same smeti v sanjah pomenijo odvečno kramo, se pravi, da za vas ne dobro. Sanje nam velikokrat prinašajo odgovore in je prav, da smo pozorni, saj nikoli ne vemo, pri kateri odločitvi nam lahko pomagajo. Lepa beseda lepo mesto najde, tako je vedno bilo, ampak rado se pozablja. Do drugih moramo biti takšni, kot si želimo, da so oni do nas. Ker boste spremenili svoj pristop, se bo seveda tudi mož začel drugače obnašati. Več pozornosti, splošne prijaznosti in lepe besede. To so v resnici vse preproste stvari, ki bi morale biti samoumevne, vendar niso. Samo tako naprej in vajin odnos bo iz dneva v dan lepši in boljši. Lepo vas pozdravljam.

»Pomlad«

Najprej vas lepo pozdravljam in se vam zahvaljujem za vse nasvete in napovedi, ki so se do sedaj uresničile. Sedaj se spet oglašam, ker me srce boli. Gre za partnerske odnose pri meni in hčerki. Za hčerko me skrbi, ker je psihično totalno na tleh. Zanima me, ali se bo stanje pomirilo in ali ostaneta skupaj.

Res je, ko pravite, da je vaša hči čisto na dnu. Zelo je žalostna in trenutno ne vidi nobenega izhoda. Z živci je na koncu in težko razmišlja pozitivno. Vendar ji prihodnost prinaša lepe in dobre spremembe. S partnerjem bosta izboljšala odnos, saj se imata kljub vsem težavam še vedno rada in se čutita. In dokler je tako, je mogoče vse. Ostaneta skupaj in nadaljujeta veliko bolje. Vnukinja bo šolanje nadaljevala in premostila bo svoje težave. Potrebuje dodatno pomoč pri določenem predmetu v šoli, bilo bi ji veliko lažje. Vajin slab odnos z možem traja že dolgo časa in vi ne čutite več. Druge možnosti kot, da se umikate in prilagajate, nimate. Ni v moji navadi svetovati, da potrpite in počakajte, ampak v vašem primeru ne morem drugače. Usoda bo poskrbela za vas in vas rešila težav. Mož se ne bo spremenil, ker on zase misli, da je z njim vse v redu. In obratno, da je vse narobe z vami in ste glavni krivec za vse. Skozi eno uho notri in skozi drugo ven, naučite se tega in vam bo vsaj malo lažje. Imejte se radi.

Oddaj svoj komentar

Kranj 5°

delno oblačno
vlažnost: 59 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

0/12

sobota

4/10

nedelja

5/10

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 17. april 2021

O literaturi med letoma 1980 in 1990

RAZSTAVE / Škofja Loka, 19. april 2021

Mladi ustvarjalci razstavljajo svoje izdelke

IZLETI / Kranj, 21. april 2021

Planinarjenje po Lastovem

RAZSTAVE / Tržič, 5. maj 2021

Veder polet v veliki svet – že 120 let

 

 
 

 

 
 
 

Jeseniški župan razrešil podžupana / 12:16, 16. april

Tist k bo dal pobudo in izpeljal projekt za sežig teh smeti z moderno sežigalnico se še ni rodil al kako?
Ni interesa ne na levi ne na desni strani, že vedo zakaj..

Vrhunec, a brez navijačev / 12:11, 16. april

Ajde PLAVŽARJI, u soboto za finale strest makaronarje !!

Boj za slovenski finale / 08:08, 16. april

V SOBOTO ODPRETI TRIBUNO V PODMEŽAKLI !!!
Obljubimo, da bomo pili samo vodo in jedli prleške sendviče!

Šef policije sprejel rešitelje / 18:50, 14. april

Iskrene čestitke in globoko spoštovanje.
Hvaležnosti pa ni mogoče ubesediiti. HVALA ker ste. <3

Vrtičke pri Tušu odstranili / 18:15, 14. april

Edino pravilno, ker tist ni blo za nkamor res

Vrtičke pri Tušu odstranili / 16:24, 14. april

Pravilno, nej se zadeva uredi drugače, tole ob glavni cesti res ciganarija...

Center bo zaživel konec leta / 23:22, 13. april

Upajmo, da bo streha tesnila bolje kot na Radovljiški knjižnici. Energetsko bo sigurno bolj učinkovita. Lep projekt.