Tanja odgovarja

»Babica«

Pozdravljeni Tanja, zanima me za vnuke in vas prosim, da pogledate, kako bo v prihodnosti. Najlepša hvala za vse spodbudne besede in da bi vas še dolgo brali.

Pri vnukinji, ki trenutno nima službe, lahko pride do okužbe, ampak ne bo posebnih težav in bo dobro prenesla. Lahko ste pomirjeni. Dobre obete za službo ima v mesecu marcu, kasneje, čez približno leto dni, pa se bo odločila za samostojno delo. Takrat bo končno lahko delala tisto, kar si želi. Uspešna bo. Vnukinja, ki ima težave s spanjem, je zelo čustvena oseba, vse se je dotakne in še dolgo razmišlja o stvareh, ki bi jih že morala pustiti za sabo. Pogovor z osebo, ki ji zaupa in jo ima rada, je neprecenljiv, zato se z njo čim več pogovarjajte, saj ji to ogromno pomeni. Vnuk bo uspešno dokončal šolanje v tujini in dobil bo zelo dobro zaposlitev. Tudi kasneje v življenju vidim veliko tujine in daljše odsotnosti od doma. Vaše zdravstvene težave se umirjajo oziroma izboljšujejo in ni potrebe, da vas skrbi. Saj veste, veliko je odvisno od splošnega počutja in tega, kako se znate izogniti stresu. Želim vam vse dobro.

»Otroci«

Kakšen odnos bom imela v prihodnosti z otroki? Sem mati treh odraslih otrok. Ali bosta mlajša dva imela potomce? Hvala za odgovor.

Odnos se gradi več let oziroma celo življenje, in ker se tega zavedate, znate v pravih trenutkih sprejemati prave določitve. Z enim vas čaka iskren pogovor in pove vam o svojih težavah. Ne bo vam težko pomagati in stati ob strani. Eden od njih zelo uveljavlja svojo voljo, je težje prilagodljiv in zaradi trme kdaj naredi kaj, česar sicer ne bi. Vaš značaj je ravno obraten, ste popustljivi in vodljivi. Seveda do meje. Mlajša dva bosta imela otroke, pri enem vidim enega in pri drugem dva otroka. Vaš odnos bo v prihodnosti dober, zadovoljni in pomirjeni boste. To vam pomeni največ. Pri sebi ste naredili spremembe in spreminjati se bodo začeli tudi ljudje okoli vas. Lepo vas pozdravljam.

»Narcisa«

Najprej se vam zahvaljujem za odgovor, zgodilo se je, kot ste napovedali. Zdaj me zanima, ali se bo starejši sin odločil za gradnjo manjše hiše. Kako se bosta sinova v prihodnosti razumela? Hvala za tople odgovore, želim vam še veliko uspehov.

Vaše besede so potrditev za moje delo, zato: hvala. Sin že dalj časa premišljuje o gradnji hiše, išče dobre in slabe strani. Skrbi ga tudi s finančnega vidika. Dom, v katerem živita sedaj, ni varen in tega se zaveda. V roku pol leta ali pa v sredini poletja bo padla dokončna odločitev in začne se gradnja manjše hiše. Bo ravno prav velika. Tudi finančno se bo izšlo in glede tega ne bo težav. V novi hiši se boste dobro počutili in pričakujete lahko samo lepe spremembe. Oba sinova imata tiste prave vrednote in še naprej ostaneta prijatelja. Tudi jaz vam želim vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 5°

delno oblačno
vlažnost: 59 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

0/12

sobota

4/10

nedelja

5/10

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 17. april 2021

O literaturi med letoma 1980 in 1990

RAZSTAVE / Škofja Loka, 19. april 2021

Mladi ustvarjalci razstavljajo svoje izdelke

IZLETI / Kranj, 21. april 2021

Planinarjenje po Lastovem

RAZSTAVE / Tržič, 5. maj 2021

Veder polet v veliki svet – že 120 let

 

 
 

 

 
 
 

Jeseniški župan razrešil podžupana / 12:16, 16. april

Tist k bo dal pobudo in izpeljal projekt za sežig teh smeti z moderno sežigalnico se še ni rodil al kako?
Ni interesa ne na levi ne na desni strani, že vedo zakaj..

Vrhunec, a brez navijačev / 12:11, 16. april

Ajde PLAVŽARJI, u soboto za finale strest makaronarje !!

Boj za slovenski finale / 08:08, 16. april

V SOBOTO ODPRETI TRIBUNO V PODMEŽAKLI !!!
Obljubimo, da bomo pili samo vodo in jedli prleške sendviče!

Šef policije sprejel rešitelje / 18:50, 14. april

Iskrene čestitke in globoko spoštovanje.
Hvaležnosti pa ni mogoče ubesediiti. HVALA ker ste. <3

Vrtičke pri Tušu odstranili / 18:15, 14. april

Edino pravilno, ker tist ni blo za nkamor res

Vrtičke pri Tušu odstranili / 16:24, 14. april

Pravilno, nej se zadeva uredi drugače, tole ob glavni cesti res ciganarija...

Center bo zaživel konec leta / 23:22, 13. april

Upajmo, da bo streha tesnila bolje kot na Radovljiški knjižnici. Energetsko bo sigurno bolj učinkovita. Lep projekt.