Tanja odgovarja

»Obupana«

Hvala vam za vse odgovore. Čakam in čakam, da potem dočakam sama razočaranja in morda malo sreče. Vse hiti naprej, čas in življenje mimo mene. Kot vedno me zanima za vse tri hčerke in sina ter seveda zase. V vseh letih mi nihče ni rekel, da me ima rad. V meni je vse umrlo, otopela sem in bežim proč. Kako naprej?

Skozi pogovore tukaj se poznava že vrsto let. Razumem vas, kako se počutite in da se počutite ujeti, povsod in vedno. Vaša barka življenja je šla skozi veliko razburkanih valov, skozi vse nevihte, ki si jih je mogoče predstavljati. In poglejte, nikoli se niste zlomili. To pomeni, da ste v sebi veliko močnejši in trdnejši kot se zavedate. Vaša moč je skrita v izkušnjah in v vašem srcu, ki je dobro in plemenito. Ne smete več čakati, da vam nekdo reče, da vas ima rad. Sami sebi dajte te besede, vsak dan, že takoj v začetku dneva. Večini ljudi se zdi to samoumevno, kar pa ni res, saj si vsak od nas želi topline in lepih besed. Čustvom se ne smete odpovedati. Prva ljubezen nikoli ne umre in nič ni narobe, če se z lepimi spomini vračate v preteklost. Morda se ravno tukaj skriva tista vaša prava moč, da preživite in postanete kapitan svoje barke, ki se ji reče življenje. Tretja hčerka se trenutno išče, v prejšnji zvezi ni bila srečna, zato je prav, da se je prekinila. Spozna novega fanta in si z njim ustvari družino. Druga hči vas malo preveč izkorišča in nujno ji morate postaviti meje. Naveličana je, ker nikjer ne najde pravega smisla. Samo ona je tista, ki lahko to spremeni, vi pa ji ne smete več v vsem ustreči. Starejša hči bo vsekakor imela otroke. V tem letu ima dobre obete za nosečnost. Saj veste: če ni takoj noseča, še ne pomeni, da je kaj narobe, enim se pač zgodi prej, drugim kasneje. Prav kmalu boste zvedeli veselo novico. Tudi vi sami boste zaradi dojenčka srečnejši in bolj nasmejani. Sin bo dokončal srednjo šolo in vidim, da se bo vpisal naprej na študij ter ga uspešno opravil. Pravite, da ste ujeti v začaranem krogu. Vsak krog kdaj popusti in tudi vaš bo. Zaupati morate in verjeti vase. Sposobni ste doseči marsikaj, kar ste tudi že večkrat dokazali. Še vse bo v redu. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro.

»Samota«

Že ste mi pomagali, bilo mi je v veliko pomoč. Počutim se tako zelo samo in ne vidim več poti naprej. Občutek, da me nihče ne razume, me hromi. Kakšne obete imam v ljubezni?

Edina stalnica v življenju so spremembe. Vse okoli nas se vsak dan spreminja in nikoli zares ne vemo, kaj nam prinese jutrišnji dan. Veliko je odvisno od nas samih, kako smo naravnani, negativno ali pozitivno. Lahko je nekaj za nas belo in drugemu bo črno. Ničesar niste zamudili, življenje še vedno čaka na vas, vi ga le začnite živeti. Moški, ki ga imate radi, vam bo začel vračati čustva in čakajo vas res lepa presenečenja. Je pot naprej. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 10°

oblačno
vlažnost: 58 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-2/15

sobota

6/12

nedelja

8/15

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

OBVESTILA / Kranj, 10. april 2021

Srečanje Medobčinskega društva invalidov Kranj

PRIREDITVE / Gorenjska, 10. april 2021

O literaturi med letoma 1970 in 1980

OBVESTILA / Kranj, 10. april 2021

Srečanje Medobčinskega društva invalidov Kranj

OBVESTILA / Tržič, 11. april 2021

Anketa o razvojnem načrtu občine Tržič 2030

IZLETI / Kranj, 21. april 2021

Planinarjenje po Lastovem

 

 
 

 

 
 
 

Opozicija vložila ustavno obtožbo premierja Janše / 13:16, 9. april

Politkomisar na sliki ima gromozansko srečo, da lahko pustoši po državi predvsem zaradi nesposobne in kilave opozicije !

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 08:37, 9. april

V časih pred korono so bile šole in vrtci v tem času na pol prazni, poznam primere, od 28 otrok v razredu prisotnih 5 otrok... Ja, takrat je razsajala še gripa.. Zdej jo ni več!

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 21:37, 8. april

Poznam primere, ko so otroci iz vrtca prinesli virus v domače okolje, zato vrtci niso zaprti samo zato, ker se je vlada tako odločila. Otroc...

Zaprtje ne vzbuja večjih skrbi / 13:15, 8. april

Normalno, gospodarstvo šiba dalje..

Otroci se vračajo v vrtce in šole / 13:13, 8. april

Ooo, Simona je še ministrica, super..

Vrtiljak, ki ga poganja virus / 09:15, 8. april

Konec tretjega vala že napovedujejo za konec junija, odlično, spustili nas bodo malo k Hrvatom, konec julija sledi 4. val...
Kako predvidljivo, dokler bo volne nas lahko strižejo...

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 09:12, 8. april

Kje se je izgubila ministrica za šolstvo? Jo je princ teme dal v kot klečat?