Tanja odgovarja

»Življenje«

Ko sem najbolj žalostna, se vedno spomnim na vas, saj me vsakokrat znate dvigniti. Vem, da ste mi že odgovorili v tem smislu. Rada bi vas vprašala, ali vidite, ali imam v bližini nekoga, ki me obrekuje. Hvala vam in vse dobro. 

Saj veste, kako pravijo, da se za dobrim konjem vedno kadi. Vem, da to ni tolažba in vam je hudo, ko pridejo slabe besede do vas. Žal vam moram povedati, da se za vašim hrbtom res dogaja obrekovanje, in to od osebe, za katero to že predvidevate in jo imate na sumu. Ta oseba se čuti prizadeto in ne ve, na kakšen način naj vam škoduje. V resnici vam ne more, saj obrekovanje ne pade na plodna tla, ampak ta oseba v očeh drugih postane še slabša in bolj negativna. Svetujem vam, da se v to ne poglabljate več in na splošno to zadevo ignorirate, saj ravno to najbolj boli in posledično se bo ravno zato prenehalo. Lep pozdrav.

»Sonček«

Zopet se obračam na vas in vas prosim za nasvet. Kako bo z mojimi financami in prenovo stanovanja? Ali se bova z bratom dobro razumela? Zanima me tudi hčerkina  služba. Za zeta: ali se bodo kaj izboljšali pogoji poslovanja in finance?

Prenova stanovanja je res vaša želja in vsekakor vam bo uspelo, na koncu boste še bolj zadovoljni, kot pričakujete. Najboljše obdobje za to imate v mesecu aprilu in maju in nato kasneje še v avgustu. Odnos z bratom bo dober, saj nobeden od vaju ne mara prepiranja in stremita k iskrenosti. Za zdaj pri hčeri ne vidim menjave službe, so pa spremembe glede tega v naslednjem letu. Če bo menjala prej, se lahko zgodi, da nova služba ne bo za daljše obdobje. Še malo časa bo treba in pogoji poslovanja se bodo izboljšali, tako da se bo zet poslovno spet postavil na noge in izboljšal finance. Pri zdravju ne vidim nobenih blokad pri nikomer, razen vsakodnevnih stresov. Srečno.

»Kdaj nakup hiše«

Najprej se vam zahvaljujem za vse pretekle odgovore, ki so bili meni v zelo veliko pomoč. Sedaj imam zopet vprašanje v zvezi z nakupom hiše. Že dve leti kupujeva hišo in bi res rada, da se to uspešno zaključi.

Dobro veste, da je vaša energija močna in je vaš šesti čut skoraj nezmotljiv. Svoj notranji glas morate vedno poslušati. Hiša na Zlatem polju vam ni všeč in za to zagotovo obstaja razlog. Tudi jaz menim in vidim enako. Tudi cena za to hišo je previsoka in ni toliko vredna, kot jo cenijo. Vidim malo manjšo hišo od tistih, ki ste jih že imeli v mislih, in tudi cenovno je za približno trideset ali štirideset tisoč evrov ugodnejša. Lokacija je v bližini Kranja. Ni dvojček, ampak je samostojna hiša z nekaj vrta oziroma zemlje. Videti je, da vam za to hišo, ki jo potem tudi kupita, nekdo pove. Informacija pride kmalu, lahko že v mesecu marcu. Mož je precej obremenjen in rad bi že zaključil to zgodbo s hišo, vendar na silo nobena stvar ni dobra. Umiril se bo in zdravje se izboljša. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 3°

zmerno oblačno
vlažnost: 70 %
veter: V, hitrost: 11 km/h

0/12

sobota

4/10

nedelja

5/10

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 17. april 2021

O literaturi med letoma 1980 in 1990

RAZSTAVE / Škofja Loka, 19. april 2021

Mladi ustvarjalci razstavljajo svoje izdelke

IZLETI / Kranj, 21. april 2021

Planinarjenje po Lastovem

RAZSTAVE / Tržič, 5. maj 2021

Veder polet v veliki svet – že 120 let

 

 
 

 

 
 
 

Jeseniški župan razrešil podžupana / 12:16, 16. april

Tist k bo dal pobudo in izpeljal projekt za sežig teh smeti z moderno sežigalnico se še ni rodil al kako?
Ni interesa ne na levi ne na desni strani, že vedo zakaj..

Vrhunec, a brez navijačev / 12:11, 16. april

Ajde PLAVŽARJI, u soboto za finale strest makaronarje !!

Boj za slovenski finale / 08:08, 16. april

V SOBOTO ODPRETI TRIBUNO V PODMEŽAKLI !!!
Obljubimo, da bomo pili samo vodo in jedli prleške sendviče!

Šef policije sprejel rešitelje / 18:50, 14. april

Iskrene čestitke in globoko spoštovanje.
Hvaležnosti pa ni mogoče ubesediiti. HVALA ker ste. <3

Vrtičke pri Tušu odstranili / 18:15, 14. april

Edino pravilno, ker tist ni blo za nkamor res

Vrtičke pri Tušu odstranili / 16:24, 14. april

Pravilno, nej se zadeva uredi drugače, tole ob glavni cesti res ciganarija...

Center bo zaživel konec leta / 23:22, 13. april

Upajmo, da bo streha tesnila bolje kot na Radovljiški knjižnici. Energetsko bo sigurno bolj učinkovita. Lep projekt.