Tanja odgovarja

»Pomlad«

Vašo rubriko redno spremljam, zato vas tudi jaz prosim za nasvet in napoved prihodnosti. Zanima me za štiri osebe. Najlepše hvala, želim veliko zdravja in sreče.

V prejšnjem pismu ste mi pisali in spraševali za šest oseb, predvidevam, da so bili to vnuki. Prosim, ko me naslednjič sprašujete za druge, da mi napišete, kar seveda ne bo objavljeno, v kakšnem razmerju ste s temi osebami. Samo zato, da vam lažje in več napišem. Oseba letnik 1945: Zdravje bo v redu in ne vidim nobenih posebnosti. Varnost je in bo še naprej. Druga oseba isti letnik: Dobre spremembe. Zadeva na sodišča se rešuje v korist. Bo pa še nekaj časa trajalo. Glede tega je kar nekaj stresa, kar je normalno. Sam konec razprave bo proti koncu tega leta, morda malo prej. Pomembno je zgolj to, da bo na koncu v redu. Oseba letnik 1974: Glede službe vidim kar nekaj skrbi, ampak se vse dobro uredi. Možna zamenjava, a ni nujno. Če so trenutno težave z zdravjem, hitro minejo. Oseba letnik 1975: Glede zdravja je videti, da je oseba zelo obremenjena in jo skrbi. Sredi leta se pokažejo dobre možnosti in en večji projekt, ki na dolgi rok prinese dobre rezultate. Poznalo se bo tudi pri financah. Oseba je precej odgovorna in zna poskrbeti za varnost. Ne vem, morda premišljuje o zamenjavi avta, kar ne bi bilo slabo. Pravi čas za to je v mesecu aprilu ali pa potem kasneje v avgustu. V vsakem primeru bo dobra naložba. Tudi jaz vam želim veliko zdravja in sreče.

»Tehtnica 2021«

Najprej vas lepo pozdravljam. Večkrat sem vam že pisala in ste mi lepo svetovali. Preteklo leto mi je prineslo razočaranje. Še posebej me mori tale virus in želim si, da bi ga bilo čim prej konec. Prosim vas, da mi poveste, kaj me čaka v tem letu.

Razočaranje in pozitivno presenečenje vedno gresta z roko v roki. Enkrat to in drugič drugo. Je pa seveda res, da imamo vsi rajši dobro in lepo. Iz razočaranj pa se moramo učiti, saj so to naše izkušnje. Napake so in niso; so najboljše odločitve v danem trenutku, ki jih nikoli ne smemo obžalovati, saj je vsaka slaba stvar lahko za nekaj dobra. Tisti trenutek tega ne vidimo, ampak čas vedno prinese svoje rezultate. Tudi pri vas ne bo nič drugače. Letošnje leto vam prinaša same lepe spremembe, vse od financ do zdravja. V sredini leta pridejo zelo lepe novice od domačih oziroma družine. Skrbi zaradi denarja bodo postale preteklost. Odnosi se spreminjajo vsak dan in nekega dne boste presenečeni, ko boste videli, da gre vse v pravo smer. Morda niste opazili, a spremenili ste se vi. Veliko manj se prilagajate in končno poveste svoje iskreno mnenje. Poiskali ste si svoj prostor in tukaj morate vztrajati še naprej. Glede virusa je tako, da dolgo več ne more trajati, in tudi jaz upam, da ga bo kmalu konec in da vsi skupaj nazaj zaplujemo v mirne vode brez neviht. Želim vam vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 1°

zmerno oblačno
vlažnost: 89 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-2/14

sobota

6/12

nedelja

7/15

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

OBVESTILA / Kranj, 10. april 2021

Srečanje Medobčinskega društva invalidov Kranj

PRIREDITVE / Gorenjska, 10. april 2021

O literaturi med letoma 1970 in 1980

OBVESTILA / Kranj, 10. april 2021

Srečanje Medobčinskega društva invalidov Kranj

OBVESTILA / Tržič, 11. april 2021

Anketa o razvojnem načrtu občine Tržič 2030

IZLETI / Kranj, 21. april 2021

Planinarjenje po Lastovem

 

 
 

 

 
 
 

Opozicija vložila ustavno obtožbo premierja Janše / 13:16, 9. april

Politkomisar na sliki ima gromozansko srečo, da lahko pustoši po državi predvsem zaradi nesposobne in kilave opozicije !

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 08:37, 9. april

V časih pred korono so bile šole in vrtci v tem času na pol prazni, poznam primere, od 28 otrok v razredu prisotnih 5 otrok... Ja, takrat je razsajala še gripa.. Zdej jo ni več!

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 21:37, 8. april

Poznam primere, ko so otroci iz vrtca prinesli virus v domače okolje, zato vrtci niso zaprti samo zato, ker se je vlada tako odločila. Otroc...

Zaprtje ne vzbuja večjih skrbi / 13:15, 8. april

Normalno, gospodarstvo šiba dalje..

Otroci se vračajo v vrtce in šole / 13:13, 8. april

Ooo, Simona je še ministrica, super..

Vrtiljak, ki ga poganja virus / 09:15, 8. april

Konec tretjega vala že napovedujejo za konec junija, odlično, spustili nas bodo malo k Hrvatom, konec julija sledi 4. val...
Kako predvidljivo, dokler bo volne nas lahko strižejo...

Zaradi zaprtih vrtcev številni starši v stiski / 09:12, 8. april

Kje se je izgubila ministrica za šolstvo? Jo je princ teme dal v kot klečat?