Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Kljub vsem preprekam, ki se vam bodo v tem tednu postavile na pot, vam bo vse odlično uspelo. Tako poslovno kot tudi v ljubezni se vam obetajo same lepe spremembe. V domačem okolju se boste znali sprostiti, se razvajati in uživati.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Začelo se vam bo dogajati še več kot sicer. Sproti vam bo uspelo vse dohajati, čeprav vam bo na trenutke zmanjkovalo časa. Časa, ki bi ga posvetili samo sebi in stvarem, ki vas veselijo. Ampak brez skrbi – vse bo tako, kot mora biti.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Ves teden se boste trudili, da bi bili na različnih mestih hkrati. Seveda je to nemogoče, ampak okolici boste dajali nasprotni občutek. Zadnje čase ste bili malo premalo ambiciozni in to boste hoteli spremeniti. Saj veste, brez truda ni nič.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zemlja se vrti in vi se vrtite z njo. Vsak dan se vam bo dogajalo kaj novega in res vam ne bo dolgčas. Na ljubezenskem področju se boste končno zavedeli, da morate nekaj spremeniti. Resnično je že skrajni čas.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Vse okoli sebe ste razvadili, saj jim vedno delate usluge, ki jim ni konca. Zato boste malce razočarani, ko vam nekdo ne bo pripravljen narediti usluge. Ljudje smo si različni, eni dajejo in sprejemajo, drugi radi pomagajo in tretji samo jemljejo.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Ponosni boste sami nase, saj vam uspeva vse, kar si zamislite. Kot pridna mravljica ste neutrudljivi in vsak naslednji korak vam prinaša nove izzive. V domačem krogu se boste počutili varno in ljubeče, kar vam pomeni največ.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Ustrašili se boste, da ste si postavili previsok cilj in da ga nikoli ne boste dosegli. Dokler se nekaj ne zgodi, ne vemo, kaj bo sledilo. Pozitivno razmišljanje vas bo držalo pokonci vse do ključnega trenutka – in to je uspeh.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Vedno bolj si boste želeli potovanj daleč stran. Svoje dolgoletne navade ste prisiljeni spremeniti oziroma preložiti, ne smete pa pozabiti, da bo vse še enkrat prišlo na vrsto. V trenutni situaciji ne morete čisto ničesar spremeniti, lahko pa ne izgubite upanja v boljše čase.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Za nekaj časa se boste umaknili od glavnega dogajanja, saj se boste želeli umiriti in zadihati s polnimi pljuči, da si na ta način naberete novo zalogo energije. Na poslovnem področju vas čaka napredovanje, česar boste zelo veseli.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Vse svoje strahove boste razčlenili in na koncu se boste vprašali, česa vas je pravzaprav strah. So stvari, ki so vam domače in jih poznate, in so novosti, ki so vam tuje in zato morda še toliko bolj zanimive. Vse bo dobro.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

V pričakovanju novic boste presenečeni, saj si takšnega rezultata sploh ne predstavljate. Pred vami so projekti, o katerih ste že dolgo sanjali. Zdaj boste lahko pokazali, iz kakšnega testa ste. Vztrajni, pogumni, iznajdljivi in modri.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Ni pomembno, kaj je bilo včeraj, pomembno je le, kaj se dogaja danes, in morda še, kaj bo prinesel jutri. Včeraj je preteklost in zgodovina. Ne boste se več obremenjevali, kako bi ravnali in se odločali, če bi čas lahko zavrteli nazaj.

Oddajte svoj komentar

Kranj 4°

pretežno jasno
vlažnost: 76 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-5/14

četrtek

-1/13

petek

-4/6

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

OBVESTILA / Kranj, Cerklje, 6. marec 2021

Zbora članov prestavljena

 

 
 

 

 
 
 

Dediščina, ki mi je dala moč / 08:57, 4. marec

Takih, ki pri maši sedijo v prvi klopi se je najbolj bati..

Več okužb v nekaterih gorenjskih občinah / 08:49, 4. marec

V Nemčiji in Avstriji že ugotavljajo, da ukrepi niso smiselni, ker so ljudje naveličani in ne upoštevajo več...

»Poleti čudovito, če ne smrdi« / 06:51, 4. marec

Postaviti moderno termoelektrarno/toplarno kot v Celju, ki uporablja za gorivo obdelane komunalne odpadke, pa bodo imeli Jeseničani toplo vodo in elektriko namesto smradu.

Bitka za regijsko bolnišnico / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

Za Jesenicami stojijo kot eno / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

O lokaciji bolnišnice stroka, ne ulica / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

Nova bolnišnica / 06:37, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...