Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

V nenehnem iskanju resnice ne smete pozabiti, da tudi drugi to pričakujejo od vas. Zavijanje v vato ali v bleščeči papir rešuje zadeve samo za kratek čas, na dolgi rok pa zagotovo ne. Zamislili se boste in na koncu naredili tako, da bo prav.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Ljudje vas ne poznajo takšnih, kot ste v zadnjem času. Spremenili ste svoje mišljenje in začeli dajati prednost drugim stvarem. Vse, kar je še včeraj bilo črno, je danes belo. Nič vam ne bo manjkalo in v svoji koži se boste dobro počutili.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Bolj ko se boste trudili, bolj se vam bo lahko sproti podiralo. Vprašali se boste, kje delate napake, in le prišli do zaključka, da morate sebe postavljati na prvo mesto. Najti morate tisto, kar si želite, in narediti vse, da to dosežete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zavedanje, da vse enkrat mine, vas pripelje do točke, da boste vsak dan resnično dobro izkoristili. Pa ni pomembno, ali bo vezano na čustva ali pa na poslovne zadeve. Ne boste dovolili, da gre kaj mimo vas. Sledi cel niz presenečenj.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Zaradi okoliščin se niste mogli družiti z ljudmi, s katerimi ste se želeli. Vse bo še enkrat prišlo na vrsto in takrat boste vse lahko nadomestili, brez skrbi. Ni se vam treba pretirano obremenjevati. Ob koncu tedna boste veseli.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Kakorkoli sestavljate svoj mozaik, vam zmanjka zadnji košček. To ne pomeni, da ste nesposobni in da je z vami kaj narobe, ampak le to, da vam za vse, kar si želite, zmanjka časa. Vse je v organizaciji, obveznosti razdelite med druge.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Vsi nekaj iščemo, vi pa gledate tam, kjer ni možnosti. Poglejte v srce in odgovor na vprašanje, kaj je res tisto, kar vas bo notranje zapolnilo, je odvisen samo od vas. Pogovor na štiri oči bo prinesel veliko odločanj, ampak sedaj je pravi čas za to.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Ker je vsak svoje sreče kovač, si boste začeli kovati svojo srečo. Na trenutke vam ne bo mar za druge, ampak boste poskrbeli samo zase. Čeprav boste deležni kakšnega očitka, se ne boste obremenjevali, ampak šli po svoji poti samo naprej.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Drugi v vaši okolici so nekako obstali na istem mestu, vam pa se vsak dan nekaj dogaja in vsekakor ne boste ničesar zamudili. Pred vami je večji projekt, ki bo od vas zahteval veliko energije, znanja in časa. Vse vam bo uspelo.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Ljubezen je tista, ki ste jo zadnje čase postavljali na stranski tir, čeprav ste se zavedali posledic. In te so zdaj tu. Še dobro, da znate delati več stvari hkrati. In ravno zato vam bo uspelo vse urediti. Postavili vam bodo pogoje in sprejeli jih boste.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ker se nobena stvar, slaba ali dobra, ne zgodi čez noč, bo vaš načrt dolgega dometa in pripravljeni boste potrpežljivo počakati, saj bo to prineslo dobre rezultate. Pri domačih lahko pričakujete malo slabe volje.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Brez muje se še čevelj ne obuje. Če ne vlagate, ne morete pričakovati dobička. Sami ste se nekako znašli na sredi poti in mislite, da se vam bodo drugi približali. Razočaranje nad tem vas ne sme potreti, zgolj opomniti, da morate sami kaj narediti.

Oddajte svoj komentar

Kranj 12°

pretežno jasno
vlažnost: 50 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

-5/14

četrtek

-1/13

petek

-4/6

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

OBVESTILA / Kranj, Cerklje, 6. marec 2021

Zbora članov prestavljena

 

 
 

 

 
 
 

Dediščina, ki mi je dala moč / 08:57, 4. marec

Takih, ki pri maši sedijo v prvi klopi se je najbolj bati..

Več okužb v nekaterih gorenjskih občinah / 08:49, 4. marec

V Nemčiji in Avstriji že ugotavljajo, da ukrepi niso smiselni, ker so ljudje naveličani in ne upoštevajo več...

»Poleti čudovito, če ne smrdi« / 06:51, 4. marec

Postaviti moderno termoelektrarno/toplarno kot v Celju, ki uporablja za gorivo obdelane komunalne odpadke, pa bodo imeli Jeseničani toplo vodo in elektriko namesto smradu.

Bitka za regijsko bolnišnico / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

Za Jesenicami stojijo kot eno / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

O lokaciji bolnišnice stroka, ne ulica / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...

Nova bolnišnica / 06:37, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...