Skupaj boste pregnali dolgčas

Projekt Niste sami: družite se z nami je namenjen polnoletnim osebam, ki se želijo zabavati, kratkočasiti, sprostiti, deliti svoje občutke, pridobiti uporabno znanje ali preprosto spoznati nove ljudi. Prvo druženje v pogovorni sobi na Zoomu bo to nedeljo, gostja bo standup komičarka Martina Ipša.

Ljubljana – V Društvu za psihološko svetovanje Kameleon so oblikovali idejo o možni rešitvi za zmanjšanje težav v duševnem zdravju, s katerimi se v času koronavirusa srečuje precejšen del populacije. Člani društva se zavedajo, da socialno distanciranje v času epidemije lahko služi kot povod za občutke osamljenosti, dolgočasja, tesnobe in negotovosti zaradi prihodnosti. Z namenom zmanjšanja te stiske so ustvarili projekt z imenom Niste sami: družite se z nami. Namenjen je polnoletnim osebam, ki se želijo zabavati, kratkočasiti, sprostiti, deliti svoje misli in občutke, pridobiti uporabno znanje in napotke ali preprosto spoznati nove ljudi in razširiti svojo socialno mrežo. Da bi se čim bolj približali raznolikim interesom in željam udeležencev, bo druženje potekalo v pogovorni sobi, kjer imajo udeleženci priložnost spregovoriti o ponujenih temah, in pa v sobi zabave, ki je namenjena kratkočasenju, razvedrilu in usmerjanju na sedanji trenutek. Aktivnosti v sobah bodo vodile študentke in magistre psihologije, ki v društvu delujejo kot prostovoljke. Projekt bo potekal ob nedeljah: 29. novembra, 6. decembra, 13. decembra in 20. decembra med 19. in 21. uro na Zoomu. V primeru velikega zanimanja se bo izvajanje projekta podaljšalo. Udeležba je brezplačna, obvezna pa je prijava. To nedeljo bo gostja in udeleženka projekta tudi standup komičarka Martina Ipša.

Društvo za psihološko svetovanje Kameleon je prostovoljno, izobraževalno in nepridobitno združenje, ki deluje v dobro otrok, mladostnikov, odraslih in starejših. Osnovni namen društva je nuditi brezplačno spletno psihološko svetovanje vsem generacijam in ozaveščanje javnosti o duševnem zdravju ter psihologiji. V okviru društva deluje 35 prostovoljcev, študentov in magistrov psihologije. Decembra bo društvo praznovalo desetletnico.

Oddajte svoj komentar

Kranj 0°

oblačno
vlažnost: 100 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

0/6

nedelja

-5/5

ponedeljek

-4/6

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

OBVESTILA / Gorenjska, 31. januar 2021

Predlagajte kosilo in dobite lokalne dobrote

 

 
 

 

 
 
 

Bitka za regijsko bolnišnico / 07:52, 24. januar

Župan Račič pravilno ugotavlja, da ima slabe karte na mizi. Upa lahko, da pride čimprej koalicija KUL na oblast. KUL nima interesa za investicije. KUL se bori za novinarje in policiste.

Tragedija na Pokljuki / 12:10, 23. januar

Tragedija na Pokljuki, dopolniloNekje sem prebral misel, da je mit pripoved, namenjena prekrivanju nasilja, ki žrtvi ne daje besede ter tako...

V Sloveniji v sredo potrdili 1445 okužb z novim koronavirusom / 08:06, 22. januar

Smo pa edina država na svetu, kjer je zdravstveni minister obramboslovec iz časa komunizma !

Šest tisoč reševalnih prevozov na mesec / 23:52, 20. januar

Že nekaj let poznam podjetje Pacient, kateremu odličnost, strokovnost, sposobnost, vsemogočnost, daje prav g. Roman Meško. Kljub velikemu š...

Potrdili 1698 okužb, vlada bo odločala o ukrepih / 12:48, 20. januar

Maršal twitto je twittnil .da se odpirajo tudi smučišča !
Maja ali najkasneje začetek junija hahahahaa....

Manj gneče in kršitev / 12:43, 20. januar

Logično, ker pol morosta je šlo itak že v petek popoldne v Krajnsko ne..

Štirje razredi v karanteno / 11:10, 20. januar

Naš glavni vir denarja so podjetja, ki delajo. Tako bomo imeli denar za pokrivanje vsega. Morajo delati! Drugače nam lahko vse propade.