Tanja odgovarja

»Marjetica 83«

Tanja, zopet se obračam na vas, ker ste res superca. Ponovno me zanima malo situacija s tem moškim. Kdaj se kaj začne dogajati med nama ter kako bo v prihodnosti z nama? Priznam, da ne upam narediti nobenih prvih korakov, sem nesamozavestna. Upam, da je še upanje, prosim za vpogled. Iskrena vam hvala za vse ter lepe decembrske praznike. 

Najprej hvala za lepe in prijazne besede. Veste, kako pravijo: na tiste res prave stvari je vredno počakati. Nič hudega, če se med vama odvija vse bolj počasi. Čustva so obojestranska in slej ko prej pride do ljubezni in partnerstva. Začeti morate verjeti vase in s tem vam bo zrasla tudi samozavest. Imate vse pogoje, morate jih le izkoristiti. Na neki način on čaka, da vi naredite prve korake, saj tudi on nima prave vere vase. Še v tem letu, čeprav ni ostalo več veliko časa, pride do premikov in lepih sprememb. Seveda je upanje, še več kot to, začelo se bo dogajati in odvijati v pravo smer. Tudi vam že vnaprej lepe praznike. Srečno.

»Ljubezen«

Zanima me za hčerko in njenega fanta. Se mi zdi, da ni napačen fant, problem sta njegova mati in očim. Se kdaj spremenita? Zanima me, ali ostaneta skupaj in kako jima kaže zdravje.

Sprašujete me za hčerko, podatke pa ste dali svoje. Drugič, ko sprašujete za svoje domače, potrebujem podatke tistih, za katere me sprašujete. Vaša hči ima svojo usodo oziroma življenje. Kot vidim, se imata s fantom rada in nameravata skupaj zgraditi prihodnost. Fant se v svojem domu ne počuti dobro in želi si oditi iz tega okolja. Njegovi starši so zelo samosvoji in ne bodo se spremenili, saj so trdno prepričani v svoj prav. Hči in fant sta zdrava in tako tudi ostane. Lep pozdrav.

»Služba«

Pozdravljeni, draga Tanja, hčerka se je že obrnila na vas in vaš odgovor ji je bil v veliko pomoč pri reševanju njenega problema. Zanima me za njeno službo in ljubezen. Vse tri se veselimo vaših odgovorov. Želim vam vse dobro na vseh področjih in da bi še dolgo ostala naša svetla lučka v tunelu.

Usode se nikoli ne da prehitevati. Ko mi po vsej sili hočemo na desno stran, nas življenje obrne v levo in obratno. Res si vsak od nas kuje svojo srečo in so odločitve samo naše, a vedno pride pravi trenutek sam od sebe. In na to, kdaj pride, ne moremo vplivati. Vašo hčer zagotovo čaka nov partner, pogled v karte potrjuje, da se to zgodi še v tem letu. In čeprav bi se morda zgodilo malce kasneje, ne bo nič narobe. Še vedno sem enakega mnenja: spoznata se prek prijateljev oziroma sosedov. Ne bo načrtovano. Kot vse bo tudi to namenjeno. Glede službe trenutno nima najboljšega obdobja, ampak se sčasoma uredi. Kasneje vidim novo, veliko boljšo službo, saj s tem, kar je imela in ima trenutno, ni zadovoljna in ji vzame veliko energije. Vredna je veliko več. Tudi jaz vam vsem želim vse lepo in dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj 2°

oblačno
vlažnost: 99 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

0/7

nedelja

-3/3

ponedeljek

-4/5

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

OBVESTILA / Gorenjska, 31. januar 2021

Predlagajte kosilo in dobite lokalne dobrote

 

 
 

 

 
 
 

Tragedija na Pokljuki / 12:10, 23. januar

Tragedija na Pokljuki, dopolniloNekje sem prebral misel, da je mit pripoved, namenjena prekrivanju nasilja, ki žrtvi ne daje besede ter tako...

V Sloveniji v sredo potrdili 1445 okužb z novim koronavirusom / 08:06, 22. januar

Smo pa edina država na svetu, kjer je zdravstveni minister obramboslovec iz časa komunizma !

Šest tisoč reševalnih prevozov na mesec / 23:52, 20. januar

Že nekaj let poznam podjetje Pacient, kateremu odličnost, strokovnost, sposobnost, vsemogočnost, daje prav g. Roman Meško. Kljub velikemu š...

Potrdili 1698 okužb, vlada bo odločala o ukrepih / 12:48, 20. januar

Maršal twitto je twittnil .da se odpirajo tudi smučišča !
Maja ali najkasneje začetek junija hahahahaa....

Manj gneče in kršitev / 12:43, 20. januar

Logično, ker pol morosta je šlo itak že v petek popoldne v Krajnsko ne..

Štirje razredi v karanteno / 11:10, 20. januar

Naš glavni vir denarja so podjetja, ki delajo. Tako bomo imeli denar za pokrivanje vsega. Morajo delati! Drugače nam lahko vse propade.

Štirje razredi v karanteno / 16:48, 19. januar

Gospodarstvo pa nemoteno dela naprej, turnusi 4/1 12/24 sobote, nedelje in to ob epidemiji smrtonosnega virusa ! Javna uprava pa doma, pol morosta v Kr. Gori dan na dan na sončku pa to...