Tanja odgovarja

»Ribica in tehtnica«

Pozdravljeni, spoštovana gospa Tanja! Ponovno vas lepo prosim za odgovor. Zanima me, ali se bodo uredili odnosi in kdaj. Ne morem dovolj povedati, kako si tega želim. Kdaj in ali bodo ustvarili družine, imeli otroke, bili srečni? Vem, da si želijo, a nekako ne gre. Ali je v moji moči, da kaj ukrenem? Prisrčna hvala za odgovor.

Kot vsaka mama si za svojo družino želite najboljše in povsem razumljivo je, da vam je hudo, ker odnosi niso najboljši. Do sprememb vsekakor pride, če ne prej, zanesljivo drugo leto na pomlad, ko se vsem sestavi mozaik v ljubezni. Kajti če tega ni, potem ni ničesar. Vse se bo kar čez noč sestavilo v celoto, tako kot se mora. Rada bi vam dala kakšen nasvet oziroma vam povedala, kaj lahko vi sami naredite, da pride do sprememb. A žal je tako, da ne morete prav nič, lahko le počakate in opazujete ter se ne obremenjujete preveč. Imeli bodo družine in otroke in srečni bodo. Imejte se radi in nikar ne obupajte.

»Stanovanje«

Pozdravljeni, Tanja. Zahvaljujem se vam za vašo voljo in trud odgovarjati na vprašanja. Sprašujem vas, ali mi bo uspelo kupiti stanovanje. Zanima me zdravje za sina. Bo končal študij in ali bo ostal v tujini ali se vrne? Kako bo z njegovo službo? Ostanite zdravi.

Hvala za prijazne besede. Stanovanje vam bo uspelo kupiti, najboljše obdobje za nakup imate v decembru, januarju in marcu. Sinovo zdravje je stabilno in strahovi so odveč. Študij bo končal v roku, za zdaj ne vidim, da se vrne. V tujini bo dobil zelo dobro priložnost za službo in mislim, da se temu ne bo odpovedal. O prihodu domov seveda razmišlja, vendar za stalno zdaj še ne. Tudi vi ostanite zdravi.

»Marjetica«

Sem močno presenečena nad vašim odgovorom, sem pričakovala popolnoma drugačen razplet. Sedaj pa me še zanima, kdaj pride do bližnjih srečanj s tem moškim ter ali pride tudi do intime. Je možna resna zveza ali samo avanture? Hvala iz srca ter vse dobro še naprej.

Verjamem, včasih napovedi niso takšne, kot jih sicer pričakujemo, res pa je, da je vsak dan sproti novo presenečenje. Bližnja srečanja vidim še v tem letu. Nikakor ne bo samo avantura, ampak bo prava zveza, ki si jo že dolgo želite. Seveda tudi intima in vse, kar sodi zraven. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse lepo.

»Kriza«

Doživljam osebno krizo in niti malo ne vidim poti naprej. Vse je brez pomena, nimam prave volje, po drugi strani pa si želim sprememb in da bi se počutila srečno. Obkroža me veliko ljudi, a sem vedno bolj v vlogi poslušalca in svojih težav ne povem naglas.

Draga moja, življenje nam ponuja različne priložnosti. Včasih plujemo po mirnem in spet drugič po razburkanem morju. V resnici ste srečni, le zavedate se tega ne. Vidim lepo prihodnost in verjemite mi, da se bo vse uredilo. Zaupajte. Jesen vam prinaša resnično nekaj lepega. Imejte se radi.

Oddaj svoj komentar

Kranj 8°

oblačno
vlažnost: 92 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

8/12

ponedeljek

8/20

torek

8/20

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

DELAVNICE / Škofja Loka, 28. september 2020

Rokodelska doživetja

DELAVNICE / Radovljica, 28. september 2020

Delavnica izdelave copat iz filca

PRIREDITVE / Jesenice, Radovljica, 28. september 2020

Ob Dnevih evropske kulturne dediščine

DELAVNICE / Škofja Loka, 29. september 2020

Rokodelska doživetja

DELAVNICE / Radovljica, 29. september 2020

Delavnica izdelave copat iz filca

PRIREDITVE / Jesenice, Radovljica, 29. september 2020

Ob Dnevih evropske kulturne dediščine

IZLETI / Kranj, 29. september 2020

Kolesarski izlet

DELAVNICE / Škofja Loka, 30. september 2020

Rokodelska doživetja

 

 
 

 

 
 
 

V soboto potrdili 159 okužb z novim koronavirusom, umrl en bolnik s covidom-19 / 19:24, 27. september

Umrlo ni 147 bolnikov zaradi korone!!!!!!!!!!! Je pa bil virus prisoten in skrajšal agonijo!!!

Uredili lepotni center / 19:20, 27. september

Je kje objavljen cenik? Vau, kakšne storitve. Pa še svetovanje........ kupi to in to, heheh. Jaz se s tremi frendicami dobim doma. Se pob...

Preplet čipke in fotografije / 19:05, 27. september

Ena sama stara jajca! Vauu, kakšno neverjetno ustvarjanje.
No ja, vsak ima svoje veselje.

Uredili lepotni center / 08:39, 26. september

Primož, da ne bi šel, preč vržen denar.

Ob polletju negativno / 17:56, 25. september

" neizbrani kandidat je namreč vložil tožbo, ker da naj izbrani kandidat ne bi izpolnjeval razpisnih pogojev."

Trenutno je edini rapisni pogoj, da si član SDS-a !

Pivčevo čaka interpelacija, Hojs ostaja minister / 17:53, 25. september

Ena za specialno izdajo Alana Forda ! ( Tarča 24.9.2020)Žnidaršič: g, Krek, ali imate podatke koliko okužb v zadnjem času je iz gostinskih ...

Včerajšnje številke so slabe, daleč najslabše ... / 14:49, 25. september

Še ena začela pametovat?