Tanja odgovarja

»Lepo prosim za smer«

Sporočili ste mi, da bodočega partnerja spoznam prek prijateljev. Krogov prijateljev imam več, kateremu krogu naj namenim več pozornosti? S svojim delom pomagate ljudem in zdi se mi, da vas to lahko zelo osreči in vas najverjetneje naredi osebno vedno močnejšo. Zelo se veselim vaših odgovorov. 

Vesela sem, da duhovno rastete in vam to veliko pomeni. Kot že sami najbrž veste, imate visoko in močno energijo. Zato tudi več zaznavate kot drugi. Hitro veste oziroma začutite, kako je. V pravem trenutku znate biti previdni. Saj veste, veliko je ljudi, ki sebe oklicujejo za marsikaj, v ozadju pa se skrivajo prevare. Kmalu vas bo nekdo razočaral, saj boste pričakovali več in spoznali, da ni bilo iskrenosti v odnosu. Partner vas v tem krogu ne čaka in mislim, da si tega tudi ne želite. Sami ste na visokem energetskem nivoju – in kar je manj od tega, ni za vas. Krog, povezan s hčerjo, je zanimiv in dobili ste kar nekaj novih izkušenj. Z ljudmi, s katerimi se ne počutite dobro, je škoda izgubljati energijo in čas. V tej družbi imate sedaj dobre prijatelje. Tudi na področju službe oziroma v tem okolju vam ne vidim partnerja, čeprav ste mnogim všeč, a z vaše strani ne vidim nič posebnega. To, kar ste napisali pod podtočko d, tukaj se skriva odgovor na vaše vprašanje. Takoj boste začutili tisto pravo povezavo, ko besede sploh niso potrebne, ko se vse odvija na drugem nivoju. In je vse tako preprosto. Zakaj? Ker je tisto pravo. Hvala za lepe besede, bodite lepo.

»Sinji metulj«

Najprej vam čestitam ob Abrahamu! Kdaj dobim službo za dlje časa? Kaj pa služba moža? Vedno ste tisti, ki nas s svojimi odgovori in nasveti na prijeten način pomirite.

Hvala vam za lepe besede in voščilo. Žal je res, da vse tiste prave vrednote v današnjem času pomenijo bore malo. S tem, ko se boste zaradi tega obremenjevali, ne boste spremenili nič. Saj veste, posledice tega se potem kažejo pri zdravju. Še pred iztekom tega leta se boste dogovarjali za novo službo, ki ne bo samo začasna, tako da se vam na tem področju umiri in stabilizira. Trenutno delo vam jemlje vso energijo. Z voljo in vztrajnostjo vam bo uspelo uresničiti svojo željo. Mož je že nekaj časa pod stresom, saj mu služba povzroča veliko težav. Ne vidim odpovedi, bo pa sam zamenjal v naslednjem letu, ko se mu ponudi zelo dobra priložnost. Takrat mu stojte ob strani, da se bo lažje odločil. Sin ima pred seboj lepo pot, tako v šoli kot pri športu ga čakajo zelo lepi rezultati. Res je, da imata oba starša kar nekaj zdravstvenih težav, in vas skrbi, a počasi se jima umirja, ne bo nič hudega in vse bosta zmogla premagati. Vse bo še dobro. Ne pozabite, da je treba na vse gledati s pozitivnega stališča, če hočete sebi dobro. Sreča vas čaka in prepričana sem, da jo boste znali prepoznati. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 10°

oblačno
vlažnost: 94 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

8/10

ponedeljek

5/20

torek

8/20

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

DELAVNICE / Škofja Loka, 28. september 2020

Rokodelska doživetja

DELAVNICE / Radovljica, 28. september 2020

Delavnica izdelave copat iz filca

PRIREDITVE / Jesenice, Radovljica, 28. september 2020

Ob Dnevih evropske kulturne dediščine

DELAVNICE / Škofja Loka, 29. september 2020

Rokodelska doživetja

DELAVNICE / Radovljica, 29. september 2020

Delavnica izdelave copat iz filca

PRIREDITVE / Jesenice, Radovljica, 29. september 2020

Ob Dnevih evropske kulturne dediščine

IZLETI / Kranj, 29. september 2020

Kolesarski izlet

DELAVNICE / Škofja Loka, 30. september 2020

Rokodelska doživetja

 

 
 

 

 
 
 

V soboto potrdili 159 okužb z novim koronavirusom, umrl en bolnik s covidom-19 / 19:24, 27. september

Umrlo ni 147 bolnikov zaradi korone!!!!!!!!!!! Je pa bil virus prisoten in skrajšal agonijo!!!

Uredili lepotni center / 19:20, 27. september

Je kje objavljen cenik? Vau, kakšne storitve. Pa še svetovanje........ kupi to in to, heheh. Jaz se s tremi frendicami dobim doma. Se pob...

Preplet čipke in fotografije / 19:05, 27. september

Ena sama stara jajca! Vauu, kakšno neverjetno ustvarjanje.
No ja, vsak ima svoje veselje.

Uredili lepotni center / 08:39, 26. september

Primož, da ne bi šel, preč vržen denar.

Ob polletju negativno / 17:56, 25. september

" neizbrani kandidat je namreč vložil tožbo, ker da naj izbrani kandidat ne bi izpolnjeval razpisnih pogojev."

Trenutno je edini rapisni pogoj, da si član SDS-a !

Pivčevo čaka interpelacija, Hojs ostaja minister / 17:53, 25. september

Ena za specialno izdajo Alana Forda ! ( Tarča 24.9.2020)Žnidaršič: g, Krek, ali imate podatke koliko okužb v zadnjem času je iz gostinskih ...

Včerajšnje številke so slabe, daleč najslabše ... / 14:49, 25. september

Še ena začela pametovat?